Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maskesini inderseydik hocam 🤪
Şşşş bebişim, ben bir adamın ağzını yüzünü tuta tuta öpecek kıvama geldiğimde, üzerinde sadece ben olurum muhtemelen. Maske hikaye 😄
Bu bünyeyi tavlayabilecek yiğido yok piyasada ah ah. :KK53:

Ben hepsinde yaparim
Metin verirler okurken paragrafi kaciririm ezberi unuturum gulme tutar
3 ilçe programı sundum vukuatsız çok şükür ama sorun çıkmasın diye hatim indirmiş kadar oldum. Normalde sakarımdır ama, oğlumun ilçe emniyet müdürünün üzerine kusmuşluğu var 😱 allahtan benim sunduğum bir program değildi 🤭
Şşşş bebişim, ben bir adamın ağzını yüzünü tuta tuta öpecek kıvama geldiğimde, üzerinde sadece ben olurum muhtemelen. Maske hikaye 😄
O da gelir yavrum sen iyileşmeni bitir feda olsun sana libidolu adamlar

Ben onu bile yapamadım, yıllarca melul melul baktım uzaktan 😔 önümüzdeki maçlara baktık tabi 😁
Tabi arada platonik kaldığım da oldu 😄 onun tadı başka. Her hareketini kendine yormak falan hahahha. "Sıradaki şarkı ondan bana gelsin" diye diye top 20 listelerini bitirirdim ya. Hey gidi 😄
Adının baş harfi de "Ç" idi. Gece gökyüzündeki takım yıldızlarına dikkatli bakınca köşeli bir ç harfini andırıyor. Gece baka baka efkarlanırdım ya hahahahhaha.

Yalnız bizde olay kamuya açık yerde geçiyordu..
Ama bak söz dinliyo nilmeşeker opturme yavaştan al dediniz opturmedi 👍👍👍
Sen de öpme demeyi unutmuşuz 😂😂😂
Koptum biri beni kaldirsin. Cok yaşa emi yolcu

Insallah altınbaş olur, pırlantalanasım geldi biran :ıslık:
Ay insallah maşallah bile takarım ona bi tam altinda hanimindan diye diye🤪

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X