- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
Bebem yok soryyBu fotodan nasıl ıfsa olcam ya, gozum gozukmuyo bıle. Ayrıca bu halımden tanıyıp bana sız su kısı mısınız dıyen cıkarsa bebesını 1 yıl beles okul sozu verıyorum 4-6yas arasında
Yani verileri nişanlısı topluyorsa sıkıntı, yoksa adam çalışıyor olabilir tabi HahhahaNerden bilmiyoruz adamin Türkiye Istatistik Kurumunda çalışmadığını?
Istatik iyidir eyi.. Ortalama Türkiye pipi haritası 2021 yakında sinemalarda
Aramızda onu bile görmeyen var lütfentürkiye ortalaması 13 14
Olmazz yorma lovemizi biz okuduk geldik sen de okuycan artıkKonu sahibi arkadaş beni de aranıza alır mısınız? Bir de biraz anlatır mısın bu topicteki olayı?
Atlantissssssss 8 mi yazdinnnnAramızda onu bile görmeyen var lütfenmesela max 8 9 falan
ayrıca uzun boylu olanın şeyi de uzun olmuyor olan diyenler yalan söylüyorAramızda onu bile görmeyen var lütfenmesela max 8 9 falan
O ne kız yok gibiAramızda onu bile görmeyen var lütfenmesela max 8 9 falan
Kısanın ki kısa oluyor tecrübeyle sabitayrıca uzun boylu olanın şeyi de uzun olmuyor olan diyenler yalan söylüyor
Ağrı kesiciyi kontrollü kullanmaya çalışıyorum, zaman zaman migren benzeri ataklar yaşıyorum o yüzden direnç geliştirmemem lazım. Son çare öyle yaparım artık. Evde kas gevşetici var mı onu bile bilmiyorum
Patron izin vermiyor
Ayynen öyle yazdım Hahhaha. Ya ne bahtsız kadınmışım ben ya.Atlantissssssss 8 mi yazdinnnn
190lık sadece bir sevgilim oldu onun da tesisatı görmedim açıkçası bilemiyorum o yüzdenayrıca uzun boylu olanın şeyi de uzun olmuyor olan diyenler yalan söylüyor
Ay yoktu zaten be soci. Olanı da görmedim yağğğni.O ne kız yok gibi
Valla tecrübeli olaydım eğer sevgiliyken bunu da bi kriter olarak değerlendirirdim. Kalınlık açısından öncelikle.
Evet tabiki. BekliyoruzzzzŞimdi ben cm hesaplamasını şöyle yaptım. Anlatayım mı gercekten