Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de ara sıra aldattığını görüp sabaha trip atıyorum, bir gün de hayırlı gör beni diyor. 🤣

Benimkinin de eski sevgilisi vardı, epey bırakmamış ayrıldıktan sonra, benden bi önceki sevgilisini de sinir hastası etmiş karı. Bana bulaşmadı neyse ki. 😁 Birkaç yıl önce duyduk, ameliyatla erkek olmuş.
Amanın ,o neydi gııız 😳

Ben de görüyorum zaman zaman aldattığını ve ayni tepkileri veriyorum,eşim de nasıl güzel miydi karı diyor 😂

Kadınların çok olduğu yerde kıskançlık , entrika bitmiyor öyle mi sizde de, benim önceki çalıştığım birimde öyleydi sonra 5 erkek olan büroya tek bayan olarak yerim değişti rahata erdim, şimdi iki kadın üç erkek aynı birimde çalışıyoruz , bayan arkadaşımla çok iyiyiz, bayağı yaş farkı var aramızda ama 58 yaşında sıfır beden çok fit bir arkadaş 😍
Bi arkadaş arada müdürle anlaşamıyor. Sürekli bi canım cicim, ay kuşum ne kadan güzelsin muhabbetleri falan. Samimiyetsiz. Kusmak istiyorum.

Ben gerçekliğimden eminim yaw, hayat bu kadar vurduktan sonra, sıradakının enerjıme denk olması 'ee artık cok cektın ödülün de bu olsun' demesini aldım kabul ettim. Sanal ortamda inanmama hakkı herkesin var. Kımseye kırgın yada kızgın degılım. Buraya bunca detay yazmam da arz talep meselesiydi. Bende daha dikkatli olacağım bu konuda. Toplum olarak en dip ve en uc yaşayanların gerceklıgıne ınanamama gıbı bır durumumuz var. Cok acılıysa da ınanmıyoruz bız, bu kadar acının cekılebılırlıgı gercek gelmedıgı gıbı, cok guzel hıkayeler yasayanları da sorguluyoruz. Bunda fakelerın payı da buyuktur, ınanıyorum. Anlatımlarımı göze batmaması, rahatsızlık vermemesı acısından daha yüzeysel yazacagım artık.
Ben dışardan çok severek okuyordum yazdıklarınızı ve hic aklımdan ulan sallıyor bu kadın diye geçmedi valla .biz inararak okuyanları harcamayın lütfen bizi bizi bihterinizi :)

Neyse haftaiçi biter o, macuna devam mı? Lağn hep sorcam bak sana sormayı unutuyorum. Benım ex ökz su macundan kullanırken kan ter ıcınde kalıyordu, burnu tıkanıyordu sızde oldumu boyle bısey?
Beybi sen ex öküzle evlenme kararı aldığında ailen ne tepki verdi? Cvp vermek istemezsen ok beybi. Merak ettim. Öküzleri babalar bilir ya. Acaba baban ne demişti?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X