- 9 Şubat 2010
- 17.837
- 39.779
Sizin hayatınızın gerçeği de bu, zamanla düzen kurarsınızBende beklıyorum ama haftasonu degıl, haftasonu cocukları gelecek, benımkıler babaya gıdecek bende bıyere kacmak ıstıyorum, bugun bunun konusunu acınca bıraz yuzu dustu
Bozuntuya veremedim maalesef, hala hatırlayınca sinirlerim zıplıyorBenım ıcın de okb nüksetmesıyle hastaneye yatma sebebım olabılır
Peki erkekler ? Onlarda mi birbirini dudaktan öpüyorEşimin akrabasıydı ben sadece bembeyaz olabildimki ben insanlara dokunmam kolay kolay halimi sen düşün.
Ayrıntılı öpüşme değil şap diye öpüp geçiyorlar. Çok doğal onlar için ama gel de bana sor
Eridik bittik YarabbiCanıma susamadım daha heryer tanıdıkben bu alısverısten hıc keyıf almadım, yarın elele yapalım ıstanbulda dedı
Öz yeğeni (kadın) benim kpyi dudağından öptü, ama erkelerin teşebbüs ettiğini hiç görmedim ona bir şey diyememPeki erkekler ? Onlarda mi birbirini dudaktan öpüyor
Aynı çocukların annelerini dudaktan öpüşü gibi şap diye öpüp çekiliyorlarÖz yeğeni (kadın) benim kpyi dudağından öptü, ama erkelerin teşebbüs ettiğini hiç görmedim ona bir şey diyemem
Yazacak birşey bulamadımÖz yeğeni (kadın) benim kpyi dudağından öptü, ama erkelerin teşebbüs ettiğini hiç görmedim ona bir şey diyemem
Zemocan bu gecelık tum kusma hakkımı elımden aldınAynı çocukların annelerini dudaktan öpüşü gibi şap diye öpüp çekiliyorlar
Bizde ki el öpme gibi yani.Aynı çocukların annelerini dudaktan öpüşü gibi şap diye öpüp çekiliyorlar
Evet öyle galibaBizde ki el öpme gibi yani.
Ee bile bile saplandık bu batağaSizin hayatınızın gerçeği de bu, zamanla düzen kurarsınız
Bulunur bir çaresi, siz birbirinizden emin olun önceEe bile bile saplandık bu batağa
İlla ki ortak paydada buluşuruz, olmadı ben bi hukuk fatültesi bitirip geleyim o aradaBulunur bir çaresi, siz birbirinizden emin olun önce
O da çocukların velayetini alsın hafta sonu diğer tarafa gitsinler hepsiİlla ki ortak paydada buluşuruz, olmadı ben bi hukuk fatültesi bitirip geleyim o arada
Avkatçım buna bir çözüm arıyor, şu ev işini bi halledeyim ilk işim bu olacak dediO da çocukların velayetini alsın hafta sonu diğer tarafa gitsinler hepsi
Beklemedeyiz hep beraberAvkatçım buna bir çözüm arıyor, şu ev işini bi halledeyim ilk işim bu olacak dedi
Ben yazarken arada bebeyi pışpışlıyorum o yuzden hadi yeaa nerde kaldı, çekkerdeeemi aldım da geldım vay efendım çayım sogugu yazmayın haBeklemedeyiz hep beraber
Üye olmayanlar bile konundan çıkamıyor, nasıl bir batak buBen yazarken arada bebeyi pışpışlıyorum o yuzden hadi yeaa nerde kaldı, çekkerdeeemi aldım da geldım vay efendım çayım sogugu yazmayın habitince hepınıze bıldırım gelıyo zati