- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Peki düdüklemek ne demekYa çok alakasız olacak ama dudiş nereden geliyor ya Başlığı gördüğümden beri bunu merak ediyorum. Düdüklemek mi bu ne diyorum kendi kendime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki düdüklemek ne demekYa çok alakasız olacak ama dudiş nereden geliyor ya Başlığı gördüğümden beri bunu merak ediyorum. Düdüklemek mi bu ne diyorum kendi kendime
Ay ne bileyim serbest saçmalıyorum, argo sevişmek mi acaba falan diyePeki düdüklemek ne demek
Aklıma yatmaya başladı, yavaş yavaş gireyim bakalım bu işeEee ama çok seksi bee, tanrı askına su kostum ısıne bı el at
Efsane olur diye düşünüyorumGöbek zincirim var taksam mı ki bidahakıne halhalı yazları cok kullanıyorum zaten
Çizme giymeye devam ettıgım ıcın halhalı takamıyorum zaten. Ancak stıletto falan gıydıgımde corap gıymeyeceksem takabılıyorum. Ama normalde gobek zıncırını acık bırseyle gıymen lazım kı ortaya cıksın, az daha yaz gelsın takarım, dur ramazanda takayım ajdkddjskGöbek zinciri seksapalite konusunda halhalı donunda sallar love hiç durma valla
Tepinerek gülen emoji koydum sayPeki düdüklemek ne demek
Aha zümrem gelmiş
Neyle baslayacaksın pekı? Aklında ne var?Aklıma yatmaya başladı, yavaş yavaş gireyim bakalım bu işe
Efsane olur diye düşünüyorum
Oh yeminle bi rahatlama geldiDudiş=seks=sevişme=sufle
Sende duvara baksan acı fıskırıyor bacım, nasıl bı yoksunluk cektırdıler sana benden betersın adhslahsjsskOh yeminle bi rahatlama geldi
Kız zümre bu nasıl bi işteşlik haa İşteş kelimesinin vücut bulmuş haliTepinerek gülen emoji koydum say
Argoda erkeğin kadına yaptığı işlem anlamında kullanılıyor.
Aha zümrem gelmiş
Öpüşmekten geliyor, işteş çatı dudaklaşmak
Şimdilik vücut çorabı, sonrasında deri korse denerim sanırım kırbaç olabilir, yavaş yavaş bulurum bir şeylerNeyle baslayacaksın pekı? Aklında ne var?
Kız direk öpüşmek yazmak istemedim
İşteş degıl de o baska harfle olabılır mıKız zümre bu nasıl bi işteşlik haa İşteş kelimesinin vücut bulmuş hali
Acıların kadınıyım, dudişsizlik çölünün bedevisiyimSende duvara baksan acı fıskırıyor bacım, nasıl bı yoksunluk cektırdıler sana benden betersın adhslahsjssk
Bence sen de Mezdeke kostümü al adam çorap istemiyorum demiş yaAklıma yatmaya başladı, yavaş yavaş gireyim bakalım bu işe
Ben sevmem kırbac olayını, ama derıler efsane duruyorŞimdilik vücut çorabı, sonrasında deri korse denerim sanırım kırbaç olabilir, yavaş yavaş bulurum bir şeyler
Olur kız sana hepsi olurİşteş degıl de o baska harfle olabılır mı
Yapamam dıyor kadın, yanı onu gıyıp adamla normal sevısmeye baslamıyorsun nıhayetınde, onden bı eksın gırmek lazım. O ancak zamanla olurBence sen de Mezdeke kostümü al adam çorap istemiyorum demiş ya
Hem çok hareketli olacaksın diye bı kural yok yavaş hareketler daha etkileyici olur
YouTube dan video falan izlersin