Hes kodunu sorgulatsaydın barı ahddkshsjsj korona olursan napcaz deliO beni öpmedi biraz utangaç galiba
Ama ben onun maskesini indirip öptüm mini mini...
Islak ıslak olmadı
Vur kac yaptim.
Benimki de dövmeli. Ama tüm bedeni otopsi şeklinde incelemedim daaa
Anaaaaa o hic aklima gelmedi kobradaydi aklım...Hes kodunu sorgulatsaydın barı ahddkshsjsj korona olursan napcaz deli
Kobrasinin hes kodunu sorgulatsam loveee olir miAnaaaaa o hic aklima gelmedi kobradaydi aklım...
Ben yeni açıldım dur beybisi. Benim sloganım şu “Seviştikçe Sevişesin Gelir” aramızdaki sevgi mi aşk mı benim libidiş mi onu bilemedim.Love_lover sen ne ataşli gacısın..
Tırnak izili
Dudiş goparmali
Getirin kırbacı bacılar
"Doyamiyom doyamiyooom ohhh yesss ohhh yeahhhh" biraz taktik ver bacim. Unuttuk...
Zaten onunkını sorgulatacaksın ahdkdhsk ayy niloşi öldürürsün sen adamoKobrasinin hes kodunu sorgulatsam loveee olir mi
1senedir artık anlamadın mı ne oldugunu lovercanBen yeni açıldım dur beybisi. Benim sloganım şu “Seviştikçe Sevişesin Gelir” aramızdaki sevgi mi aşk mı benim libidiş mi onu bilemedim.
Benimkinin boynunda ve elinde var seninki de mi öyleO beni öpmedi biraz utangaç galiba
Ama ben onun maskesini indirip öptüm mini mini...
Islak ıslak olmadı
Vur kac yaptim.
Benimki de dövmeli. Ama tüm bedeni otopsi şeklinde incelemedim daaa
Beybisi aşık değilim onu biliyorum. Ama seviyorum galiba. Bi iki gün küstüm konuşmadım. Evine dön Tülay diye yerleri kemirdim diye sevdiğimi düşünüyorum1senedir artık anlamadın mı ne oldugunu lovercan
Hımmmmss. Kımse uzulecek dıye kendınden odun verme oncelıkle. Sırf ılerde uzulecek dıye ayrılmaktan vazgececek halın yok. Baktın kı boyle devam edıyor salarsın ipini.Beybisi aşık değilim onu biliyorum. Ama seviyorum galiba. Bi iki gün küstüm konuşmadım. Evine dön Tülay diye yerleri kemirdim diye sevdiğimi düşünüyorumKafam karışık açıkçası. Ben güçlü erkek seviyorum şu an erkek arkadaşım çalışmıyor evde artık bana batmaya başladı. Üzülecek diye soramıyorum.
Ben 78 kiloyken bile koca don giymedim. Bir ara çocyklar küçükken dizi çıkmış eşofmanlar vardı ama tıparlandım, ev tarzı yaptım kendime, tayt tunik seviyorum ben, bütğn kıyafetleri onlara çevirince koca don lüksü de kalmıyorBen az şık olacam, goca donla dolanıyom, bi gün aynaya baktım adam tabi kımıldamaz.
Zor bir şey değil ya, eşofman alacağına tayt alıyorsun oldu bittiBi kere bi kere kadinim dediydi ya hani galiba hoşuma gitmis
Evet bakimli .... Sen bayagi şık geziyorsun. Benim dizleri cikmis esofmana göre
Çok dövme yalnız sonra lazım olurBinim de olsun muu dövmeliii
Libidon tavan lover.. Adinla uyum icindesinBen yeni açıldım dur beybisi. Benim sloganım şu “Seviştikçe Sevişesin Gelir” aramızdaki sevgi mi aşk mı benim libidiş mi onu bilemedim.
Sen hic sicak bira gibi kalakaldin mi dört duvar arasında?Zaten onunkını sorgulatacaksın ahdkdhsk ayy niloşi öldürürsün sen adamobari önce o öpeydi seni haşin gadın
Ulan az daha sabredemedın ya ben ona yanıyorum. Ilk opucuk geşgem karşı taraftan geleydı ama olan olmus artık, hes kodunu unutmaLibidon tavan lover.. Adinla uyum icindesin
Sen hic sicak bira gibi kalakaldin mi dört duvar arasında?
Hic erimis dondurma gibi yillandin mi yillarca?
Gazı kaçmış bir kola gibi yaşayınca loveum yokluktan öptüm galiba hocam bi daaa daha haşin saldirazammm
Ben de kimseyi görmedim ama beni de kimse görmediYazıklar ossun bee, bı ben goremedım
Evet boyun ve bilekte gördümBenimkinin boynunda ve elinde var seninki de mi öyle
Yaza bırbırımızı görek artık, ortak bır ıl olur, lokal olur kapatalımBen de kimseyi görmedim ama beni de kimse görmedi
Benı de wp a alınkatip senden hıc beklemezdım dostum
İsim f ile mi başlıyor ya da e ile miEvet boyun ve bilekte gördüm
İlk öpücük neden bu kadar mühim?Ulan az daha sabredemedın ya ben ona yanıyorum. Ilk opucuk geşgem karşı taraftan geleydı ama olan olmus artık, hes kodunu unutma
Geri aldım tamambaşınıza iş alacaksınız, süresiz ban sebebi bu muhabbet
Noluyooo ya her yerden fırlıyor bu kahrolasi federallerİsim f ile mi başlıyor ya da e ile mi