- 27 Temmuz 2019
- 2.693
- 9.189
Yok, yalnız başına çok rahat giyersin. İpleri önde bağlama yeterliO tıp bırseyı hıc gıymedım daha benden ondan sordum. Tek basına gıyıp cıkarılan bırsey mı dıye. Yoksa hep bırı mı yardım edıyor
O zamanlar sasiyomus kadinlarinİç organlarımın yerleşimi şaşar yeminlen
Yapmadım zaten, ıkı dogumum da normal ama belkı de sezaryendır olamaz mı olabılırBir mesajında hiç sezaryen doğum yapmadım mı ne yazmışsın ondan şaşırdım
Dur ankakus aklıma dusurdun bı krıtık yapıp gelıyorumYok, yalnız başına çok rahat giyersin. İpleri önde bağlama yeterli
3 ü de sezeryan oldu ama hiç yatamadım, çok tez canlıyım, hastaneden gelip kolu bacagi cemreyip WC yikadigimi bilirimBen oglanda yataga yapıstım 1hafta,felclı gıbı yattım resmen, korse candır
Yakışır bak kıpsDur ankakus aklıma dusurdun bı krıtık yapıp gelıyorum
Bebeğimi kaybettim maalesef. Teşekkür ederim bilgi için. Benim doktor başlayabilirsin dedi. Hatta doğumdan 5 gün sonra tatile çık, kafan dağılsın dediSpor icin 6 ay dolmasni oneriyor doktorlar sezaryende habern olsn genede danisirsin tabi doktoruna . Cok yeni anneymissin tebriksss Allah anali babali buyutsun
Yarın yasak oldugu ıcın ve bebeler evden bı muddet gıdecegı ıcın bıle acayıp mutluyum allah affetsın. Hıcbırseysızlıge ıhtıyacım varAnladm cok haklisin acayip bi tempo var hayatnda ... ama fotodan bahsednce ufak bi izahta bulunmak istedim iste
Yürü git yaYapmadım zaten, ıkı dogumum da normal ama belkı de sezaryendır olamaz mı olabılır
İkizleri normal doğurmak her yiğidin harcı değil, sana ve doktoruna masaallahYapmadım zaten, ıkı dogumum da normal ama belkı de sezaryendır olamaz mı olabılır
Benimde titanik diyince aquafobim kalkiyorVıctorıa deyınce aklıma tıtanıctekı rose gelıyor, seytan kılıklı anası kızı zengın adama kakalamak ıcın kasap hayrı gıbı sıkıyordu korseyı
3 ü de sezeryan oldu ama hiç yatamadım, çok tez canlıyım, hastaneden gelip kolu bacagi cemreyip WC yikadigimi bilirim
Ikızler premature dogdular bıde, haftalarını doldurmadıkları ıcın ıtme reflekslerı yoktu bastıra bastıra cıkardı doktor, geberıyorum sandım o anİkizleri normal doğurmak her yiğidin harcı değil, sana ve doktoruna masaallah
Hangi bostanda büyüttün onları yavrumO kadar iyi anlıyorum ki seni love benimkiler 95celinden öperler teyzeleri
Ayy o ne kabus gibiBenimde titanik diyince aquafobim kalkiyor
Deniz yolculuklarini hic sevmem ve korkarim
Dun camdaki kiz basladi orada da kizin annesi kiz sirf bakire kalsin diye her gun korse giydiriyor sortlu gibi olanlardan ve acilamasin diye korse ipinin ucunu yakip birlestiriyor
Kiz tuvalete gitmemek icin gun icinde su bile icmiyor
Kan kaybı çok olmuş demek ki, halsizlik yapıyor evet, lohusalık psikolojisinin etkisi de olmuş olabilir, kan değerlerin şuan nasıl pekiBenım oglanda dıkıssız dogum yaptıgım halde vucudumu toparlayamadım, bır sure hasta bezıyle altımı degıstırdı annem o kadara kadar kotuydum. Ayy corbayı pıpetle ıctım meho, bebeyı kıpırdamadan emzırıyordum 1hafta surecte. Kan kaybındanmıs
Kız zerre sevıyorum senıYürü git ya
Hep ikiz dogumunu her iki türlü ama normali en cok merak etmisimdir zor olmadi mi hicEvet dersem ınanacak mısın
Kan degerlerım cok dusuktu, sarı sarı serumları taktılar ıcıne bırsuru ıgne karıstırdılar, hastanede gayet ıyıydım kalktım dolandım odaya yemek soyledıler yedım hemde kofte ekmekKan kaybı çok olmuş demek ki, halsizlik yapıyor evet, lohusalık psikolojisinin etkisi de olmuş olabilir, kan değerlerin şuan nasıl peki
Tek basina giyiniliyormus baktim az onceO tıp bırseyı hıc gıymedım daha benden ondan sordum. Tek basına gıyıp cıkarılan bırsey mı dıye. Yoksa hep bırı mı yardım edıyor