Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimki tamamen nü tercih ediyor, farklı tarzlar var demek ki, vücut çorabını da o yüzden sevmedi, bu üzerinde mi kalacak olay anında diye sordu görür görmez
Demek ki tercih meselesi ama o çorapların çok daha açık tarzları var. Onu da istemezse jartiyer çok daha iyi olur.

Burayı okuyan bekar ve genç arkadaşlara sesleniyorum: Tecrübesiz erkekten uzak durun! Gözü açılmış bazı yollardan geçmiş olsun ki tadından yenmesin Naçizane fikrim
Biri de soruyordu, 30 yaşına kadar ilişki yaşamamış adam var mı diye.

Benimki tamamen nü tercih ediyor, farklı tarzlar var demek ki, vücut çorabını da o yüzden sevmedi, bu üzerinde mi kalacak olay anında diye sordu görür görmez
Allah allah cok enteresan yanı, gecelık seven adam sunu sevmesın

Burayı okuyan bekar ve genç arkadaşlara sesleniyorum: Tecrübesiz erkekten uzak durun! Gözü açılmış bazı yollardan geçmiş olsun ki tadından yenmesin Naçizane fikrim
erkeğin kendini eğitmiş olması şart, özellikle bizim toplumda, ben erken boşalmanın da ereksiyon probleminin de kendini eğitmemekten kaynaklandığını düşünüyorum.

Eşim geçen gün ne itiraf etti bakın. evliliğimizin ilk zamanlarında birliktelik öncesi hayal kurarak erekte oluyormuş bana mahçup olmamak için, duyunca çok şaşırdım. Demek ki aslında yeterli tecrübesi yokmuş ama ben bunu hiç hissetmedim. Hep ne yaptığını biliyor gibiydi. Bu da kendini eğitmekle ilgili işte.
Biri de soruyordu, 30 yaşına kadar ilişki yaşamamış adam var mı diye.
Varsa uzak durmakta ya da deneme sürüşüne çıkmakta fayda var
Allah allah cok enteresan yanı, gecelık seven adam sunu sevmesın
Deneyeceğim bakalım, belki de garip gelmiştir sadece, en fazla ben bunu sevmedim der, ağır bir şey söylemez

Hayır esya olarak degıl. Yarısı acık yarısı kapalı olarak degıl yanı anlatmak ıstedıgım. Sadece bır aksesuar kalıyor, bazen yuzuk bazen ayakkabı bugunde pece mesela
Aaa bak aklıma geldi. Üniversite de kızlar gecesi yapardık o zaman bu konularda konuşulurdu. Bir arkadaş anlatmıştı , adam ilişkiye gireceği zaman karısının ellerine ten çorap giydirirmiş. Buda bir çeşit fantazi galiba

Eğitime katılıyorum. Birçok kişi katılmayacak belki bana ama kadın da erkek de cinselliği özgürce yaşamalı diye düşünüyorum. Çevremde zevksiz evliliklere sıkışıp kalmış, kadınlığını yaşayamayan bir sürü kişi var. Hayat bu zevkleri yaşayamadıktan sonra çok vasat.

Ben senı bebekle ılgılı actıgın konudan tanıyorum, hatta yazmıstım bıle, sormak da ıstemedım var mı bıseyler?
Yok valla. Tüp bebek denedik geçen ay o da kimyasal oldu Artık geçen gece eşime kızdım yumurtlama sorduğu için. Bıktım artık olmuyo bırak da zevk almaya bakalım dedim. 32 yaşında 60 yaş yaşıyoruz resmen.

Bence sen gıydıgnde olumlu tepkı alırsın gecelık sevıyorsa ona bayılır

Şu şaselerden kullandını mı? Benım hamıle kalmam enteresan olmustu, akısına bırakınca oluyor gercekten

Ben de bunu anlamıyorum ya, tabi derdi çeken bilir de göreve dönüşmesine ne gerek var, yapacağını yaparsın iş bitince de bacakları kaldırıp dayarsın bir yere oldu bitti, zevk almanızı engelleyen ne ki

Şu şaselerden kullandını mı? Benım hamıle kalmam enteresan olmustu, akısına bırakınca oluyor gercekten
Kullandım canım neler kullanmadım ki. Eşim de ben de turp gibiyiz bütün testler, tahliller temiz ama bebek yok. Akışa da bırakamıyorum ki kafa takılı orada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…