- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
O nasıl oluyor,taktik verseneDeneysel çalışacağım bu defa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O nasıl oluyor,taktik verseneDeneysel çalışacağım bu defa
Tik diye olurmusun ki ..Benim bu gece son, yarın kapalıyız
Hem başta hem sonda mi olacaksınEvet, ramazandan çok kaybım olacak bu sene
Sorma yaa ciddi anlamda uzuldum tahmn ettgm gun olmadim bi ustte yazdim okumussundur belki hala daha olmadim leke o bu derken 10 gunu buluyor zaten smdi bile baslasa 5 6 gun gidecek oructan dha fazla bile belkiRamazanin başı gidecek desene, benim de yakın galiba
MaalesefHem başta hem sonda mi olacaksın
Belli ediyor kendini, kasılmalar bel ağrısıTik diye olurmusun ki ..
Benimde hep onceden olurdu 3 4 gun bu ay 2 gun orux tutmustum tiroit ilacmi almayi unutmusum ondan etkilendi sanirim gecikti dusundgm zaman olsaydi ramazana 1 2 gun sonra baslarm diye seviniyordum smdi baya gun sonra baslayacagm gbi gorunuyor .
Valla esim asiri yorgun ama bari gecikti sabaha da musade eder bize ins ogleden sonra gbi olsam eyi olur ismarlama
Burda yazılanları ortaya karışık yapacağım bir de böyle deneyelim bakalımO nasıl oluyor,taktik versene
İnşaallah ise yararBurda yazılanları ortaya karışık yapacağım bir de böyle deneyelim bakalım
Onlar olmaz 90b takıyorumAdam eridi eridi oyş
Kendi vücudunu seven kadınlar hep böyle. Kendi evime çıkmayı, en çok sadece külotla gezmek için istiyorum ya. Çok severim çıplaklığı.
Vücut kolyelerinin sütyenleri de var, onlar da yakışır sana
Benim ne zaman olacağım belli değil ama başlarında olurum gibi, sanstan eşimin gündüze geçtiği haftalara denk gelecek gibi, iki haftadır eşimi doğru düzgün göremiyordumMaalesef
Belli ediyor kendini, kasılmalar bel ağrısı
Ulen Ahmet ulen Ahmeeeet.Onlar olmaz 90b takıyorum
Benimdr bacaklarim kopuyor ama olamadim bi belirtilerim pms sendrom seklinde 1 hafta cekiyorum ben olmayacak seye aglama duygulanmaMaalesef
Belli ediyor kendini, kasılmalar bel ağrısı
Büyük göğüslüyüm diye 90B ye mi diyordun loveOnlar olmaz 90b takıyorum
Benim 10 gün gittiği çok oldu, üzülme elinde olan bir şey değil sonuçta,Sorma yaa ciddi anlamda uzuldum tahmn ettgm gun olmadim bi ustte yazdim okumussundur belki hala daha olmadim leke o bu derken 10 gunu buluyor zaten smdi bile baslasa 5 6 gun gidecek oructan dha fazla bile belki
Küsüşmeden önce bi cocukluk yapmıstı, ahmet sen kac yasına kadar emmıssındır acaba demıstım, hala emzıren olsa hayır demem dıye yumulmustu ahdkdhdsksjsjUlen Ahmet ulen Ahmeeeet.
Hangi yöne şükür namazı kılacağını şaşırmadıysan yazzzıklar ossun.
Oyle canim oda Allah tan gelen birsey napalim .Benim 10 gün gittiği çok oldu, üzülme elinde olan bir şey değil sonuçta,
Geçen sene bebeğim çok küçüktü hiç tutamamistim
Evet bu vucuda buyuk yavrumBüyük göğüslüyüm diye 90B ye mi diyordun love
Ah canım seni en iyi ben anlarım. Bizim üç yıl olmadı, uğraşıp durduk yıprandık, tüp bebekle oldu. Çocuk büyüyünce korunmayı bıraktık, şak diye ilk ay hamile kaldım.Kullandım canım neler kullanmadım ki. Eşim de ben de turp gibiyiz bütün testler, tahliller temiz ama bebek yok. Akışa da bırakamıyorum ki kafa takılı orada
Hahahhaha. Hiiiç şaşırmadım gerçekten. Ben ölünce buraya gömsünler derse de şaşırmam. Var o potansiyel varKüsüşmeden önce bi cocukluk yapmıstı, ahmet sen kac yasına kadar emmıssındır acaba demıstım, hala emzıren olsa hayır demem dıye yumulmustu ahdkdhdsksjsj
Bence normal yaw boyuna göreEvet bu vucuda buyuk yavrum