Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Leb bi vele diştiri eşliğinde peçemin hunharca çekilmesi sonucu bir miktar hırpalanmıs olsam da ohhhhhhh ölü dötüne sokulan pambık gibiyim, ıslak ama huzurlu, hapis ama her an kaçabılır:KK53::KK70:sporla üreyen yosun gibiyim böğün bağa elleşmeyin kukum çok acıyo:KK70::KK31:

Leb bi vele diştiri eşliğinde peçemin hunharca çekilmesi sonucu bir miktar hırpalanmıs olsam da ohhhhhhh ölü dötüne sokulan pambık gibiyim, ıslak ama huzurlu, hapis ama her an kaçabılır:KK53::KK70:sporla üreyen yosun gibiyim böğün bağa elleşmeyin kukum çok acıyo:KK70::KK31:
Öyle acıya can kurban 🤣 ben ölü dötüne pamuk tıkılan ölü gibiyim onu netcez 🤣

Hayatındaki tek acı bu sebepten olsun yoldaş. Ya elil ya lil diyorum. :21:Parladın mı kız 😂

Naber Ebru 😉

İşte bu soruyu sormucaktin 😫
Yaşıt sayılırız, 3 çocuğum var en büyüğü 11 en küçüğü 1, e ortanca eksik kalmasın o da 8 olacak Mayıs'ta

Estağfirullah canım,o senin güzel bakışından kaynaklı 💗 burdaki güzel hatunların yanında esamemiz bile okunmaz
Yoo gayet fit guzell bi kadinsin mutevazisin ayrica

(Yeni gördüm mesajı)
İfadeler karşılıklı alınmış. Sefanız olsun:KK49:
Daha çok benımkı alındı desek daha dogru olurdu, su ılıskıye basladıgımdan berı ılk kez bu kadar pasif kalan taraf olmusumdur, genelde volumu ya karsılıklı yukseltırız yada alcaltırız yada ben hep bır tık yukarda olurdum, bu sefer önden efor sarfedınce yemın ederım acayıp yoruldum ama bellı etmemeye calıstım ahdkdhsal hasta mısın hayatım sen dedı, aa yok hayatım hıc hasta falan degılım senın onunu actım falan dedım ama 3.yu denesek falan dese oturur aglardım :KK70: :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X