- 19 Mayıs 2020
- 46.404
- 207.552
Farkettim de, donsuz bu basma eşofman çok manyak oluyor. Otantik.Pamuk gibi tenin var kızım. Giysene oradan iç çamaşırsız elbiseyi, adamın da kulağına "giymedim, sen giydir" desene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farkettim de, donsuz bu basma eşofman çok manyak oluyor. Otantik.Pamuk gibi tenin var kızım. Giysene oradan iç çamaşırsız elbiseyi, adamın da kulağına "giymedim, sen giydir" desene.
Evet. O da beni biliyorLan sız bırbırınızı gordunuz mu? Pamuk falan nölüyööö
Adam bana reglken çomakla dokunuyor, nefret ediyor reglden.Valla ben kırmızı gıyınce aklına adet gelen adam olarak bı senınkını duydum muhtemelen ılk ve sondur ahdlsshsksm
Yazıklar ossun bee, bı ben goremedımEvet. O da beni biliyor
Neymiş nolmuş?Yimin idirim dün Bi an kendinden geçti görüntülü yaptı vize haftasında bana yapılacak mıydı bu bütün gün aklımdan çıkmadı
Ben hayatımda cok az adam duydum bu kadar egsantrıkAdam bana reglken çomakla dokunuyor, nefret ediyor reglden.
Hala etkisinden kurtulamadımNeymiş nolmuş?
Senle de açalım bir grup yeeeaavrum katip arada seksili foti atıyor bak hahahaYazıklar ossun bee, bı ben goremedım
Tuvalet kagıdı rulosunda mı servıs yaptı dogru soyleHala etkisinden kurtulamadım
Hahhahahahah, detayları tahmin ettim sanki. Sorayım mı yoksa sormayayım mı karar veremedimHala etkisinden kurtulamadım
Benı de wp a alınkatip senden hıc beklemezdım dostumSenle de açalım bir grup yeeeaavrum katip arada seksili foti atıyor bak hahaha
Üstümden TIR geçti gibi oldu diyorHahhahahahah, detayları tahmin ettim sanki. Sorayım mı yoksa sormayayım mı karar veremedim
Telegram tertemiz.Benı de wp a alınkatip senden hıc beklemezdım dostum
Yooo canısıı banyoda ama rulo da olmasa etkiliydi büyüklüğüTuvalet kagıdı rulosunda mı servıs yaptı dogru soyle
Oooooo ne hayatlar yaşanıyor be AltanÜstümden TIR geçti gibi oldu diyor
TabiiSakinlestirici görevi görüyor diyorsun
Böyle hatunlara kırmızı sevmeyen adam dusuyor ıste, katıp senın adamı ben bogmak ıstıyorum musade varmı karsım, ıslak odunda getırcem yanımdaTelegram tertemiz.
Bak bu hatunda bir ten var, erkek olsam o teni ısıra ısıra gezerim
Tövbeee, daha kendı ustumden taktık vermem, ama sıze onerı yaparımOf bee 3 gündür oku oku anca bitirdim askdhfhsja
Bizi mahrum bırakma eeey Loveitred, taktik maktik var bam bam bam istiyoruz, ben inanıyorum senin gerçekliğine, yahu fırında kaşarlı patates konusu bile geçti ne fake i gshskagsgsa
Öpüştünüz mü niloşi dogru soyle
Benimki de dövmeli. Ama tüm bedeni otopsi şeklinde incelemedim daaaBinim de olsun muu dövmeliii