Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam biriktirince pompalı tüfeğe dönüyor demek ki Allahım bayramda olacaklardan korkuyorum kapıya ambulans dik öyle başlayın

Adam biriktirince pompalı tüfeğe dönüyor demek ki Allahım bayramda olacaklardan korkuyorum kapıya ambulans dik öyle başlayın
Benı bayramdan sonra ortopedi ve travmatolojı servısıne yatısımı yaparlar zaten üzerimde salyangoz yürümüş gibiyim mero

Önceden erkeklerin kadınlardan konuşurken böyle jargonu olur sanıyordum. Şimdi görüyorum ki kadınlar daha yaratıcı bu konuda. Pompalı tüfek mi ahahahahaha.

Muhteşem yüzyıldaki gibi önünde bayıldım mı
Onune gıttım ama para sıkıstırmak cok ayıp gelmıs (hayır yazdıgı senaryoya benı atması ayıp gelmedı parayı sıkıstırmak ayıp geldı ahdkdsjsj) cuzdanı gobegıme sıkıstırdı

Onune gıttım ama para sıkıstırmak cok ayıp gelmıs (hayır yazdıgı senaryoya benı atması ayıp gelmedı parayı sıkıstırmak ayıp geldı ahdkdsjsj) cuzdanı gobegıme sıkıstırdı
Dikkat et geçmişe çok fazla odaklanıyor birden Karşında fred çakmaktaş bulma

Resmen sömürüldüm, geriye ıslak nevresım takımı ve ortalıga sacılan ıncı boncuk kaldı
Kamyon mu çarptı yavrum bu nasıl hunharca bir gün olmuş böyle, rolüne çok kaptırdın galiba ahmet abi ceylana saldıran aslana dönmüş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…