Yavrucum soguk ve dislerini kasiyici bir urun ariyorlar bebelerePeki muz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavrucum soguk ve dislerini kasiyici bir urun ariyorlar bebelerePeki muz
Valla o kadar para verip aldim kasiyici. En pahalilarindan. Gittiler koltuk kemirdiler kiyafetlerinin kollarini kemirdiler. Yetmedi meme dislediler love...Yavrucum soguk ve dislerini kasiyici bir urun ariyorlar bebelere
Sus be, dun en son cayı yardımcı kadınla bakıcı kız demleyıp ıcmısler, bıde bısey lazım mı dıye aradıgım halde yoo hersey var dedı. Sabah bı baktım kutu bos 750sayfa boyunca yalan söyleyecek vaktım olsun ıstemısımdırVe O Osirius bir Italyan atasözü der ki yalan söyleyecekseniz mümkünse kısa olsun.. 750 sayfa boyunca bunu başardıysan ahanda sahneye bir g-string firlatiyorum Gapınnn gapanın elinde galıyooo...
Not: dizleri cıkmış esofman altimla, iyice demini almis çayımı iciyorumdur ve loveun " artik iyiceee aciklamayazammm" mızmızlanmasını okumusumdur.
Valla baby bu giz zaten yaralı ceylan. Bi de güçlü. Kırılsa da kirildim demeyenlerden nuh der peygamber demez. Başında 3 bebe ve en zor zamanlari. Iyi insanlari üzmeyin beeee... (Dağıtırım uleyyyyyn )
Evet tamamen o moda girdi, evlendigimizden beri hep giyinmemi isterdi, çok hoşuna giderdi, beni öyle gördüğünde ilişkiye hazır hale gelirdi hemenNasıl olsa üstündeki çıkacak moduna girmiş galiba. Ben de biraz öyle düşünmeye başladığımdan vücut çorabı aldım. Özel bölgeleri açık Yani çıkarılmıyor
Kızım oglandan daha acılmamıslar duruyordu. Ikızlere de almıstım, karsıdan daha ıııı-ııııaaahh dıye aglıyolar, salatalık on numero ama o da sureklı yerlere atılıyo uyuz oluyorum.Valla o kadar para verip aldim kasiyici. En pahalilarindan. Gittiler koltuk kemirdiler kiyafetlerinin kollarini kemirdiler. Yetmedi meme dislediler love...
Ev aldı başını gidiyor ,berbatüs nokta com, ben oturmuş çay içiyorum,dizi çıkmış esofman yok bir tek üstümde,kadife siyah eşofman altı var,onların dizi çıkmıyor tavsiye ederimVe O Osirius bir Italyan atasözü der ki yalan söyleyecekseniz mümkünse kısa olsun.. 750 sayfa boyunca bunu başardıysan ahanda sahneye bir g-string firlatiyorum Gapınnn gapanın elinde galıyooo...
Not: dizleri cıkmış esofman altimla, iyice demini almis çayımı iciyorumdur ve loveun " artik iyiceee aciklamayazammm" mızmızlanmasını okumusumdur.
Valla baby bu giz zaten yaralı ceylan. Bi de güçlü. Kırılsa da kirildim demeyenlerden nuh der peygamber demez. Başında 3 bebe ve en zor zamanlari. Iyi insanlari üzmeyin beeee... (Dağıtırım uleyyyyyn )
No comment sevdiceeemTamamen kopya olmayanın dışlanması mantığı. Boşanma olayının ayıplanması bile bundan, "ben acı çektim sen neden çekmedin?"
Temelinde "çektiği" zorluklar ile alkış toplama, beğeni kazanma ve kim kendi benliğini ve emeğini ne kadar tüketirse o kadar kutsal sayılır anlayışı var.
İnsanlar beni hiç şaşırtmıyor artık. Sadece onların kurduğu cümleler altındaki bilinçaltlarının fışkırmasını izliyorum. Keyifli oluyor çoğu zaman
Bu arada ben istiyorum detay, hiç şakam yok aylardır bdv'de takılmaktan ciğerim soldu. Şurada eski keyfim yerine geldi.
Ne makalesi kız o, meslek adabını unurrum iki senedir sınıf yüzü görneyinceYok bee ne küveti, banyo köpüğüm yok. Hava çok boktan. Ancak yarın o da fırsat bulabılırsem, makale yazıyorum da
Farketmiyordan kastın soğumak değilse hiç mesele yok, sen kendin için giymeye devam etEvet tamamen o moda girdi, evlendigimizden beri hep giyinmemi isterdi, çok hoşuna giderdi, beni öyle gördüğünde ilişkiye hazır hale gelirdi hemen
3. Çocuktan sonra çok değişti, giyinmişim giyinmemisim hiç farketmiyor, bu iyi mi kötü mü bilemedim
Bende siyah parlak tayt üstü kürklü kapşonu olan kırmızı tunik var kokoşluğun gözüne vurdum made in cuma pazarı ama kokoşluğun fiyatı olmaz tavsiye ederimEv aldı başını gidiyor ,berbatüs nokta com, ben oturmuş çay içiyorum,dizi çıkmış esofman yok bir tek üstümde,kadife siyah eşofman altı var,onların dizi çıkmıyor tavsiye ederim
Hah ne zaman s.çacaklar acep muhabbete diyordum kiYav allah aşkına kırılma bu kadar çabuk, sen yaşadıklarını içten bir şekilde anlatıp bu içtenliğe karşılık gelen destekleri almasan bu kadar çabuk ayaklanabilecek miydin. İnanmayan okumaz, alınma dik duruşunu ve samimiyetini kaybetme
Önemli olan üzerinde nasıl durduğuBende siyah parlak tayt üstü kürklü kapşonu olan kırmızı tunik var kokoşluğun gözüne vurdum made in cuma pazarı ama kokoşluğun fiyatı olmaz tavsiye ederim
Bitki çayı demle love... Şu anda elinde olan sigarayi görüyorum bi fırt çek. Oh yaslan arkana...Sus be, dun en son cayı yardımcı kadınla bakıcı kız demleyıp ıcmısler, bıde bısey lazım mı dıye aradıgım halde yoo hersey var dedı. Sabah bı baktım kutu bos 750sayfa boyunca yalan söyleyecek vaktım olsun ıstemısımdır
Hic salatalik vermedim tecrübe ettikten sonra malum salataligin kötü bir şöhreti var balımmmmKızım oglandan daha acılmamıslar duruyordu. Ikızlere de almıstım, karsıdan daha ıııı-ııııaaahh dıye aglıyolar, salatalık on numero ama o da sureklı yerlere atılıyo uyuz oluyorum.
Kadife diyince aklima Kemal Sunal' in eşşeği geldi giiizEv aldı başını gidiyor ,berbatüs nokta com, ben oturmuş çay içiyorum,dizi çıkmış esofman yok bir tek üstümde,kadife siyah eşofman altı var,onların dizi çıkmıyor tavsiye ederim
Soğumakta var, haftada bir olsa yeter modunda, önceden hafta sonu evde olduğu günler haftada 2-3 olurdu, haftada 3-4 olduğu zamanlarda oluyordu, şimdi yorgunluğu uykusuzluğu bitmiyor,Ne makalesi kız o, meslek adabını unurrum iki senedir sınıf yüzü görneyince
Farketmiyordan kastın soğumak değilse hiç mesele yok, sen kendin için giymeye devam et
Kocası evde olanlar belli oluyor, güzel bir gece geçirmişiz anlaşılanBende siyah parlak tayt üstü kürklü kapşonu olan kırmızı tunik var kokoşluğun gözüne vurdum made in cuma pazarı ama kokoşluğun fiyatı olmaz tavsiye ederim
Bunu yapmayin bana ama yawwwBende siyah parlak tayt üstü kürklü kapşonu olan kırmızı tunik var kokoşluğun gözüne vurdum made in cuma pazarı ama kokoşluğun fiyatı olmaz tavsiye ederim
Ayni zamanda da tehlikeli ya Allah korusun koparamazlar daha ama yinede yanliz birakilmamali zaten birakmiyorsunuzdurda iste yazasim geldiKızım oglandan daha acılmamıslar duruyordu. Ikızlere de almıstım, karsıdan daha ıııı-ııııaaahh dıye aglıyolar, salatalık on numero ama o da sureklı yerlere atılıyo uyuz oluyorum.
Kocam şu an eğitim veriyor sabah işe gitti. Ama kapanışı güzel yaptık yalan yokKocası evde olanlar belli oluyor, güzel bir gece geçirmişiz anlaşılan
Bende yazayım mıBende siyah parlak tayt üstü kürklü kapşonu olan kırmızı tunik var kokoşluğun gözüne vurdum made in cuma pazarı ama kokoşluğun fiyatı olmaz tavsiye ederim
Zemocanin sesini duydum ben taaa buradan kapanisi yaparken son sözleri:Kocam şunan eğitim veriyor sabah işe gitti. Ama kapanışı güzel yaptık yalan yok