- 19 Mayıs 2020
- 46.409
- 207.576
Kısıtlamaya gitmeyesiniz inşallah, böğürmek güzeldir
Kimsecikler bilmemeli, çocuk nerden oldu derlerse leylekler getirdi diyecek. Allahtan soran yokElimden kaybederim korkusu bu ...
Adam elindeki hazinenin fakinda Katibim
Tırnak zaafı var yani, bol bol bakım yap o zaman ellere. Ben de siyah oje süreceğim bu gün, kızıma sürdük özendimTırnaklarimi boyadim bu arada yehuuu...
Gösterdim bi foti attim
Sakalları tahrik oldu adaminnn
Evet fark ettim bunun anasi da böyleymiş. Illa anasina benzetecekler ya karılarını daTırnak zaafı var yani, bol bol bakım yap o zaman ellere. Ben de siyah oje süreceğim bu gün, kızıma sürdük özendimhazır hastayken süreyim
Neyse ki benimki anası ile sevmiyorlar birbirlerini.Evet fark ettim bunun anasi da böyleymiş. Illa anasina benzetecekler ya karılarını da
Neyseki hoşuma gidiyor
Ajxkdjdks dur lan nerden karısı oldun adamın sımdıEvet fark ettim bunun anasi da böyleymiş. Illa anasina benzetecekler ya karılarını da
Neyseki hoşuma gidiyor
Anne bakımlı bir kadın demek ki, bunda sorun yok, benim oğlanla evlenecek olanın işi var o zaman, anasında gördüğünü her kadın yapar mı bilememEvet fark ettim bunun anasi da böyleymiş. Illa anasina benzetecekler ya karılarını da
Neyseki hoşuma gidiyor
Ben az şık olacam, goca donla dolanıyom, bi gün aynaya baktım adam tabi kımıldamaz.Anne bakımlı bir kadın demek ki, bunda sorun yok, benim oğlanla evlenecek olanın işi var o zaman, anasında gördüğünü her kadın yapar mı bilememevin içinde şık olmak her kadına cazip gelmiyor
Allah aşkına pamuklu hastane ısı gıyme artık, benımkı bıle etkılenıyor o donlardanBen az şık olacam, goca donla dolanıyom, bi gün aynaya baktım adam tabi kımıldamaz.
Bi kere bi kere kadinim dediydi ya hani galiba hoşuma gitmisAjxkdjdks dur lan nerden karısı oldun adamın sımdı
Evet bakimli .... Sen bayagi şık geziyorsun. Benim dizleri cikmis esofmana göreAnne bakımlı bir kadın demek ki, bunda sorun yok, benim oğlanla evlenecek olanın işi var o zaman, anasında gördüğünü her kadın yapar mı bilememevin içinde şık olmak her kadına cazip gelmiyor
Sorunca gerek yok, isteyen adama karı olsa yeter diyor. Hadi len dedim en sonunda.Allah aşkına pamuklu hastane ısı gıyme artık, benımkı bıle etkılenıyor o donlardan
Öpüştünüz mü niloşi dogru soyleBi kere bi kere kadinim dediydi ya hani galiba hoşuma gitmis
Evet bakimli .... Sen bayagi şık geziyorsun. Benim dizleri cikmis esofmana göre
Hadisin lan ordan, bunlar tahrık unsurlarıdır. Tabı ısteyen adama ne olursa olsun farketmez ama etkısı de yadsınamaz dımığğSorunca gerek yok, isteyen adama karı olsa yeter diyor. Hadi len dedim en sonunda.
Binim de olsun muu dövmeliiiBundan sonra benim herifin adı : Sakallı
Adını ben goydum, yaşını Tanri versin diyorum Dede Korkut misali
Kod adı kılıçbalıgı gıbı oldu bu sevgılıler haBinim de olsun muu dövmeliii
Kırmızı don sevmiyor bi tek, kalan herşeyi yapabilirim.Hadisin lan ordan, bunlar tahrık unsurlarıdır. Tabı ısteyen adama ne olursa olsun farketmez ama etkısı de yadsınamaz dımığğ
Pamuk gibi tenin var kızım. Giysene oradan iç çamaşırsız elbiseyi, adamın da kulağına "giymedim, sen giydir" desene.Ben az şık olacam, goca donla dolanıyom, bi gün aynaya baktım adam tabi kımıldamaz.
Valla ben kırmızı gıyınce aklına adet gelen adam olarak bı senınkını duydum muhtemelen ılk ve sondur ahdlsshsksmKırmızı don sevmiyor bi tek, kalan herşeyi yapabilirim.
Lan sız bırbırınızı gordunuz mu? Pamuk falan nölüyöööPamuk gibi tenin var kızım. Giysene oradan iç çamaşırsız elbiseyi, adamın da kulağına "giymedim, sen giydir" desene.