Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende sızden beklıyorum :KK53: :deli:
Evet kızlar bu sitedeki 2 ahdımı açıklıyorum. (1.ahdım için boşanınca "yuppi 2"diye başlık açacağım demiştim)
İşler yolunda giderse, göynümün kaydığı beye dair:
" Anka'nın dudiş günlüğü." :KK8:adında başlık açacağım.
Evet 😄
Bana sahte diyenlere de;" işte hayat böyle yaşanır, sana hayal gelen benim gerçeğim nihahahah" diye cevap veririm peşin söyleyeyim. :KK53: :KK48:

Evet kızlar bu sitedeki 2 ahdımı açıklıyorum. (1.ahdım için boşanınca "yuppi 2"diye başlık açacağım demiştim)
İşler yolunda gider de, göynümün kaydığı beye dair:
Evet 😄
Bana sahte diyenlere de;" işte hayat böyle yaşanır, sana hayal gelen benim gerçeğim nihahahah" diye cevap veririm peşin söyleyeyim. :KK53: :KK48:
Senin gönlünün kaydığı var mıydı ya ben mi kaçırdım 🙄🙄🙄

İşler yolunda gider de, göynümün kaydığı beye dair:
Evet 😄
Yap yap, ama e-devlet sıfrenı de yaz ben ıkna olamıyorum sahsen, bosanıp mutlu olamazsın, sen ıncır cekırdegı yagını şaşalla içsen libidon benımkını gecemez:KK70::KK53:

Aradan gecen 10yılmıs gıbı bı zerre yazıyo bı sen, lısedeyken dıye sızı ısırasım geldı kızlar gelın sarılayım sıze :spor: :KK53:
Uzaktan sariliyorum sana hocam
Valla dundu ama benim icin 10 yila es deger hatirlamak istemiyorum gittigim liseyi hic sevememistim
Hocalar hep sey derdi bana yasina gore olgun bi cocuk
Zerrenin 3 yil en azindan benimki daha dun

Asla anlatmam, bundan sonra dudiş falan yok, ayrıldık biz haberın yok mu?
:cry:
Kayırma lan sociyi, sıctın zaten sakanın ıcıne
Aaaa benim ne kabahatim var? Nerede kaydırdı beni?
Sen 26 yaşındasın tamam mı kendine gel🤣o yıllardan olsa olsa ergenlik olur o kadar

Dedi daha 26 yaşında olan Soci :kahve:
Saçlarım da bir iki beyaz yakaladım ya... Yaşlanıyorum. Bu sene babamın vefatından sonra çöktüm bi.
O senden buyuk yannaz :KK53: kaynanı acıl gonder sonra da hojaya gıt ıcıne dede kacmıs senın:KK53::KK70::KK70:
Kaynanam baya rahatlattı beni aslında ya. Hazır sofraya geliyorum. Evi derleyip temizliyor sağolsun. Böyle gayet iyi.

Yap yap, ama e-devlet sıfrenı de yaz ben ıkna olamıyorum sahsen, bosanıp mutlu olamazsın, sen ıncır cekırdegı yagını şaşalla içsen libidon benımkını gecemez:KK70::KK53:
Hey maşallah devrimci dudişgenler sizi birleşin, Devdud'un önünü kimse kesemez. :halay:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X