- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Evet sabotajcınız geldi hağnımTamam valla öpüşmediniz billa öpüşmediniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sabotajcınız geldi hağnımTamam valla öpüşmediniz billa öpüşmediniz.
Evet ondan mütevellit demiştim zatenNiye kız, daha ev açılmadı, açılınca bence asıl panik
Pandemi sonrası öpüşmeler değişti bilmin miÖpüşmedik dediysem bitmiştir, yani öpüşmek için karşılıklı bir atak olması gerekmıyor mu karşim, öpüşme rituali degıstı de benım mı habarım yoğ
aha adımız çıktı dokuza artık inmez..Evet sabotajcınız geldi hağnım
yavv biliyoz öpüşmedinYok yok asıl panık sımdı baslıyor
Ben mesajı bı kac yerde verdım, anlamadınız karşim, hemen alıntılıyayım da görünyavv biliyoz öpüşmedin
öpüşsen bize bunu konfetili falan anlatırsın bizden mi saklıcan
saka yapıyoruz şurda
arabadan inerken hadi görüsürüz deyip yanaktan mıç almadın mı diym ne diym kro gibi
buse dedik şimdi buseyi bilmeyene onu mu anlatcaz ohooo
Öpüşmedik dediysem bitmiştir, yani öpüşmek için karşılıklı bir atak olması gerekmıyor mu karşim, öpüşme rituali degıstı de benım mı habarım yoğ
Öpüşmedik ama
Havada öpüşme kokusu seziyorum, Ben 3 vakte kadar öper demiştimÖpüşmedik yaw ÖPÜŞMEDİK
Öpüşmedik yazıp yanına kaş göz oynatan surat emojisi koyunca öyle anlaşılıyorKadın öpüşmedik dedikçe hala öpüştün diyenler var. Bana bile sinir bastı
Öpüldüm ama öpüşmedik, siz öpüştünüz mü diye sormuştunuz o yüzden nööö
Yok kız anlatılacak bırsey degıl valla, ani birşey oldu tam dudaktan bile değil
Bunu söylediğine göre anlatasın var, hadi dökül bakalım
Ha oldu yaniii.... Ben de ne uzattılar ama diyorum. Millet haklıymışYok kız anlatılacak bırsey degıl valla, ani birşey oldu tam dudaktan bile değil
Anlatılacak bısey olsa bılıyosun zavadanak diye dökülürüm size işemeye giderken bıle soyluyorum
Bunu söylediğine göre anlatasın var, hadi dökül bakalım
Sen daha avukatın sana açılmasını anlatacaksın, çocuklar yatmış anlaşılanYok kız anlatılacak bırsey degıl valla, ani birşey oldu tam dudaktan bile değil
Evet suan son bebeyı sallıyorum, uyudugu gıbı yazcamSen daha avukatın sana açılmasını anlatacaksın, çocuklar yatmış anlaşılan
Bu gün mü oldu yazlıkta mı, belli ki bir karışıklığa gelmiş, yoksa hedef şaşacak bir yer değilAnlatılacak bısey olsa bılıyosun zavadanak diye dökülürüm size işemeye giderken bıle soyluyorum
Ayrıca acılması degıl acılamamasıEvet suan son bebeyı sallıyorum, uyudugu gıbı yazcam
Bugün bugün yazlıkta degılBu gün mü oldu yazlıkta mı, belli ki bir karışıklığa gelmiş, yoksa hedef şaşacak bir yer değil