GunaydinGünaydın genşler
Benim branş türkçe ama alan arkadaşıyız edebiyatçılarla o yüzden zümre demekte sakınca görmedim.Sen edebiyatçı mıydın
Kıl tüy benim en büyük sıkıntım ya. Bıktım acı çekmekten. Bir krem olsa akşamdan sürsek sabaha cillop gibi uyansak yaGünaydınlar bende regl oldum dün akşam sancıdan bakamadım buraya. Birde moral bozuk bi hafta dudiş yok üstüne Ramazan. Kapanışı yapaydık iyiydi. Valla yine her telden çalınmış fantastik kostümler, dusişler doğumlar. Bi kıl tüy konuşulmamış kadınların rutini onu atlamışsınız. Seviyorum siziii. O Osirius beybi senin gibi bi arkadaşım var eğer Onu tanımamış olsam senin gerçekliğine inanmam zor olurdu. Maşallahdiyorum. Kaşı totoşunu.
Günaydın. Ben de Türkçe öğretmeniyim11.30dan sonra 10 sayfa ne konuştunuz böyle arkadaşokumadan işlere başlamak istemedim cümleten günaydın
Benim branş türkçe ama alan arkadaşıyız edebiyatçılarla o yüzden zümre demekte sakınca görmedim.
Benim gerçekliğimi konuştuk zemo, hayal ürünü müyüm değil miyim diye11.30dan sonra 10 sayfa ne konuştunuz böyle arkadaşokumadan işlere başlamak istemedim cümleten günaydın
Benim branş türkçe ama alan arkadaşıyız edebiyatçılarla o yüzden zümre demekte sakınca görmedim.
Canım ben öyle dedim diye modun düştü ama özür dilerim seni üzdüysemBenim gerçekliğimi konuştuk zemo, hayal ürünü müyüm değil miyim diye
Üyeliğimi yeni almış olsam tamam da. 5.senem ya bi miktar şoktayımCanım ben öyle dedim diye modun düştü ama özür dilerim seni üzdüysem
Hiç vicdan azabı çekme, babaları yasal hakkını kullanırken sen ağlayacak değilsin, elbet bunun tadını çıkaracaksın.Yarın yasak oldugu ıcın ve bebeler evden bı muddet gıdecegı ıcın bıle acayıp mutluyum allah affetsın. Hıcbırseysızlıge ıhtıyacım var
Ay o dizinin fragmanı beni benden aldı, her gördüğümde çarpıntı yapıyor vallahi, panik atak geçireceğim reklamından bile. Ben kesinlikle izleyemem. Narsist ve empat hikayesi tam ablamıylaBenimde titanik diyince aquafobim kalkiyor
Deniz yolculuklarini hic sevmem ve korkarim
Dun camdaki kiz basladi orada da kizin annesi kiz sirf bakire kalsin diye her gun korse giydiriyor sortlu gibi olanlardan ve acilamasin diye korse ipinin ucunu yakip birlestiriyor
Kiz tuvalete gitmemek icin gun icinde su bile icmiyor
Benimkiler 80d canım, sutyen bulamadığımdan 85 de kullanıyorum. Dükkan sahibinin biri dalga geçmişti benimle garson boy gibi her yerde bulunmayan bir cupmış. Emin ol çok büyük bir avantaj değil aksine zorHangi bostanda büyüttün onları yavrum
Havuç denedin mi o daha sert parçalamaları daha zor olurÇok tatlılar ama cok zor. Oglanla araları 1yas ama 3uz buyutuyorum sankı. Dıs olayı cok felaket oldu, ıkı gecedır kolum uyusuk ıste, bakıcı kıza dedım bu aksam sen sabahlamaya calısırsan cok ıyı olur yoksa ben hıc ıyı degılım, dudısten degıl ha genel hafta yorgunlugu, bır sure sogutulmus salatalık falan gormek ıstemıyorum salata ısınınca heryere fırlatıyorlar cunku, sabah ustune yatmısım nevresımım yesıl
Havucu ıstemıyorlar, onun suyunu ememedıklerı ıcın sanırımHavuç denedin mi o daha sert parçalamaları daha zor olur
Ayrı kese olunca risk daha azalıyormuş. Yine de çok risk var ama buzlukta bekliyor yavrucuklar insan hepsi olsun istiyorÇift yumurta benımkıler
Kk insanı paranoyak yapıyor olabilir ama sen %100 gerçeksin benim şüphem yokBenim gerçekliğimi konuştuk zemo, hayal ürünü müyüm değil miyim diye
İNŞALLAH gönlündekini elde edersin canımAyrı kese olunca risk daha azalıyormuş. Yine de çok risk var ama buzlukta bekliyor yavrucuklar insan hepsi olsun istiyor
Kk insanı paranoyak yapıyor olabilir ama sen %100 gerçeksin benim şüphem yok
Beybiiii alınma. Senin gibisi çok az. İnstagramda bir kadını takip ediyorum O da senin gibi ve kadının üstüne çok gidiyor takipçileri. Böyle enerjik, kendini bilen, kendine değer veren, olmayınca uzatmayan kadın olamaz herkes. Gülsjourney İnstagram adı. Kadın Canada da yaşıyordu evli ve iki çocuklu. Kocasının maddi durumu iyiydi. O sırada ünv bitirdi, bayağı kilo verdi katın germe oldu. Türkiye’ye kesin dönüş yapmak istedi. Geldiler eşinden ayrıldı. Meme protezi ve bacak germe yaptırdı. Evden spor dersi verdi parasını kazandı. Sevgili yaptı. Şimdi oğlu Türkiyeye uyum sağlayamadı diye geri dönüyor Canada ya. İşlemler için Canada ya gitti bir kaç ay önce orda biriyle tanıştı ona aşık oldu. Abawwww millet neler yazmış kadına. Güçlüler inanılmazdır. İnsanlar bu gerçek mi diye merak ediyor. Benim gibi üzülsün, yıkılsın istiyor. Yeniden ayağa kalkan insanlar hayal ürünü gibi geliyor.Üyeliğimi yeni almış olsam tamam da. 5.senem ya bi miktar şoktayım
Bence de tamamen gerçeksin love akıllara takılan senin yüksek enerjin büyük ihtimalBenim gerçekliğimi konuştuk zemo, hayal ürünü müyüm değil miyim diye