Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tırnak zaafı var yani, bol bol bakım yap o zaman ellere. Ben de siyah oje süreceğim bu gün, kızıma sürdük özendim hazır hastayken süreyim
Evet fark ettim bunun anasi da böyleymiş. Illa anasina benzetecekler ya karılarını da
Neyseki hoşuma gidiyor

Evet fark ettim bunun anasi da böyleymiş. Illa anasina benzetecekler ya karılarını da
Neyseki hoşuma gidiyor
Anne bakımlı bir kadın demek ki, bunda sorun yok, benim oğlanla evlenecek olanın işi var o zaman, anasında gördüğünü her kadın yapar mı bilemem evin içinde şık olmak her kadına cazip gelmiyor

Anne bakımlı bir kadın demek ki, bunda sorun yok, benim oğlanla evlenecek olanın işi var o zaman, anasında gördüğünü her kadın yapar mı bilemem evin içinde şık olmak her kadına cazip gelmiyor
Ben az şık olacam, goca donla dolanıyom, bi gün aynaya baktım adam tabi kımıldamaz.

Ajxkdjdks dur lan nerden karısı oldun adamın sımdı
Bi kere bi kere kadinim dediydi ya hani galiba hoşuma gitmis
Evet bakimli .... Sen bayagi şık geziyorsun. Benim dizleri cikmis esofmana göre

Sorunca gerek yok, isteyen adama karı olsa yeter diyor. Hadi len dedim en sonunda.
Hadisin lan ordan, bunlar tahrık unsurlarıdır. Tabı ısteyen adama ne olursa olsun farketmez ama etkısı de yadsınamaz dımığğ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…