- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
Tm iste kodadi ahmet gercegini dersinYok artık daha neler.. Adamın kodadı ahmet yahu, gercek adı degıl. Gercek adı çekzel, cok uyumluyuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tm iste kodadi ahmet gercegini dersinYok artık daha neler.. Adamın kodadı ahmet yahu, gercek adı degıl. Gercek adı çekzel, cok uyumluyuz
Aa-aahhh5 mi allah askına 400.sayfa konusunu acma yavrum ya, soyledık hep bunlarıEvlenseniz evde 5 cocuk
Tebrikler düşürdük hatunun modunu bekle gelir dudiş hikayeleriEvlenseniz evde 5 cocuk
Bende sızden beklıyorumEski libidosu yüksek ritmi hala bekliyorum
Lisedeyim ama bitti lise sinavlar dun sonduGuzuummm sen halen lısede degıl mısın yaw?
Aradan gecen 10yılmıs gıbı bı zerre yazıyo bı sen, lısedeyken dıye sızı ısırasım geldı kızlar gelın sarılayım sızeLisedeyim ama bitti lise sinavlar dun sondu
Hala nostaljiden geliyürümAa-aahhh5 mi allah askına 400.sayfa konusunu acma yavrum ya, soyledık hep bunları
Ben konunun içeriğini korumak amaçlı öyle yapıyorumAradan gecen 10yılmıs gıbı bı zerre yazıyo bı sen, lısedeyken dıye sızı ısırasım geldı kızlar gelın sarılayım sıze
Bu beni uzerTebrikler düşürdük hatunun modunu bekle gelir dudiş hikayeleri
Korunacak olan ne kaldı kı? Baba, ogul kutsal ruhBen konunun içeriğini korumak amaçlı öyle yapıyorum
Evet kızlar bu sitedeki 2 ahdımı açıklıyorum. (1.ahdım için boşanınca "yuppi 2"diye başlık açacağım demiştim)Bende sızden beklıyorum
Cocugun reddedecegini biliyordumBen zorla 2 sine açılmıştım, sonu hüsrandı.
Senin gönlünün kaydığı var mıydı ya ben mi kaçırdımEvet kızlar bu sitedeki 2 ahdımı açıklıyorum. (1.ahdım için boşanınca "yuppi 2"diye başlık açacağım demiştim)
İşler yolunda gider de, göynümün kaydığı beye dair:
" Anka'nın dudiş günlüğü." adında başlık açacağım.
Evet
Bana sahte diyenlere de;" işte hayat böyle yaşanır, sana hayal gelen benim gerçeğim nihahahah" diye cevap veririm peşin söyleyeyim.
Yap yap, ama e-devlet sıfrenı de yaz ben ıkna olamıyorum sahsen, bosanıp mutlu olamazsın, sen ıncır cekırdegı yagını şaşalla içsen libidon benımkını gecemezEvet kızlar bu sitedeki 2 ahdımı açıklıyorum. (1.ahdım için boşanınca "yuppi 2"diye başlık açacağım demiştim)
İşler yolunda gider de, göynümün kaydığı beye dair:
" Anka'nın dudiş günlüğü." adında başlık açacağım.
Evet
Bana sahte diyenlere de;" işte hayat böyle yaşanır, sana hayal gelen benim gerçeğim nihahahah" diye cevap veririm peşin söyleyeyim.
Yok kız. Konuyu kaçırma bak ahdım diyorum. Olsa kişki ama yok ki.Senin gönlünün kaydığı var mıydı ya ben mi kaçırdım
Uzaktan sariliyorum sana hocamAradan gecen 10yılmıs gıbı bı zerre yazıyo bı sen, lısedeyken dıye sızı ısırasım geldı kızlar gelın sarılayım sıze
Asla anlatmam, bundan sonra dudiş falan yok, ayrıldık biz haberın yok mu?
Aaaa benim ne kabahatim var? Nerede kaydırdı beni?Kayırma lan sociyi, sıctın zaten sakanın ıcıne
Sen 26 yaşındasın tamam mı kendine gelo yıllardan olsa olsa ergenlik olur o kadar
Saçlarım da bir iki beyaz yakaladım ya... Yaşlanıyorum. Bu sene babamın vefatından sonra çöktüm bi.Dedi daha 26 yaşında olan Soci
Kaynanam baya rahatlattı beni aslında ya. Hazır sofraya geliyorum. Evi derleyip temizliyor sağolsun. Böyle gayet iyi.O senden buyuk yannaz kaynanı acıl gonder sonra da hojaya gıt ıcıne dede kacmıs senın
Totom diyorum acıyor diyorum kurşun yedim sol totişimden diyorum. Nası dudiş hikayesi anlatim sanaBende sızden beklıyorum
Sen iyileşene kadar kalsınKaynanam baya rahatlattı beni aslında ya. Hazır sofraya geliyorum. Evi derleyip temizliyor sağolsun. Böyle gayet iyi
Hey maşallah devrimci dudişgenler sizi birleşin, Devdud'un önünü kimse kesemez.Yap yap, ama e-devlet sıfrenı de yaz ben ıkna olamıyorum sahsen, bosanıp mutlu olamazsın, sen ıncır cekırdegı yagını şaşalla içsen libidon benımkını gecemez