- 9 Şubat 2010
- 17.837
- 39.779
E duyalım hepsini, liseli kız moduna geçtim benAyrıca acılması degıl acılamaması
Acılma olayını yazmıstım ya kahve ıctık arabada o zaman sok olarak eve donmustum dıye, tam acıldıgı gun o gundu, bu acılmadan once kendımı ne kadar rezıl edebılırım acılmasıydı
seyyy ben oraları kacırmısımAyrıca acılması degıl acılamaması
Acılma olayını yazmıstım ya kahve ıctık arabada o zaman sok olarak eve donmustum dıye, tam acıldıgı gun o gundu, bu acılmadan once kendımı ne kadar rezıl edebılırım acılmasıydı
Ya tam bu benı aldı abonelıklerı acmaya gıderken, trafıgın sıkısık oldugu bıyerden, yanaktan opme falan yapamayacagımız bıyerdı yanı, avm ye gıdınce gel sana sarılayım opeyım dedı yanagımdan tam o opecekken aynı yanaşları uzatınca öyle bi duduş kenarından öptü ama ben gözlerimi pörterek baktıgım ıcın devamı gelmedı, yanı karısıklıktan oldugunu dusunuyorum cunku cok alakasız sekılde olduBu gün mü oldu yazlıkta mı, belli ki bir karışıklığa gelmiş, yoksa hedef şaşacak bir yer değil
Arabada kahveyi de bir özet geçer diye umuyorum, bağlamak açısından önemli tabiseyyy ben oraları kacırmısım
accuk özetleyen olur mu acaba
Yazcam yazcam hepsını baglayıp ortaya bı karısık yapcam abijim su bebe yatsındaArabada kahveyi de bir özet geçer diye umuyorum, bağlamak açısından önemli tabi
Tam düşündüğüm gibi işte, adam sana dokunurken altın terazisi kullanıyordur daha öyle dudağa yumulacağını sanmıyorum.Ya tam bu benı aldı abonelıklerı acmaya gıderken, trafıgın sıkısık oldugu bıyerden, yanaktan opme falan yapamayacagımız bıyerdı yanı, avm ye gıdınce gel sana sarılayım opeyım dedı yanagımdan tam o opecekken aynı yanaşları uzatınca öyle bi duduş kenarından öptü ama ben gözlerimi pörterek baktıgım ıcın devamı gelmedı, yanı karısıklıktan oldugunu dusunuyorum cunku cok alakasız sekılde oldu
Ya bu benim de başıma gelmişti ama benim ki bir kadınla olduYa tam bu benı aldı abonelıklerı acmaya gıderken, trafıgın sıkısık oldugu bıyerden, yanaktan opme falan yapamayacagımız bıyerdı yanı, avm ye gıdınce gel sana sarılayım opeyım dedı yanagımdan tam o opecekken aynı yanaşları uzatınca öyle bi duduş kenarından öptü ama ben gözlerimi pörterek baktıgım ıcın devamı gelmedı, yanı karısıklıktan oldugunu dusunuyorum cunku cok alakasız sekılde oldu
Evet bırdaha teşebbüs etmedı zaten, ama elımı tutup optu falan, zaten avm de elele falan dolasmadıkTam düşündüğüm gibi işte, adam sana dokunurken altın terazisi kullanıyordur daha öyle dudağa yumulacağını sanmıyorum.
Bence sen onun için hala daldaki kuşsun, her an kaçırabilir.
Değilsen de öyle davran, temkinli olsun kibarlığını kaybetmesin
Ben size az bilinen bir şey söyleyeyim, suriyede insanları dudaktan öpmek samimiyet göstergesi, beni orada bir kadın öpmüştüYa bu benim de başıma gelmişti ama benim ki bir kadınla olduyanaktan öpecektim ama o kişi kafasını çevirince şap diye dudağından öpmüştüm
Niye kiiiiEvet bırdaha teşebbüs etmedı zaten, ama elımı tutup optu falan, zaten avm de elele falan dolasmadık
Çöl kutupayısı hıkayesı geldı aklıma nıyeyseYa bu benim de başıma gelmişti ama benim ki bir kadınla olduyanaktan öpecektim ama o kişi kafasını çevirince şap diye dudağından öpmüştüm
Canıma susamadım daha heryer tanıdıkNiye kiiii
Kusmaya gıdeyım gelcemBen size az bilinen bir şey söyleyeyim, suriyede insanları dudaktan öpmek samimiyet göstergesi, beni orada bir kadın öpmüştüşoka girmiştim
Mevzuyu dağıtayom az love hikayeyi yazana kadar
Ay ne güzel hiç çekinmeden tutup öptü mü kadınBen size az bilinen bir şey söyleyeyim, suriyede insanları dudaktan öpmek samimiyet göstergesi, beni orada bir kadın öpmüştüşoka girmiştim
Mevzuyu dağıtayom az love hikayeyi yazana kadar
Bende beklıyorum ama haftasonu degıl, haftasonu cocukları gelecek, benımkıler babaya gıdecek bende bıyere kacmak ıstıyorum, bugun bunun konusunu acınca bıraz yuzu dustuSeninki ev atağını hakkıyla yapmış : Benim bey de boş eve ilk eşya olarak bir çift kadeh alıp koyup beni öyle götürmüştü evi göstermeye ama bir çift de kadın terliği almış, bence über romantikti bir de BİM'in cuma fırsatlarından almış olmayaydı
Ben haftasonunu bekliyorum bakalım doğumgünü jesti ne olacak. Benim de doğumgünüm bizde artık jest mest yok, buralara duacıyız
Eşimin akrabasıydı ben sadece bembeyaz olabildimKusmaya gıdeyım gelcem
resulayndaAy ne güzel hiç çekinmeden tutup öptü mü kadınçok iyi yaa Suriye nın hangi kesiminde öyle acaba Türkiye'de ki Suriyeliler öyle değil çünkü.
Benım ıcın de okb nüksetmesıyle hastaneye yatma sebebım olabılırEşimin akrabasıydı ben sadece bembeyaz olabildimki ben insanlara dokunmam kolay kolay halimi sen düşün.
Ayrıntılı öpüşme değil şap diye öpüp geçiyorlar. Çok doğal onlar için ama gel de bana sor