- 9 Şubat 2010
- 17.839
- 39.784
İyi cümleymişAmacını bılmıyorum, ıkı kez yapınca ucuncusu olmadı lezbıyensen ben oglunla evlıyım demıstım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi cümleymişAmacını bılmıyorum, ıkı kez yapınca ucuncusu olmadı lezbıyensen ben oglunla evlıyım demıstım
Kv ne amaçla vuruyor bunu da açıklasanaO babaanne o ayrı
O çare olmaz ya yani geçici bi çare olur ben kendi içinden gelip yapsın istiyorumCiddiyim ben sen bu deveyi güdeceksin belli bari çareler arayalım
Yolda yürüyordum. Iki kadin gelip popoma dokundu. Pardon resmen avuçlandimO nasıl şey kız
Bize müzik indirme programında denk gelmişti, cheti varmış, lap diye önünüze malzemenin fotoğrafı düştü. 2007de oluyor bu ev arkadaşımlayız, adamı çok fena kafaya alıştım, en son küfür edip kaçmıştı
ayy doğru yazilan kelime gözlerim doldu yazmadan geçemicem takıntılıyım eline sağlık ZemheriPoyrazYuh, adamdaki öğünç kaynağına bak, kullnmayı biliyor musun bari deseydin.
Kadınlar bazen kantarın topuzunu fazlaca kacırıyorlar. Ayy ben ellerını kırardım kesınYolda yürüyordum. Iki kadin gelip popoma dokundu. Pardon resmen avuçlandim
Ex camış öyle avuçlamamistir ben hönk falan
Aaaaa gercekmis dediler Silikon mu gercek mi?diye baktik... ne ittiriyorsun ve vuruyorsun ne tavir yapiyosun da dediler.
O şokla hizla dönüp ' Adüüv Kat " yapmistim
La hakli gibi bi de zeytinyaglik yaptiydilar neyse geldi gecti nirde kalmistik haaaa metre ile ölçüm
Yuh terbiyesiz sapık. Kaldır da boynuna dola bari gerizekalı.ya adamın biri uygulamadan konuşmuştukdemişti ki benimki 20 cm ben de inanmadım ertesi gün adam cetvelle ölçüp cetvelle birlikte bana atmıştı
Geçen sene yurtta kalırken tanımadığım bir kız geldi yemekhane de sıra beklerken bir vurduöyle ahım şahım dikkat çeken bir popom da yok. Neden vurdu anlamamıştım.Yolda yürüyordum. Iki kadin gelip popoma dokundu. Pardon resmen avuçlandim
Ex camış öyle avuçlamamistir ben hönk falan
Aaaaa gercekmis dediler Silikon mu gercek mi?diye baktik... ne ittiriyorsun ve vuruyorsun ne tavir yapiyosun da dediler.
O şokla hizla dönüp ' Adüüv Kat " yapmistim
La hakli gibi bi de zeytinyaglik yaptiydilar neyse geldi gecti nirde kalmistik haaaa metre ile ölçüm
Aklima boyundan daha hoş bir yeri geldiYuh terbiyesiz sapık. Kaldır da boynuna dola bari gerizekalı.
Aha işte bunlar hep yokluktanGeçen sene yurtta kalırken tanımadığım bir kız geldi yemekhane de sıra beklerken bir vurduöyle ahım şahım dikkat çeken bir popom da yok. Neden vurdu anlamamıştım.
niloş gülerken müdüre yakalandım adam tip tip suratıma baktı allah iyiliğini versin ama yaaaAklima boyundan daha hoş bir yeri geldi
Ay yazmamyayimmm
Hayır yemeklere de şap atılıyorAha işte bunlar hep yokluktan
Aynisini yurtta bende yaşadım
Anlamadığım için gülemiyorumniloş gülerken müdüre yakalandım adam tip tip suratıma baktı allah iyiliğini versin ama yaaa
Hahahahahhaha o daha iyi bakAklima boyundan daha hoş bir yeri geldi
Ay yazmamyayimmm
İçimden bir ses çoook eğleneceğini söylüyorBu arada size gereksiz ve alakasız bir haberim var avkatın annesi beni ramazanın ilk günü iftara davet ediyor, sevde aradı, love annem bızım ıcın yaptıklarına tesekkur etmek ıstıyormus, salı aksamı ıcın musaıt mısın dıye canım hıc gerek yok, ben karsılık bekleyerek yapmadım dedım, hayır annem cok ısrar edıyor sana börek açacakmıs dedı geçmişler olsun, ahmet ağbime daha söylemedim
Hiç gitmek istemiyorum, kadınla şaşak geçer gibi olacak ya ilerde bizi duyarsaİçimden bir ses çoook eğleneceğini söylüyor
ay kesinlikle çok eğlenceli loveHiç gitmek istemiyorum, kadınla şaşak geçer gibi olacak ya ilerde bizi duyarsa
Bu arada size gereksiz ve alakasız bir haberim var avkatın annesi beni ramazanın ilk günü iftara davet ediyor, sevde aradı, love annem bızım ıcın yaptıklarına tesekkur etmek ıstıyormus, salı aksamı ıcın musaıt mısın dıye canım hıc gerek yok, ben karsılık bekleyerek yapmadım dedım, hayır annem cok ısrar edıyor sana börek açacakmıs dedı geçmişler olsun, ahmet ağbime daha söylemedim
Üüüf deme söyle ya, cok gergınım şöyan, böğün stressız ılk gunum olacaktı sozde.Valla iyi ve sıkı aile baglari hizla örtülüyordu... Love ile afkat iftar sonrasi kol böreğinin kritiğini yapiyordu. Loveun ayağı masa altindan afkatin ayagindan baslayip baldirlarina uzanirken ansizin duraksadi. Baldirlar müstakbel kv nin di...
Not: karşı karşıya oturun love