- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 24
Aynı şeyi yazmışızBeybiiii alınma. Senin gibisi çok az. İnstagramda bir kadını takip ediyorum O da senin gibi ve kadının üstüne çok gidiyor takipçileri. Böyle enerjik, kendini bilen, kendine değer veren, olmayınca uzatmayan kadın olamaz herkes. Gülsjourney İnstagram adı. Kadın Canada da yaşıyordu evli ve iki çocuklu. Kocasının maddi durumu iyiydi. O sırada ünv bitirdi, bayağı kilo verdi katın germe oldu. Türkiye’ye kesin dönüş yapmak istedi. Geldiler eşinden ayrıldı. Meme protezi ve bacak germe yaptırdı. Evden spor dersi verdi parasını kazandı. Sevgili yaptı. Şimdi oğlu Türkiyeye uyum sağlayamadı diye geri dönüyor Canada ya. İşlemler için Canada ya gitti bir kaç ay önce orda biriyle tanıştı ona aşık oldu. Abawwww millet neler yazmış kadına. Güçlüler inanılmazdır. İnsanlar bu gerçek mi diye merak ediyor. Benim gibi üzülsün, yıkılsın istiyor. Yeniden ayağa kalkan insanlar hayal ürünü gibi geliyor.
Loveın hayata bu kadar hızlı dönmesinde bizim payımız büyük, annesine kalsa çökerdi. Ülke kültürü malum en modernimiz bile maalesef mahalle baskısından sıyrılıp kolayca dönemiyor hayata. Öğrenilmiş çaresizlik var bir defa bikinç altını kelepçe gibi saran.Beybiiii alınma. Senin gibisi çok az. İnstagramda bir kadını takip ediyorum O da senin gibi ve kadının üstüne çok gidiyor takipçileri. Böyle enerjik, kendini bilen, kendine değer veren, olmayınca uzatmayan kadın olamaz herkes. Gülsjourney İnstagram adı. Kadın Canada da yaşıyordu evli ve iki çocuklu. Kocasının maddi durumu iyiydi. O sırada ünv bitirdi, bayağı kilo verdi katın germe oldu. Türkiye’ye kesin dönüş yapmak istedi. Geldiler eşinden ayrıldı. Meme protezi ve bacak germe yaptırdı. Evden spor dersi verdi parasını kazandı. Sevgili yaptı. Şimdi oğlu Türkiyeye uyum sağlayamadı diye geri dönüyor Canada ya. İşlemler için Canada ya gitti bir kaç ay önce orda biriyle tanıştı ona aşık oldu. Abawwww millet neler yazmış kadına. Güçlüler inanılmazdır. İnsanlar bu gerçek mi diye merak ediyor. Benim gibi üzülsün, yıkılsın istiyor. Yeniden ayağa kalkan insanlar hayal ürünü gibi geliyor.
Bizim hatun 100% organik bu kadına göreBeybiiii alınma. Senin gibisi çok az. İnstagramda bir kadını takip ediyorum O da senin gibi ve kadının üstüne çok gidiyor takipçileri. Böyle enerjik, kendini bilen, kendine değer veren, olmayınca uzatmayan kadın olamaz herkes. Gülsjourney İnstagram adı. Kadın Canada da yaşıyordu evli ve iki çocuklu. Kocasının maddi durumu iyiydi. O sırada ünv bitirdi, bayağı kilo verdi katın germe oldu. Türkiye’ye kesin dönüş yapmak istedi. Geldiler eşinden ayrıldı. Meme protezi ve bacak germe yaptırdı. Evden spor dersi verdi parasını kazandı. Sevgili yaptı. Şimdi oğlu Türkiyeye uyum sağlayamadı diye geri dönüyor Canada ya. İşlemler için Canada ya gitti bir kaç ay önce orda biriyle tanıştı ona aşık oldu. Abawwww millet neler yazmış kadına. Güçlüler inanılmazdır. İnsanlar bu gerçek mi diye merak ediyor. Benim gibi üzülsün, yıkılsın istiyor. Yeniden ayağa kalkan insanlar hayal ürünü gibi geliyor.
Yav allah aşkına kırılma bu kadar çabuk, sen yaşadıklarını içten bir şekilde anlatıp bu içtenliğe karşılık gelen destekleri almasan bu kadar çabuk ayaklanabilecek miydin. İnanmayan okumaz, alınma dik duruşunu ve samimiyetini kaybetmeBen gerçekliğimden eminim yaw, hayat bu kadar vurduktan sonra, sıradakının enerjıme denk olması 'ee artık cok cektın ödülün de bu olsun' demesini aldım kabul ettim. Sanal ortamda inanmama hakkı herkesin var. Kımseye kırgın yada kızgın degılım. Buraya bunca detay yazmam da arz talep meselesiydi. Bende daha dikkatli olacağım bu konuda. Toplum olarak en dip ve en uc yaşayanların gerceklıgıne ınanamama gıbı bır durumumuz var. Cok acılıysa da ınanmıyoruz bız, bu kadar acının cekılebılırlıgı gercek gelmedıgı gıbı, cok guzel hıkayeler yasayanları da sorguluyoruz. Bunda fakelerın payı da buyuktur, ınanıyorum. Anlatımlarımı göze batmaması, rahatsızlık vermemesı acısından daha yüzeysel yazacagım artık.
Valla ınanıp ınanmama kısmında degılım zemo. Isteyen ınanmayabılır elbette. Zaten yogun ve yorucu bır hayatım var suraya gırdıgımde kafamı bosaltıp, fıkır alısverısı yapmak ıyı gelıyorYav allah aşkına kırılma bu kadar çabuk, sen yaşadıklarını içten bir şekilde anlatıp bu içtenliğe karşılık gelen destekleri almasan bu kadar çabuk ayaklanabilecek miydin. İnanmayan okumaz, alınma dik duruşunu ve samimiyetini kaybetme
Hepimiz bunun için buradayız, kimimiz dinlenirken birikerine fikir vermek kimimiz fikir almak için. Buranın keyfini çıkaralım hep beraberValla ınanıp ınanmama kısmında degılım zemo. Isteyen ınanmayabılır elbette. Zaten yogun ve yorucu bır hayatım var suraya gırdıgımde kafamı bosaltıp, fıkır alısverısı yapmak ıyı gelıyor
Ee büyük tabi. Ben bu ıse hayır dıyecektım basında. Cunku bunu karsılayacak durumda degıldım. Bırıne de anlatacak durumda degıldım. Desteklerle karar vermem cok kolaylastı, konu buyudukce buyudu ve suan oldugum durumdayız. Ha ben evet dedıysem buyuk oranla sızlerın daha dogrusu senın sayendeLoveın hayata bu kadar hızlı dönmesinde bizim payımız büyük, annesine kalsa çökerdi. Ülke kültürü malum en modernimiz bile maalesef mahalle baskısından sıyrılıp kolayca dönemiyor hayata. Öğrenilmiş çaresizlik var bir defa bikinç altını kelepçe gibi saran.
Düşünsenize bu kadar güçlü ve aslında kimseye muhtaç olmayan bir kadın yıllarca sabrediyor yaşadıklarına, ki aslında love kimseye eyvallahı olmayacak bir karakter, ona rağmen yıllarca boşa çabalamış. Halbuki adam hep aynı malmış değişmemiş, bu ilişki aslında hiç çocuk sahibi olmadan bitebilirmiş. Biz yıllarca zihnimize işlenmiş olanların esiri oluyoruz çoğu zaman.
Canım yazdığıma pişman oldum yahu. Hiç alakası yok. Ben orada “sen gerçek ok, mutlu ol” yazdım asıl. Sen cümlenin başına takıldın. Burayı takip edenler de gayet eğleniyor. Libidomuz yükseliyor, sen anlat, biz dinleyelim gecelerceBen gerçekliğimden eminim yaw, hayat bu kadar vurduktan sonra, sıradakının enerjıme denk olması 'ee artık cok cektın ödülün de bu olsun' demesini aldım kabul ettim. Sanal ortamda inanmama hakkı herkesin var. Kımseye kırgın yada kızgın degılım. Buraya bunca detay yazmam da arz talep meselesiydi. Bende daha dikkatli olacağım bu konuda. Toplum olarak en dip ve en uc yaşayanların gerceklıgıne ınanamama gıbı bır durumumuz var. Cok acılıysa da ınanmıyoruz bız, bu kadar acının cekılebılırlıgı gercek gelmedıgı gıbı, cok guzel hıkayeler yasayanları da sorguluyoruz. Bunda fakelerın payı da buyuktur, ınanıyorum. Anlatımlarımı göze batmaması, rahatsızlık vermemesı acısından daha yüzeysel yazacagım artık.
Mutluysan ve bunda payım varsa ne mutlu bana, sizler de beni çok etkiliyorsunuz, hayatıma renk geliyorEe büyük tabi. Ben bu ıse hayır dıyecektım basında. Cunku bunu karsılayacak durumda degıldım. Bırıne de anlatacak durumda degıldım. Desteklerle karar vermem cok kolaylastı, konu buyudukce buyudu ve suan oldugum durumdayız. Ha ben evet dedıysem buyuk oranla sızlerın daha dogrusu senın sayende
Ne demek yüzeysel ya, aramızda taktik toplayan var. Lütfen amaBen gerçekliğimden eminim yaw, hayat bu kadar vurduktan sonra, sıradakının enerjıme denk olması 'ee artık cok cektın ödülün de bu olsun' demesini aldım kabul ettim. Sanal ortamda inanmama hakkı herkesin var. Kımseye kırgın yada kızgın degılım. Buraya bunca detay yazmam da arz talep meselesiydi. Bende daha dikkatli olacağım bu konuda. Toplum olarak en dip ve en uc yaşayanların gerceklıgıne ınanamama gıbı bır durumumuz var. Cok acılıysa da ınanmıyoruz bız, bu kadar acının cekılebılırlıgı gercek gelmedıgı gıbı, cok guzel hıkayeler yasayanları da sorguluyoruz. Bunda fakelerın payı da buyuktur, ınanıyorum. Anlatımlarımı göze batmaması, rahatsızlık vermemesı acısından daha yüzeysel yazacagım artık.
Yaw kımseye kızgın kırgın degılım. Sadece bıraz fazla acıldıgımı hatırıma getırmıs oldun, asıl ben tesekkur ederımCanım yazdığıma pişman oldum yahu. Hiç alakası yok. Ben orada “sen gerçek ok, mutlu ol” yazdım asıl. Sen cümlenin başına takıldın. Burayı takip edenler de gayet eğleniyor. Libidomuz yükseliyor, sen anlat, biz dinleyelim gecelerce
Ben uzun süredir üyeydim, bu hesabı yeni açtım. Bu sitede neler gördük, onlar geliyor aklıma arada. Senaryoları yazıp erkek çıkan bir sürü kişi var, sırf troll olan kadınlar var. Hatta biri penisine terlik giydirip ayağım diye resim atmıştı
Ajdjslsk sana kısısel yazarım, bende yardımcı konusunda baya bı lınclenmıstım, ınsanlar bı tuhaf yaNe demek yüzeysel ya, aramızda taktik toplayan var. Lütfen ama
Benim açtığım Narsisist konusuna da gelip abartıyorsun diyen mi ararsın, linçlemeye çalışan mı ararsın fiyuuu. Hepsine "umarım başınıza gelir de görürsünüz nasılmış" dedim geçtim.
Tabi senin konunda "umarım başınıza gelir demen" dua gibi olur ama neeyyyyssssee
Yok bee ne küveti, banyo köpüğüm yok. Hava çok boktan. Ancak yarın o da fırsat bulabılırsem, makale yazıyorum daHepimiz bunun için buradayız, kimimiz dinlenirken birikerine fikir vermek kimimiz fikir almak için. Buranın keyfini çıkaralım hep beraberdoldurdun mu bakalım küveti
Ne guzel11.30dan sonra 10 sayfa ne konuştunuz böyle arkadaşokumadan işlere başlamak istemedim cümleten günaydın
Benim branş türkçe ama alan arkadaşıyız edebiyatçılarla o yüzden zümre demekte sakınca görmedim.
Ben kitabini okuyacagimHiç vicdan azabı çekme, babaları yasal hakkını kullanırken sen ağlayacak değilsin, elbet bunun tadını çıkaracaksın.
Ay o dizinin fragmanı beni benden aldı, her gördüğümde çarpıntı yapıyor vallahi, panik atak geçireceğim reklamından bile. Ben kesinlikle izleyemem. Narsist ve empat hikayesi tam ablamıyla
Benimkiler 80d canım, sutyen bulamadığımdan 85 de kullanıyorum. Dükkan sahibinin biri dalga geçmişti benimle garson boy gibi her yerde bulunmayan bir cupmış. Emin ol çok büyük bir avantaj değil aksine zor
Peki muzHavucu ıstemıyorlar, onun suyunu ememedıklerı ıcın sanırım
Tamamen kopya olmayanın dışlanması mantığı. Boşanma olayının ayıplanması bile bundan, "ben acı çektim sen neden çekmedin?"Ajdjslsk sana kısısel yazarım, bende yardımcı konusunda baya bı lınclenmıstım, ınsanlar bı tuhaf ya
Kız sen konuyu doğru mu anladınPeki muz