- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
Olmazzzzzzzzzzzzz
Benim yatma vakti geliyor, yetişmezse sabah yapaeım artık yorumumuBen yazarken arada bebeyi pışpışlıyorum o yuzden hadi yeaa nerde kaldı, çekkerdeeemi aldım da geldım vay efendım çayım sogugu yazmayın habitince hepınıze bıldırım gelıyo zati
Len benım konum uye olmayanlara kapalı dıye bılıyodum ona bı ayar cekeyım nerden cekılecekse oyle baslıcamÜye olmayanlar bile konundan çıkamıyor, nasıl bir batak buEki Görüntüle 2794002
Onun ayarı da mı var, bak ben bilmiyordumLen benım konum uye olmayanlara kapalı dıye bılıyodum ona bı ayar cekeyım nerden cekılecekse oyle baslıcam
Bende ya. Onu kapatamazsam yazamamOnun ayarı da mı var, bak ben bilmiyordum
Merakla pusuda bekliyorum bende konuyu baştan beri takipteyimYazsanıza once nerden kapandıgını konuys gırıs yapamıyorıng
Bence öyle bir şey yok, boşa zorlamaBende ya. Onu kapatamazsam yazamam
Ya üyesiz okuyucular havasını alacak yada üye olacaklar kk işbirliği ahdjssjhdskBende ya. Onu kapatamazsam yazamam
Kız atmıs ya zıyaretcı sayısını ve okuyan uye sayısınıBence öyle bir şey yok, boşa zorlama
Pnu demiyorum, üye olmayanlara kapatma yokKız atmıs ya zıyaretcı sayısını ve okuyan uye sayısını
Var var dur ben bı ayarlara bakayımPnu demiyorum, üye olmayanlara kapatma yok
Oyle bisey yok diye biliyorum bendeVar var dur ben bı ayarlara bakayım
Kız sen benim yedi ceddimi taradın galiba, diyet öykümü de beğenmişsinOyle bisey yok diye biliyorum bende
Yok vallahi hic profiline bakmadim. Bugun hep zayiflamakla ilgili seyler okudum konunun altında bi baktim senin konu once sen oldugunu farketmemistimKız sen benim yedi ceddimi taradın galiba, diyet öykümü de beğenmişsin