Kız zaten karşılıklı şakalaşıyoruzYa dalga gecıyorum kımseye kırılmadım kızmadım be zorla çizıttırıyosunuz adamı
Bebelerle mama saatimiz sonra oyun ve uyku gecenin ilerleyen saatlerindeKız zaten karşılıklı şakalaşıyoruzhadi sen Ahmet Bey'in neden açılamadığını anlat
Yok bide anlatmaYok artık, seni üç evetle uğurluyoruz o vakit
Tamam sen yavrularınla ilgilenBebelerle mama saatimiz sonra oyun ve uyku gecenin ilerleyen saatlerinde
Bence onu anlatmasına gerek yokYok bide anlatma
Bu aşk burada kalamazBebelerle mama saatimiz sonra oyun ve uyku gecenin ilerleyen saatlerinde
Herkes bilse bile avukat bey çok farklı yaklasimlarda bulunuyorBence onu anlatmasına gerek yokdaha önce öpüşen herkes nasıl olduğunu bilir bize anlatması gerekenler bizim bilmediklerimiz
Öpüşmediniz yavrum biliyoruz, relaxÖpüşmedik ama
Öpüşmediniz yavrum biliyoruz, relax
Koklastiniz miÖpüşmedik ama
Öpüşmedik dediysem bitmiştir, yani öpüşmek için karşılıklı bir atak olması gerekmıyor mu karşim, öpüşme rituali degıstı de benım mı habarım yoğKoklastiniz miay saklamiyorsun demi ben inaniyorum ki opusseniz yazardin. Ama yeni sevgili oldunuz tutulan evde her yer yangin her yer alev artik avukat bey arkadan sixpence den kiss me acar sonrasi da omg
Sakin baby, sürekli cinsellik sayfalarında boy göstermiş ve içinin harareti gayet bilinen bir hatun olduğun için beklenti var, espri yapılıyor sadece, yoksa okuyanlar farkında dikkatli adımlar attığının, dont panicArtık nasıl bı ınandırma cabasına soktuysalar
Yok yok asıl panık sımdı baslıyorSakin baby, sürekli cinsellik sayfalarında boy göstermiş ve içinin harareti gayet bilinen bir hatun olduğun için beklenti var, espri yapılıyor sadece, yoksa okuyanlar farkında dikkatli adımlar attığının, dont panic
Tamam valla öpüşmediniz billa öpüşmediniz.Öpüşmedik ama
Niye kız, daha ev açılmadı, açılınca bence asıl panikYok yok asıl panık sımdı baslıyor