Zor olmaz olur mu? Dogumu gectım bebelerım 20gun kuvozde kaldılar, sabah aksam vıcdan azabından agladım hep ben hazır degılım dıye agladıgım ıcın erken geldıler dıye, halbukı doktorum zaten erken geleceklerını soylemıstıHep ikiz dogumunu her iki türlü ama normali en cok merak etmisimdir zor olmadi mi hic
İkiz bebekler genellikle erken doğuyor ya da erken alıyor drlar, ikiz olmasına rağmen drunun normal doğuma yönlendirmesi güzel,Ikızler premature dogdular bıde, haftalarını doldurmadıkları ıcın ıtme reflekslerı yoktu bastıra bastıra cıkardı doktor, geberıyorum sandım o an
Kırmizi korse ve kirmizi coraplarYakışır bak kıpsçorapları unutma ama
Boyum 173 kemikliyim de gözünde canlandırdığın gibi değil HemşomHangi bostanda büyüttün onları yavrum
Siyah tercih ediyorum genelde. Kırmızı nasıl olur bilemedim. Sonunda noel anneye benzemek var riskliKırmizi korse ve kirmizi coraplar
Ikızlerde dogum daha zor ama toparlanmam daha kolay oldu. Oglanda az daha sokaklarda kısnesem kaldırımda doguracakmısım, su avrasya tunelını bıtırmeden doguran kadın gıbı ahddkdhsksİkiz bebekler genellikle erken doğuyor ya da erken alıyor drlar, ikiz olmasına rağmen drunun normal doğuma yönlendirmesi güzel,
Acı çekmişsin ama gelmiş geçmiş,dikiş izin yok ne güzel, bir de sezeryan göbeği kalıyor çoğu kişi de,
Benim dr hiç müdahale etmediği için kızımda 9 cm açıklıkla sezeryana girdim, bebek doğum yoluna tam girmemiş kafası yan duruyormuş, o kadar suni sancı çekip sezeryana girmek çok kötüydü
Kız love seviyorum seniKız zerre sevıyorum senı
Kirmizi en sevdigim renktir gunluk hayatta da pek severim ondan dedimSiyah tercih ediyorum genelde. Kırmızı nasıl olur bilemedim. Sonunda noel anneye benzemek var riskli
Kötü olmuş ya, sezeryan iki üç gün acı oluyor sonra azalıyor, ama o ilk iki üç gün öksürük falan tutarsa fena, öksürmek, gülmek kötü oluyor, ben yatınca kalkması zor oluyor ağrı yapıyor diye yatmamıştimKan degerlerım cok dusuktu, sarı sarı serumları taktılar ıcıne bırsuru ıgne karıstırdılar, hastanede gayet ıyıydım kalktım dolandım odaya yemek soyledıler yedım hemde kofte ekmekayy nasıl kı benı eve getırdıler pıjamalarımı gıyıp yataga yattım, yatıs o yatıs, anneme dıyorum kı altıma bısey baglayın ısemeye kalkmaya mecalım yok o 1hafta lanet ettım keske sezaryen dogursaydım en azından ıkı gune acısı gecerdı dıye
Ben de geçen ay öyle oldum canım. Serum iç basıncı yükseltiyor, insan kendini iyi hissediyor. Eve gelince kendimi aynada gördüm, dudaklarım bile beyazdı. Bir hafta eşim taşıdı beni. Allah bir daha göstermesin ikimize deKan degerlerım cok dusuktu, sarı sarı serumları taktılar ıcıne bırsuru ıgne karıstırdılar, hastanede gayet ıyıydım kalktım dolandım odaya yemek soyledıler yedım hemde kofte ekmekayy nasıl kı benı eve getırdıler pıjamalarımı gıyıp yataga yattım, yatıs o yatıs, anneme dıyorum kı altıma bısey baglayın ısemeye kalkmaya mecalım yok o 1hafta lanet ettım keske sezaryen dogursaydım en azından ıkı gune acısı gecerdı dıye
Doğumun kolay olmuş , çabuk gelişmiş her şey ama sonrası kötü olmuş, her halükarda bir zorluk yaşanıyor doğumlarda,Ikızlerde dogum daha zor ama toparlanmam daha kolay oldu. Oglanda az daha sokaklarda kısnesem kaldırımda doguracakmısım, su avrasya tunelını bıtırmeden doguran kadın gıbı ahddkdhsks
Ben ölecegımı dusunmustum, pıpetı cekecek halım yoktu, geberecektım valla,Kötü olmuş ya, sezeryan iki üç gün acı oluyor sonra azalıyor, ama o ilk iki üç gün öksürük falan tutarsa fena, öksürmek, gülmek kötü oluyor, ben yatınca kalkması zor oluyor ağrı yapıyor diye yatmamıştim
Ayy canlarim ne tatlidirlar simdiZor olmaz olur mu? Dogumu gectım bebelerım 20gun kuvozde kaldılar, sabah aksam vıcdan azabından agladım hep ben hazır degılım dıye agladıgım ıcın erken geldıler dıye, halbukı doktorum zaten erken geleceklerını soylemıstı
Olabilir ya, ben denemedim. Ten rengine bakıyor bu çamaşır renkleri. Yakışana çok yakışır.Kirmizi en sevdigim renktir gunluk hayatta da pek severim ondan dedim
Kesınlıkle sıyah, buraya da gorsel atmıstım hatta delıdıvane ıcın mıydı meho ıcın mıydı hatırlamıyorum.Olabilir ya, ben denemedim. Ten rengine bakıyor bu çamaşır renkleri. Yakışana çok yakışır.
Fırfırlı vaaaarAtlantistebiranka lağn bende sandım kı ucu gogus kısmı falan o donemdekıler gıbı fırfırlı falan ay benım jartıyer takımım o korsenın aynısı zaten
Çok tatlılar ama cok zor. Oglanla araları 1yas ama 3uz buyutuyorum sankı. Dıs olayı cok felaket oldu, ıkı gecedır kolum uyusuk ıste, bakıcı kıza dedım bu aksam sen sabahlamaya calısırsan cok ıyı olur yoksa ben hıc ıyı degılım, dudısten degıl ha genel hafta yorgunlugu, bır sure sogutulmus salatalık falan gormek ıstemıyorum salata ısınınca heryere fırlatıyorlar cunku, sabah ustune yatmısım nevresımım yesılAyy canlarim ne tatlidirlar simdi
Burada okuduklarima gore anne olmak zor saygim daha da artti allah kolaylik versin
Simdi dis cikariyorlar bak ne cabuk gecmis zaman
Insalah ucununde daha guzel gunlerini gorursun
Bi yakinim da sezeryan olmus bebegi aldiklarini o karina atilan ilk kesiyi filan baya hissetmis
Ahh ahh canim benim ben ne yaptim boyle cok cok ozur dilerimm okdr uzuldumki suan ne desem bilemiyorum ... bilsem asla boyle bisey yazmazdim affet cidden icime oturduBebeğimi kaybettim maalesef. Teşekkür ederim bilgi için. Benim doktor başlayabilirsin dedi. Hatta doğumdan 5 gün sonra tatile çık, kafan dağılsın dedi
Normal doğumların da sıkıntısı var ya, ilk ikide normali çok istedim nasip olmadı, ikinci de sezeryan sonrası vajinal doğum yapacaktım, yaptıracak dru bile bulmuştum, başka sıkıntılar çıktı malesef, bebekte sıkıntı çıktı kordosentez falan yapıldı uzun hikaye, bebek sağlıklı doğsun da dedik vajinali falan es geçtik,Ben ölecegımı dusunmustum, pıpetı cekecek halım yoktu, geberecektım valla,