Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimki cırtlı değil şort gibi olanlar var ya, karın kismini da göğüs altına kadar kaplıyor, çok sıkıydi fazla kullanamadım
Cırtlı korse bana çok iyi geldi. Çok iyi toparladı. Şimdi ameliyat yerim enfeksiyon kaptı, haftaya antibiyotiğim bitiyor, spora başlayacağım. Onu hiç çıkarmamayı düşünüyorum. Keşke şimdiye kadar deneseymişim

Ee attık o da göze battı karşim. Orasını burasını kırptık yıne olmadı, napsak acaba ben üyeliğimi mi kapatsam tümden :KK59: :KK31:
Aà burda beni kastediyorsan uzulurum love
Biz seni gormekten mutluluk duyariz ifsa olma korkun var diye uyardim seni ben nacizane olarak ...

Berbat tabi ki. Annesine, sadece 1 - yazı ile bir- gün gidemediği için gece yataktan kalkıp, salonda ağlayan bir patolojik yaratıktan bahsediyoruz. Benim bu evlilikte yaşadığım ilişki 10 kereyi geçmez. Onda da anası yoktu yanımızda, balayındaydık. Hoş sonra öğrendim, ben başka bir yerdeyken anasını arayıp durum değerlendirmesi yapmış güzel güzel. Bekarken jartiyer giyen ben neneye dönüştüm. Bir kere bile giyemedim hevesle aldığım geceliklerimi, çoraplarımı. Hepsini de attım.
Neyse ya. Aklıma geldikçe sinir oluyorum. Yetersiz herif. Bir boşanayım da kendime beni tek koluyla döndürecek bir adam bulacağım nasıl olsa.

Arkasındaki iplerde çekmek için kısım var. Onları tutup, iki yana aynı anda çekince korse oturuyor. Sonra da ipleri önümde bağlıyorum. Mis 😏
Çok şükür kurtulmana az kalmış canım, iyi ki boşanma kararı almışsın, ömründen ömür giderdi yoksa,

Dogum sonrası cırtlı korseyle ev bıle supurmuslugum var, benı ayaga kaldırmıstı resmen ama benım dogum normaldı, sezaryende nasıl ıslıyor o korse uygulaması bı malumatım yok
Kızımı ocakta doğurmuştum, o tarz korse çok iyi olmuştu,hem sıcak tutmuştu belimi karnımı

Aà burda beni kastediyorsan uzulurum love
Biz seni gormekten mutluluk duyariz ifsa olma korkun var diye uyardim seni ben nacizane olarak ...
Yok kımseye atıfta bulunmadım cayım. Sadece buna bu aralar sıkca ıhtıyac duyuyorum, kafamda hep 1aylık tatıl var

Söyle ona sebastian diye gır konuya dıyorsun yanı? Hmm bı arastırayım su korse ısını, cok sıkan seylerle rahat edemıyorum cunku arkasını kım sıkacak her gıydıgımde var mı pratıgı?
Be hic korse giymedim daha once
Ama izledigim filmlerde bir yardimcilari oluyordu kizlarin
Gerci ortacagda filan zengin insanlarin kiyafet giymesinde yardimci hep varmis
Senin yukselenin basak manken tipli olurlar genelde o yuzden dene demistim ama giymeyi biliyor sanirim Atlantistebiranka Atlantistebiranka

Cırtlı korse bana çok iyi geldi. Çok iyi toparladı. Şimdi ameliyat yerim enfeksiyon kaptı, haftaya antibiyotiğim bitiyor, spora başlayacağım. Onu hiç çıkarmamayı düşünüyorum. Keşke şimdiye kadar deneseymişim
Geçmiş olsun, kullanımı daha kolay en azından giy çıkar derdi yok, şort gibi olanlar WC de indir kaldır zor oluyor

Be hic korse giymedim daha once
Ama izledigim filmlerde bir yardimcilari oluyordu kizlarin
Gerci ortacagda filan zengin insanlarin kiyafet giymesinde yardimci hep varmis
Senin yukselenin basak manken tipli olurlar genelde o yuzden dene demistim ama giymeyi biliyor sanirim Atlantistebiranka Atlantistebiranka
O tıp bırseyı hıc gıymedım daha benden ondan sordum. Tek basına gıyıp cıkarılan bırsey mı dıye. Yoksa hep bırı mı yardım edıyor

Spor icin 6 ay dolmasni oneriyor doktorlar sezaryende habern olsn genede danisirsin tabi doktoruna . Cok yeni anneymissin tebriksss Allah anali babali buyutsun

Berbat tabi ki. Annesine, sadece 1 - yazı ile bir- gün gidemediği için gece yataktan kalkıp, salonda ağlayan bir patolojik yaratıktan bahsediyoruz. Benim bu evlilikte yaşadığım ilişki 10 kereyi geçmez. Onda da anası yoktu yanımızda, balayındaydık. Hoş sonra öğrendim, ben başka bir yerdeyken anasını arayıp durum değerlendirmesi yapmış güzel güzel. Bekarken jartiyer giyen ben neneye dönüştüm. Bir kere bile giyemedim hevesle aldığım geceliklerimi, çoraplarımı. Hepsini de attım.
Neyse ya. Aklıma geldikçe sinir oluyorum. Yetersiz herif. Bir boşanayım da kendime beni tek koluyla döndürecek bir adam bulacağım nasıl olsa.

Arkasındaki iplerde çekmek için kısım var. Onları tutup, iki yana aynı anda çekince korse oturuyor. Sonra da ipleri önümde bağlıyorum. Mis 😏
Ay canım bir an önce kurtulmanı diliyorum. Bul vallahi dediğin gibi bir adam unuttursun bu sünepeyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X