Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay yoktu zaten be soci. Olanı da görmedim yağğğni.
Tecrübeli ol olma, utanmadan soracaksın bence. Çok pişmanım çok. Kendimi ateşlere atmışım haberim yok. Neyse ki boşadım 😄
Zamanı geri alsak neyi nasıl sorardın bir söylesene çok merak ettim :KK70:

Yahu zaten ateşi yüksek konuşmalarda lafı illa boya getiriyor bu erkek milleti. Oradan bir ima ederdim işte. Laps diye aslanım at bakim cetveli oradan diyemem hahahah

Evet tabiki. Bekliyoruzzzz

Ben benimkisini ölçmedim ama 12-14 falandır bence.
Ben şimdi okşamalı faaliyet yaparken orta parmagım onun penıs baslangıcına gelecek sekılde tuttum, penıs bası bılegımın neresıne gelıyor dıye eve kosunca da ölctüm karşim, ılla cetvele gerek yok :KK53: :KK70: sadece tam olcu olsun, potluk payı falan olmasın dıye de kısa bır an oyle kalıp gozlerıne bakarak 'yi beni' dedım adhdkdhsk adam anlamadı bıle:KK53::KK70:resmen hayalet terzilik bu:KK70::KK8:

Ben şimdi okşamalı faaliyet yaparken orta parmagım onun penıs baslangıcına gelecek sekılde tuttum, penıs bası bılegımın neresıne gelıyor dıye eve kosunca da ölctüm karşim, ılla cetvele gerek yok :KK53: :KK70: sadece tam olcu olsun, potluk payı falan olmasın dıye de kısa bır an oyle kalıp gozlerıne bakarak 'yi beni' dedım adhdkdhsk adam anlamadı bıle:KK53::KK70:resmen hayalet terzilik bu:KK70::KK8:
Ay bunu ben de yaptım ama kıyaslayacağım başka bir aday olmadığı için küççük mü büyük mü yargısına varamadım. Veri var ama analiz yok hojaaam

Ayynen öyle yazdım Hahhaha. Ya ne bahtsız kadınmışım ben ya.

Islevi islevi umarim islevi iyidir
Iyi digilse vurkaç🤣

Boyu değil işlevi diyecek şimdi 🤣 ama bence boyu değilse bile kalınlığııııı

Hayatımda tek bir adamla dudiştim bilmiyorum ki ben 🙄

Emma bizi hep tecrubesiz yakaladi bu adamlar
Şimdi ben cm hesaplamasını şöyle yaptım. Anlatayım mı gercekten :KK53: :KK70:
Ogrendim hojam. Ilk derste teorige alacam. Burdan bildirim atacam 🤪

Magnezyum da iyi gelebilir hem başına hem beline
Ama eğer suyu az iciyorsan migren atağı olur aynı zamanda böbrek ağrısı
Allah şifa versin canım
Su eksikliğinden ramazanın ilk haftası mutlaka yaşarım zaten o ayrı, ezberledim artık. Aç yaşıyorum su içmekten ramazan boyunca ama illa ki oluyor.
Melisa çayı demliyorum şimdi, ereksiyon kaybı yaptıran bitki kas da gevşetiyordur her halde, bu gün de geçmezse yarın bir kas gevşetici çakarım artık.
Ben boy konusunu hiç sorgulamamıştım, gerekli olduğunu bile algılamamışım 😂😂
Yok cnm yeni uyeydi direk konu da acmis
Bakmadım ki ne zaman üye olmuş, her neyse gerçekse allah kolaylık versin ilk gece hayvanlık yaparsa kızı haşat eder

Kizlar ben öğrendim. Sindi guzel bir sexy gecelik giyilir ve sexy bir muzik aciyoz...
Salina salina girecez iceri ...

Adamin önünde diz çökün... Elinizin bir parmagi metre gorevi gorecek aman parmagi unutmayin olay dilde degil🤪🤪🤪

Sonracima böyökse ye beni diyoz🤪🤣
Köcükse acil çıkışa yöneliyoz 🤣🤣

Su eksikliğinden ramazanın ilk haftası mutlaka yaşarım zaten o ayrı, ezberledim artık. Aç yaşıyorum su içmekten ramazan boyunca ama illa ki oluyor.
Melisa çayı demliyorum şimdi, ereksiyon kaybı yaptıran bitki kas da gevşetiyordur her halde, bu gün de geçmezse yarın bir kas gevşetici çakarım artık.

Ben boy konusunu hiç sorgulamamıştım, gerekli olduğunu bile algılamamışım 😂😂

Bakmadım ki ne zaman üye olmuş, her neyse gerçekse allah kolaylık versin ilk gece hayvanlık yaparsa kızı haşat eder
Bende bakmadim da nickin altinda yeni uye yaziyordu iste o gozume carpmisti

Pardon ama bu adam at mı? Öyle şey olmaz ya,yoksa olur mu🙄
Böyle egosu yüksekse güç gösterisine çevirme ihtimali vardır. İlk gece mutlaka konuşulması gereken bir konu, hatta mümkün olsa da bir erkeğe yapması gerekenleri ayrıntısıyla bir kadın anlatsa, birbirini gaza getiren hayvanlar da var çünkü
Gençler artık bilinçlendi şekerim, tüketmeden önce iyice incelemek istiyorlar :halay:
Ben inceledim ama boy konusunu sorgulamak hiç aklıma gelmemişti 😂😂😂 ama boyu değil süreyi sorgulamak lazım içeridefazla kalabilen her koşulda işe yarar gibi geliyor. Tabi 8cm de olmasın, satandartlara uysun yeter
Keşke arkasında saglıga zararlıdır da yazsa :KK70: :KK53:
Beceriksizine yazmalı onu haklısın
Kizlar ben öğrendim. Sindi guzel bir sexy gecelik giyilir ve sexy bir muzik aciyoz...

Adamin önünde diz çökün... Elinizin bir parmagi metre gorevi gorecek aman parmagi unutmayin olay dilde degil🤪🤪🤪

sen o noktaya geldikten sonra kaçabilirsen madalya takcam söz 😘

Böyle egosu yüksekse güç gösterisine çevirme ihtimali vardır. İlk gece mutlaka konuşulması gereken bir konu, hatta mümkün olsa da bir erkeğe yapması gerekenleri ayrıntısıyla bir kadın anlatsa, birbirini gaza getiren hayvanlar da var çünkü

Ben inceledim ama boy konusunu sorgulamak hiç aklıma gelmemişti 😂😂😂 ama boyu değil süreyi sorgulamak lazım içeridefazla kalabilen her koşulda işe yarar gibi geliyor. Tabi 8cm de olmasın, satandartlara uysun yeter

Beceriksizine yazmalı onu haklısın

sen o noktaya geldikten sonra kaçabilirsen madalya takcam söz 😘
Bunun için bir istatistik bile var. Max ve minimum içerde kalma süresi diye, sonra hatunları bokluyorlar azgınmıs da bılmem neymıs de

190lık sadece bir sevgilim oldu onun da tesisatı görmedim açıkçası bilemiyorum o yüzden 😄 ama kısa olanlarınki kısa.

ya adamın biri uygulamadan konuşmuştukdemişti ki benimki 20 cm ben de inanmadım ertesi gün adam cetvelle ölçüp cetvelle birlikte bana atmıştı

ya adamın biri uygulamadan konuşmuştukdemişti ki benimki 20 cm ben de inanmadım ertesi gün adam cetvelle ölçüp cetvelle birlikte bana atmıştı
Yok artık. Hanı ıkı sevgılı arasında yeterlı mı konusması gecer bunu anlarım da ölçüp atmak nedır yahu, sapık pislik

Bunun için bir istatistik bile var. Max ve minimum içerde kalma süresi diye, sonra hatunları bokluyorlar azgınmıs da bılmem neymıs de
Azgın da olabilir ne olmuş yani, neden evleniyoruz, kimsenin gözüne batmadan bunu yaşanak için, evliliğin var olduğu günden beri amacı cinseliği yaşamak ve çoğalmak var mı başka gerçek bir amacı, diğerleri yanında geliyor. Adamlar azgın olunca kadına kocana uy deniliyorsa adam da karısına uyacak, uymayacaksa bay bay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X