Aynen smdi onu izliyordm bendeBenimde titanik diyince aquafobim kalkiyor
Deniz yolculuklarini hic sevmem ve korkarim
Dun camdaki kiz basladi orada da kizin annesi kiz sirf bakire kalsin diye her gun korse giydiriyor sortlu gibi olanlardan ve acilamasin diye korse ipinin ucunu yakip birlestiriyor
Kiz tuvalete gitmemek icin gun icinde su bile icmiyor
Katya da yaptım onu yeter beFırfırlı vaaaarbiliyorum hahaha. Cupları olmayandan al, nipple cover tak şekilli şüküllü renk renk kalpli kalpli. Avkat kalp krizi.
Yok canım nereden bileceksin gerçekten önemli değil. Bir kızım var çok şükürAhh ahh canim benim ben ne yaptim boyle cok cok ozur dilerimm okdr uzuldumki suan ne desem bilemiyorum ... bilsem asla boyle bisey yazmazdim affet cidden icime oturdu
Rabbim insallah hayirli ve saglikli bir hamilrlikle evlat sahbi olman i nasip etsn
Kitabını okumuştum öyle şeyler yoktu, Nalan a mi yapiyor yoksa Nalan in anneeine miimde titanik diyince aquafobim kalkiyor
Deniz yolculuklarini hic sevmem ve korkarim
Dun camdaki kiz basladi orada da kizin annesi kiz sirf bakire kalsin diye her gun korse giydiriyor sortlu gibi olanlardan ve acilamasin diye korse ipinin ucunu yakip birlestiriyor
Kiz tuvalete gitmemek icin gun icinde su bile icmiyor
Ya iste kisiye ozel hersey ama milletimiz illede normal olsun diye bile baski yapiyor hamilr kadina ... bana da yapildi hep normal iyi normal iyi vs diye kizim gunu gelmesne ragmen dogum baslamadi dr ya sunu sanci ile normal deneyecegiz ya da sezaryen der demez ben atladim sezaryen diye iyikide oyle olmus okdr guzel gecti ki ...Kan degerlerım cok dusuktu, sarı sarı serumları taktılar ıcıne bırsuru ıgne karıstırdılar, hastanede gayet ıyıydım kalktım dolandım odaya yemek soyledıler yedım hemde kofte ekmekayy nasıl kı benı eve getırdıler pıjamalarımı gıyıp yataga yattım, yatıs o yatıs, anneme dıyorum kı altıma bısey baglayın ısemeye kalkmaya mecalım yok o 1hafta lanet ettım keske sezaryen dogursaydım en azından ıkı gune acısı gecerdı dıye
Ya ismjne asinayim sanki onceden de muhabbetmz olmus gbi ama cok sukur bir evladin varmis ay nasil kotu oldum anlatamam bilmiyordum ... Allah in dedginden ileri geri olmaz canim elbette cok zordur sabir versn RabbimYok canım nereden bileceksin gerçekten önemli değil. Bir kızım var çok şükürİkinciyi de Allah verdi, Allah aldı. Yapacak bir şey yok
Bizimki fantazi gecelikleri vücut çorabıni falan sevmiyor ama korseyi sever belki, yarın göstereyim bakalım ne dicek@Atlantistebiranka lağn bende sandım kı ucu gogus kısmı falan o donemdekıler gıbı fırfırlı falan ay benım jartıyer takımım o korsenın aynısı zaten
Kötü olma gerçekten nereden bileceksin. Çok şükür toparlanıyorum. Sağ olYa ismjne asinayim sanki onceden de muhabbetmz olmus gbi ama cok sukur bir evladin varmis ay nasil kotu oldum anlatamam bilmiyordum ... Allah in dedginden ileri geri olmaz canim elbette cok zordur sabir versn Rabbim
Alacaksan al cik karsisina gosterme sorma bence dostumBizimki fantazi gecelikleri vücut çorabıni falan sevmiyor ama korseyi sever belki, yarın göstereyim bakalım ne dicek
Eşime aldığım vücut çorabının resmini gösterdim. Birkaç kekelemeden sonra giyince senin rahat olman önemli dediBizimki fantazi gecelikleri vücut çorabıni falan sevmiyor ama korseyi sever belki, yarın göstereyim bakalım ne dicek
Benimki direk ben sevmiyorum böyle şeyleri dedi,Eşime aldığım vücut çorabının resmini gösterdim. Birkaç kekelemeden sonra giyince senin rahat olman önemli dedi
Daha önce aldığım kırmızı tül geceliğe dönmesin, çok sexiydi halbuki ama beğenmemişti ve canım sıkılmıştı,Alacaksan al cik karsisina gosterme sorma bence dostum
Bakma boyle dedigime ben bic korse giymeydimOlabilir ya, ben denemedim. Ten rengine bakıyor bu çamaşır renkleri. Yakışana çok yakışır.
Nasıl olsa üstündeki çıkacak moduna girmiş galiba. Ben de biraz öyle düşünmeye başladığımdan vücut çorabı aldım. Özel bölgeleri açıkDaha önce aldığım kırmızı tül geceliğe dönmesin, çok sexiydi halbuki ama beğenmemişti ve canım sıkılmıştı,
Önceden her ilişkide giyinsem hosena giderdi isterdi de,şimdi ben bir şey giyecek olunca gel boşver uğraşma diyor, iyice 70 lik dede moduna girmeye başladı bizimki
Kullanan herkez memnun denemek lazım galibaNasıl olsa üstündeki çıkacak moduna girmiş galiba. Ben de biraz öyle düşünmeye başladığımdan vücut çorabı aldım. Özel bölgeleri açıkYani çıkarılmıyor
Bence iyice dinlen bakicinda yardimci sana ayrica ise git ise gel bebek bak gercekten yorucudur bi de pespese birinin istedigi biter digerinin ki baslarÇok tatlılar ama cok zor. Oglanla araları 1yas ama 3uz buyutuyorum sankı. Dıs olayı cok felaket oldu, ıkı gecedır kolum uyusuk ıste, bakıcı kıza dedım bu aksam sen sabahlamaya calısırsan cok ıyı olur yoksa ben hıc ıyı degılım, dudısten degıl ha genel hafta yorgunlugu, bır sure sogutulmus salatalık falan gormek ıstemıyorum salata ısınınca heryere fırlatıyorlar cunku, sabah ustune yatmısım nevresımım yesıl
NalanaKitabını okumuştum öyle şeyler yoktu, Nalan a mi yapiyor yoksa Nalan in anneeine mi
Valla sen bi rengin elli tonundasın bencePeçeyle deneyeceksen bir müddet cıkarmaadamın bı takıntısı var bak buna dıkkat ettım, mesela cırılcıplak olunca bır aksesuar bıraktırıyor, bana aldıgı yuzuk gogus kıllarını yolunca cıkarım dedım hayır hersey cıksın o kalsın dedı. Peceyı bugun cıkaracaktım once cıkardı sonra gerıye taktı hayır bu da kalsın dedı neyın ıcındeyım ben tanrım bağa bi işaret göstertt