Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen smdi onu izliyordm bende

Fırfırlı vaaaar biliyorum hahaha. Cupları olmayandan al, nipple cover tak şekilli şüküllü renk renk kalpli kalpli. Avkat kalp krizi.
Katya da yaptım onu yeter be ay adamın aksesuar takıntısı var dedıkce

Ahh ahh canim benim ben ne yaptim boyle cok cok ozur dilerimm okdr uzuldumki suan ne desem bilemiyorum ... bilsem asla boyle bisey yazmazdim affet cidden icime oturdu
Rabbim insallah hayirli ve saglikli bir hamilrlikle evlat sahbi olman i nasip etsn
Yok canım nereden bileceksin gerçekten önemli değil. Bir kızım var çok şükür İkinciyi de Allah verdi, Allah aldı. Yapacak bir şey yok

Kitabını okumuştum öyle şeyler yoktu, Nalan a mi yapiyor yoksa Nalan in anneeine mi

Ya iste kisiye ozel hersey ama milletimiz illede normal olsun diye bile baski yapiyor hamilr kadina ... bana da yapildi hep normal iyi normal iyi vs diye kizim gunu gelmesne ragmen dogum baslamadi dr ya sunu sanci ile normal deneyecegiz ya da sezaryen der demez ben atladim sezaryen diye iyikide oyle olmus okdr guzel gecti ki ...

Yok canım nereden bileceksin gerçekten önemli değil. Bir kızım var çok şükür İkinciyi de Allah verdi, Allah aldı. Yapacak bir şey yok
Ya ismjne asinayim sanki onceden de muhabbetmz olmus gbi ama cok sukur bir evladin varmis ay nasil kotu oldum anlatamam bilmiyordum ... Allah in dedginden ileri geri olmaz canim elbette cok zordur sabir versn Rabbim

@Atlantistebiranka lağn bende sandım kı ucu gogus kısmı falan o donemdekıler gıbı fırfırlı falan ay benım jartıyer takımım o korsenın aynısı zaten
Bizimki fantazi gecelikleri vücut çorabıni falan sevmiyor ama korseyi sever belki, yarın göstereyim bakalım ne dicek

Ya ismjne asinayim sanki onceden de muhabbetmz olmus gbi ama cok sukur bir evladin varmis ay nasil kotu oldum anlatamam bilmiyordum ... Allah in dedginden ileri geri olmaz canim elbette cok zordur sabir versn Rabbim
Kötü olma gerçekten nereden bileceksin. Çok şükür toparlanıyorum. Sağ ol

Alacaksan al cik karsisina gosterme sorma bence dostum
Daha önce aldığım kırmızı tül geceliğe dönmesin, çok sexiydi halbuki ama beğenmemişti ve canım sıkılmıştı,
Önceden her ilişkide giyinsem hosena giderdi isterdi de,şimdi ben bir şey giyecek olunca gel boşver uğraşma diyor, iyice 70 lik dede moduna girmeye başladı bizimki

Nasıl olsa üstündeki çıkacak moduna girmiş galiba. Ben de biraz öyle düşünmeye başladığımdan vücut çorabı aldım. Özel bölgeleri açık Yani çıkarılmıyor

Bence iyice dinlen bakicinda yardimci sana ayrica ise git ise gel bebek bak gercekten yorucudur bi de pespese birinin istedigi biter digerinin ki baslar
Daha once demistim kardesimle 1 yas var aramizda diye anneme soruyorum nasil buyuttun falan diye sende cok acemilik yasamistim ilk bebek oldugun icin diyor
Bir de bi sene sonra eve yeni vebek gelince hircinlasmisim baya
Pespese 2 cocugun nasil buyudugunu gorunce 3 cocugun ne kadar zor oldugu anliyorum
Guclu kadinsin valla
Allah daha da guc versin

Valla sen bi rengin elli tonundasın bence

Günaydınlar bende regl oldum dün akşam sancıdan bakamadım buraya. Birde moral bozuk bi hafta dudiş yok üstüne Ramazan. Kapanışı yapaydık iyiydi. Valla yine her telden çalınmış fantastik kostümler, dusişler doğumlar. Bi kıl tüy konuşulmamış kadınların rutini onu atlamışsınız. Seviyorum siziii. O Osirius beybi senin gibi bi arkadaşım var eğer Onu tanımamış olsam senin gerçekliğine inanmam zor olurdu. Maşallah diyorum. Kaşı totoşunu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…