- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
Sizin normaliniz bize Latin Pop featuring American R&B kuzum, kostüm yetiştirmeye hal olmaz da asfalt ağlar yine yani.Fantazik degıl ama normali evet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin normaliniz bize Latin Pop featuring American R&B kuzum, kostüm yetiştirmeye hal olmaz da asfalt ağlar yine yani.Fantazik degıl ama normali evet
Adım atmayacaksın yavrum yattığın yerden parmaklar çalışabilirAdım atamıyorum anlıyor musunuz, adım atamıyorum, atacak adımım yok benım, sız benı cıldırtmak mı ıstıyorsunuz
Yaa o anlamda sormadım. Avkat kostüm ile görünce kareografi kısmı pas mı geçildi acaba diye merak etmiştimKız bu kavgada söylenmez love'a
Kostum cok vakıt alıyor, tek sarkı dedı belly dance show olduSizin normaliniz bize Latin Pop featuring American R&B kuzum, kostüm yetiştirmeye hal olmaz da asfalt ağlar yine yani.
Hayır hersey kuralına uygun yapıldıYaa o anlamda sormadım. Avkat kostüm ile görünce kareografi kısmı pas mı geçildi acaba diye merak etmiştim
He tamam o zamanHayır hersey kuralına uygun yapıldı
Çok fenayım dedi dedi başıma gelenler ortadaKamyon mu çarptı yavrum bu nasıl hunharca bir gün olmuş böyle, rolüne çok kaptırdın galiba ahmet abi ceylana saldıran aslana dönmüş
Evden cıkıyoruz, sıradakı kostüm ne olacakSizin normaliniz bize Latin Pop featuring American R&B kuzum, kostüm yetiştirmeye hal olmaz da asfalt ağlar yine yani.
Evet epey fena olmuş belli sen mutluysan fena olmanın sakıncası yok pampik gibi olduğuna göre her şey harikaÇok fenayım dedi dedi başıma gelenler ortada
Fena alıştı, onun aklında ne var acaba, vampir kostümü gider artıkEvden cıkıyoruz, sıradakı kostüm ne olacak
Ben arandım, aldım cevabımı ustume evde denemeyınız falan yazıp yapıstırılabılırYarınlar yokmuşçasına, aman sabahlar olmasıncasına sevişmek dedikleri bu sanırım
Sjddjsjsksjsjd göbeğimle göğüslerimi ritmik olarak nasıl oynattıgımı cok merak etmısFena alıştı, onun aklında ne var acaba, vampir kostümü gider artık
Kunduuuuuuz avkat. La anan da mı kostümlü sevişirdi tövbe tövbe. Rio karnavalı mı burası! Bir dur kadının kemikleri yerine otursun. Seçimi ona bırakmasan mı artık, fatura ağır oluyorEvden cıkıyoruz, sıradakı kostüm ne olacak
Acıyan kukuyada özenmezsin ama yaaYeminle ıslak çarşafa, saçılan incik boncuğa, acıyan kukuya özendim Siz anlatım demişin de ne anlatalım. Yemek yedim oturdum. Aha bitti.
Özenirim, kukum acımayı bile özledi. Ölüyorum anlasanıza gözümün önünde dudişiyolarAcıyan kukuyada özenmezsin ama yaa
Hayaller gerçek olmuş daha ne olsun, hanginizin içinde böyle fantastik bir kadın var, ben zannetmiyorum hiç bir erkeğin böyle şeylerden keyif alan bir kadına hayır diyeceğini, en kapalısı bile istemem yan cebime koy demezse ben de bir şey bilmiyorum.Kunduuuuuuz avkat. La anan da mı kostümlü sevişirdi tövbe tövbe. Rio karnavalı mı burası! Bir dur kadının kemikleri yerine otursun. Seçimi ona bırakmasan mı artık, fatura ağır oluyor
Şimdi bende merak ettimSjddjsjsksjsjd göbeğimle göğüslerimi ritmik olarak nasıl oynattıgımı cok merak etmıs
Allah size Hayirli evladlar versinMerhaba kızlar, ara ara okuyordum burayı ama maşallah her gün biner mesaj attığınız için yetişemiyorum hepsine
Valla ateşli hayatlı, dudişli geceleri okudukça üzüldüm de az da ben anlatayım dedim. Çünkü bebek derdinden ne dudiş kaldı ben de ne ateş
Eşimle on yıllık birlikteliğimiz, 6 yıllık evliliğimiz var. En başından beri cinselliği yaşayan bir çift olduk. Hep uyumlu ve istekliydik taa ki bebek isteyene kadar, arkadaş denemediğimiz kalmadı ama bebek de gelmedi. Tabi ilaçlar, aşılamalar, yok ters yat yok düz yat derken bizim cinsel hayat göreve döndü.
Özellikle ben bu aralar inanılmaz koptum ya bu işten Rüyada bile orgazm olan, adamın tepesine çıkan mirket gittiii, isteksiz içi pörsük biri geldi
Hep aynı metod bu adamlarin klasigi. En iyi bilezikEvlilik konuları açılmış Ben mehir olarak ev istemiştim. 10 yıldır kredi ödüyoruz. Güya ev benim üstüme ama kimin parasıyla alındı. Yine ikimizin parasıyla
Tmm örtmenimMilserle canım hep gülücük saçarak içini göremezsin vakti gelince onu da yap
Bu cocuklar bizi mahfediyor ama dadluş dadluşAllah kolaylık versin, benim de kızı çekiştimekten kolum tutmaz olmuş, bakına bakına yürüyor aceleden hiç haberi yok
İkinci bir ev aldır onu da üzerine yaptır. Benim 60 gr bileziği yarısı benim param zaten deyip 120gra çıkarmam gibi
Masallah Allah bagislasin seninkiler de büyümüş.Naber Ebru
İşte bu soruyu sormucaktin
Yaşıt sayılırız, 3 çocuğum var en büyüğü 11 en küçüğü 1, e ortanca eksik kalmasın o da 8 olacak Mayıs'ta
Estağfirullah canım,o senin güzel bakışından kaynaklı burdaki güzel hatunların yanında esamemiz bile okunmaz
Ahahaha koptum okuyunca toplanamadim. Hard work babyLeb bi vele diştiri eşliğinde peçemin hunharca çekilmesi sonucu bir miktar hırpalanmıs olsam da ohhhhhhh ölü dötüne sokulan pambık gibiyim, ıslak ama huzurlu, hapis ama her an kaçabılırsporla üreyen yosun gibiyim böğün bağa elleşmeyin kukum çok acıyo
O nevresim takimi niye ıslaktı katibim sen açıkla..Resmen sömürüldüm, geriye ıslak nevresım takımı ve ortalıga sacılan ıncı boncuk kaldı
Offf yavrim ya xaten uykusuzdun ikizler zabaha kadar meletti. Bi de üstüne sünnet olmuş gibi yürüyorsun ah loveum ahAdım atamıyorum anlıyor musunuz, adım atamıyorum, atacak adımım yok benım, sız benı cıldırtmak mı ıstıyorsunuz