- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle acıya can kurban ben ölü dötüne pamuk tıkılan ölü gibiyim onu netcezLeb bi vele diştiri eşliğinde peçemin hunharca çekilmesi sonucu bir miktar hırpalanmıs olsam da ohhhhhhh ölü dötüne sokulan pambık gibiyim, ıslak ama huzurlu, hapis ama her an kaçabılırsporla üreyen yosun gibiyim böğün bağa elleşmeyin kukum çok acıyo
Hayatındaki tek acı bu sebepten olsun yoldaş. Ya elil ya lil diyorum. Parladın mı kızLeb bi vele diştiri eşliğinde peçemin hunharca çekilmesi sonucu bir miktar hırpalanmıs olsam da ohhhhhhh ölü dötüne sokulan pambık gibiyim, ıslak ama huzurlu, hapis ama her an kaçabılırsporla üreyen yosun gibiyim böğün bağa elleşmeyin kukum çok acıyo
Resmen sömürüldüm, geriye ıslak nevresım takımı ve ortalıga sacılan ıncı boncuk kaldıÖyle acıya can kurban ben ölü dötüne pamuk tıkılan ölü gibiyim onu netcez
Yeni cila atılmıs mutfak dolabı gıbıyımHayatındaki tek acı bu sebepten olsun yoldaş. Ya elil ya lil diyorum. Parladın mı kız
Yoo gayet fit guzell bi kadinsin mutevazisin ayricaNaber Ebru
İşte bu soruyu sormucaktin
Yaşıt sayılırız, 3 çocuğum var en büyüğü 11 en küçüğü 1, e ortanca eksik kalmasın o da 8 olacak Mayıs'ta
Estağfirullah canım,o senin güzel bakışından kaynaklı burdaki güzel hatunların yanında esamemiz bile okunmaz
Ahhha afiyet olsun o zaman. Birazdan millet detay isticek haberin olsunnResmen sömürüldüm, geriye ıslak nevresım takımı ve ortalıga sacılan ıncı boncuk kaldı
Ahhha afiyet olsun o zaman. Birazdan millet detay isticek haberin olsunn
(Sizdede hafiften bir kayserililik varmı sanki. )Gönaydınslar böbişlerim nörüyonuz
Aldım aldım, kayserıyle tek bagım pastırması(Sizdede hafiften bir kayserililik varmı sanki. )
Nörek gadasını aldığım. Sen nöördün.
Avukatın ifadesini aldın mı?
Ben de dört bir yandan kusatılmis sehir gibiyimYeni cila atılmıs mutfak dolabı gıbıyım
ReddedilmiştirBu akşam sizler anlatın ben dinleyen taraf olayım valla heryerım agrıyor
Adım atamıyorum anlıyor musunuz, adım atamıyorum, atacak adımım yok benım, sız benı cıldırtmak mı ıstıyorsunuzReddedilmiştir
Başlık senin hakkını verirsin
(Yeni gördüm mesajı)Aldım aldım, kayserıyle tek bagım pastırması
Daha çok benımkı alındı desek daha dogru olurdu, su ılıskıye basladıgımdan berı ılk kez bu kadar pasif kalan taraf olmusumdur, genelde volumu ya karsılıklı yukseltırız yada alcaltırız yada ben hep bır tık yukarda olurdum, bu sefer önden efor sarfedınce yemın ederım acayıp yoruldum ama bellı etmemeye calıstım ahdkdhsal hasta mısın hayatım sen dedı, aa yok hayatım hıc hasta falan degılım senın onunu actım falan dedım ama 3.yu denesek falan dese oturur aglardım(Yeni gördüm mesajı)
İfadeler karşılıklı alınmış. Sefanız olsun
Bekleriz canım benim senin keyfin yerinde olsunAdım atamıyorum anlıyor musunuz, adım atamıyorum, atacak adımım yok benım, sız benı cıldırtmak mı ıstıyorsunuz
Pas da geçimiyöö yanisi beklermıs bak bakBekleriz canım benim senin keyfin yerinde olsun
YaniiiiiPas da geçimiyöö yanisi beklermıs bak bak
Bence hiç görmemeniz sizin hayrınıza olurduYaniiiii
Aslında senin şu dansı gorebileydik ordan feyz alırdık anlatmaya gerek kalmazdı