Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hep ikiz dogumunu her iki türlü ama normali en cok merak etmisimdir zor olmadi mi hic
Zor olmaz olur mu? Dogumu gectım bebelerım 20gun kuvozde kaldılar, sabah aksam vıcdan azabından agladım hep ben hazır degılım dıye agladıgım ıcın erken geldıler dıye, halbukı doktorum zaten erken geleceklerını soylemıstı

Ikızler premature dogdular bıde, haftalarını doldurmadıkları ıcın ıtme reflekslerı yoktu bastıra bastıra cıkardı doktor, geberıyorum sandım o an
İkiz bebekler genellikle erken doğuyor ya da erken alıyor drlar, ikiz olmasına rağmen drunun normal doğuma yönlendirmesi güzel,
Acı çekmişsin ama gelmiş geçmiş,dikiş izin yok ne güzel, bir de sezeryan göbeği kalıyor çoğu kişi de,
Benim dr hiç müdahale etmediği için kızımda 9 cm açıklıkla sezeryana girdim, bebek doğum yoluna tam girmemiş kafası yan duruyormuş, o kadar suni sancı çekip sezeryana girmek çok kötüydü

Ikızlerde dogum daha zor ama toparlanmam daha kolay oldu. Oglanda az daha sokaklarda kısnesem kaldırımda doguracakmısım, su avrasya tunelını bıtırmeden doguran kadın gıbı ahddkdhsks

Kötü olmuş ya, sezeryan iki üç gün acı oluyor sonra azalıyor, ama o ilk iki üç gün öksürük falan tutarsa fena, öksürmek, gülmek kötü oluyor, ben yatınca kalkması zor oluyor ağrı yapıyor diye yatmamıştim

Ben de geçen ay öyle oldum canım. Serum iç basıncı yükseltiyor, insan kendini iyi hissediyor. Eve gelince kendimi aynada gördüm, dudaklarım bile beyazdı. Bir hafta eşim taşıdı beni. Allah bir daha göstermesin ikimize de

Ikızlerde dogum daha zor ama toparlanmam daha kolay oldu. Oglanda az daha sokaklarda kısnesem kaldırımda doguracakmısım, su avrasya tunelını bıtırmeden doguran kadın gıbı ahddkdhsks
Doğumun kolay olmuş , çabuk gelişmiş her şey ama sonrası kötü olmuş, her halükarda bir zorluk yaşanıyor doğumlarda,

Ben ölecegımı dusunmustum, pıpetı cekecek halım yoktu, geberecektım valla,

Ayy canlarim ne tatlidirlar simdi
Burada okuduklarima gore anne olmak zor saygim daha da artti allah kolaylik versin
Simdi dis cikariyorlar bak ne cabuk gecmis zaman
Insalah ucununde daha guzel gunlerini gorursun
Bi yakinim da sezeryan olmus bebegi aldiklarini o karina atilan ilk kesiyi filan baya hissetmis

Olabilir ya, ben denemedim. Ten rengine bakıyor bu çamaşır renkleri. Yakışana çok yakışır.
Kesınlıkle sıyah, buraya da gorsel atmıstım hatta delıdıvane ıcın mıydı meho ıcın mıydı hatırlamıyorum.

Atlantistebiranka lağn bende sandım kı ucu gogus kısmı falan o donemdekıler gıbı fırfırlı falan ay benım jartıyer takımım o korsenın aynısı zaten
Fırfırlı vaaaar biliyorum hahaha. Cupları olmayandan al, nipple cover tak şekilli şüküllü renk renk kalpli kalpli. Avkat kalp krizi.

Çok tatlılar ama cok zor. Oglanla araları 1yas ama 3uz buyutuyorum sankı. Dıs olayı cok felaket oldu, ıkı gecedır kolum uyusuk ıste, bakıcı kıza dedım bu aksam sen sabahlamaya calısırsan cok ıyı olur yoksa ben hıc ıyı degılım, dudısten degıl ha genel hafta yorgunlugu, bır sure sogutulmus salatalık falan gormek ıstemıyorum salata ısınınca heryere fırlatıyorlar cunku, sabah ustune yatmısım nevresımım yesıl

Bebeğimi kaybettim maalesef. Teşekkür ederim bilgi için. Benim doktor başlayabilirsin dedi. Hatta doğumdan 5 gün sonra tatile çık, kafan dağılsın dedi
Ahh ahh canim benim ben ne yaptim boyle cok cok ozur dilerimm okdr uzuldumki suan ne desem bilemiyorum ... bilsem asla boyle bisey yazmazdim affet cidden icime oturdu
Rabbim insallah hayirli ve saglikli bir hamilrlikle evlat sahbi olman i nasip etsn

Ben ölecegımı dusunmustum, pıpetı cekecek halım yoktu, geberecektım valla,
Normal doğumların da sıkıntısı var ya, ilk ikide normali çok istedim nasip olmadı, ikinci de sezeryan sonrası vajinal doğum yapacaktım, yaptıracak dru bile bulmuştum, başka sıkıntılar çıktı malesef, bebekte sıkıntı çıktı kordosentez falan yapıldı uzun hikaye, bebek sağlıklı doğsun da dedik vajinali falan es geçtik,
3. De ise hiç vajinali düşünmedim, zaten dikis izi var alt takımlar bari sağlam kalsin dedim, dudis konusunda atağa geçtiğimiz vakitlerdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…