Öyle olmuyor, uzun müddet isteyip bekleyınce her yere her zamana herseye saldırıyorsun, gerılıyorsunBen de bunu anlamıyorum ya, tabi derdi çeken bilir de göreve dönüşmesine ne gerek var, yapacağını yaparsın iş bitince de bacakları kaldırıp dayarsın bir yere oldu bitti, zevk almanızı engelleyen ne ki
Daha ne gelecek kız başına, alıkoyacak hali yok ya hukukçu adamınGenelde kendı aldıgı seylerı bıraktırıyor adhdkshak yarabbı ınsallah basıma bısey gelmez
Göreceğiz bakalım, güzel bir model bulayım da, ondan gizli almak da mesele, malum sitede aynı hesabı kullanıyoruz. Başka siteden alayım bari sürprizi kaçmasınBence sen gıydıgnde olumlu tepkı alırsın gecelık sevıyorsa ona bayılır
Stres ve sürekli bir programa bağlı dudişme heraldeBen de bunu anlamıyorum ya, tabi derdi çeken bilir de göreve dönüşmesine ne gerek var, yapacağını yaparsın iş bitince de bacakları kaldırıp dayarsın bir yere oldu bitti, zevk almanızı engelleyen ne ki
Ya bu çok uzun bir süreç aslında. Bu duruma gelmek öğrenilmiş çaresizliklerin sonucu. Hep bebek düşünüldüğü için vir zaman sonra işin misyonu o oluyor. Farkında olmadan pozisyon kolluyor insan. Valla ben de anlamazdım önceden bu durumları ama başa gelince çekiliyor işteBen de bunu anlamıyorum ya, tabi derdi çeken bilir de göreve dönüşmesine ne gerek var, yapacağını yaparsın iş bitince de bacakları kaldırıp dayarsın bir yere oldu bitti, zevk almanızı engelleyen ne ki
Tek müzikte yapabıldım sonra cıkardım, kıyafet az parca olsa bıle cok zor hareket edıyorsun, memelerımı cok sıktı ustu bıde topuklu ayakkabı, ıkıncıde cıkardım valla ayakkabıları, baldırlarım şöyan et kesiği, farmasi biberli kremden sürdümTopukluyla mezdeke yapabildiysen Master degree sin love bacak kasların felç olmuştur off
Hee aynen böyle işte. Yediğini içtiğini bile sayıyor insan. Bir tür manyak oluyor sanırımÖyle olmuyor, uzun müddet isteyip bekleyınce her yere her zamana herseye saldırıyorsun, gerılıyorsun
Bıleklerım cok agrıyor off sus kız gelmesın de zatenDaha ne gelecek kız başına, alıkoyacak hali yok ya hukukçu adamın
Göreceğiz bakalım, güzel bir model bulayım da, ondan gizli almak da mesele, malum sitede aynı hesabı kullanıyoruz. Başka siteden alayım bari sürprizi kaçmasın
Zafer elindeTek müzikte yapabıldım sonra cıkardım, kıyafet az parca olsa bıle cok zor hareket edıyorsun, memelerımı cok sıktı ustu bıde topuklu ayakkabı, ıkıncıde cıkardım valla ayakkabıları, baldırlarım şöyan et kesiği, farmasi biberli kremden sürdümaz sonra benım sextıng baslayacak dıye korkuyorum ayy zafere gıden yolda ne cıle cektın be love
Amin hepimizin evlatlarını bize bağışlasın RabbimAllah size Hayirli evladlar versin
Hep aynı metod bu adamlarin klasigi. En iyi bilezik
Tmm örtmenim
Bu cocuklar bizi mahfediyor ama dadluş dadluş
Masallah Allah bagislasin seninkiler de büyümüş.
Ahahaha koptum okuyunca toplanamadim. Hard work baby
O nevresim takimi niye ıslaktı katibim sen açıkla..
Offf yavrim ya xaten uykusuzdun ikizler zabaha kadar meletti. Bi de üstüne sünnet olmuş gibi yürüyorsun ah loveum ah
Grinin 50 tonuna bağladık diyorsunBıleklerım cok agrıyor off sus kız gelmesın de zaten
3 bebeyle mı ha haaaaaZafer elinde
Ama uyusan iyi edersin sanki
Eee ama çok seksi bee, tanrı askına su kostum ısıne bı el atGrinin 50 tonuna bağladık diyorsun
Okuduğum kitapta kadın swarowski taşlardan oluşan halhal bırakıyordu sadece adamın aklı uçmuştu dudişirkenHayır esya olarak degıl. Yarısı acık yarısı kapalı olarak degıl yanı anlatmak ıstedıgım. Sadece bır aksesuar kalıyor, bazen yuzuk bazen ayakkabı bugunde pece mesela
Herkese birer kaşık uyku şurubu olsa ne güzel olur3 bebeyle mı ha haaaaaodama cıktım hepsı merdıvene kosmus, mecburen ındım, kız da durduramıyor artık ozlemısler benı hepsı anniaaağ dıye pesımde
Göbek zincirim var taksam mı ki bidahakıneOkuduğum kitapta kadın sadece swarowski taşlardan oluşan halhal bırakıyordu adamın aklı uçmuştu dudişirken
Love bir dahakine aksesuarın belli oldu
Sağol canım,sen de çok güzelsinYoo gayet fit guzell bi kadinsin mutevazisin ayrica
Sabah uyandıgımda hepsı 7 yasın ustunde olsa ne guzel olurHerkese birer kaşık uyku şurubu olsa ne güzel olur
Öpüşmek den geliyorYa çok alakasız olacak ama dudiş nereden geliyor yaBaşlığı gördüğümden beri bunu merak ediyorum. Düdüklemek mi bu ne diyorum kendi kendime
Göbek zinciri seksapalite konusunda halhalı donunda sallar love hiç durma vallaGöbek zincirim var taksam mı ki bidahakınehalhalı yazları cok kullanıyorum zaten