- 27 Temmuz 2019
- 2.693
- 9.189
Çük çapını tuvalet kağıdı rulosu ile ölçmeyen de ne bileyimBen de akıllı akıllı cevap verdim fake gelmedi bana, tartışma çıktıysa ondan uzaklaştırmışlardır belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çük çapını tuvalet kağıdı rulosu ile ölçmeyen de ne bileyimBen de akıllı akıllı cevap verdim fake gelmedi bana, tartışma çıktıysa ondan uzaklaştırmışlardır belki
Ne şikayet ettin beO değil de ben fantezik tatile çıkmak istiyorum yaaa....
Yemek içmek ve dudişmekten ibaret...
Onun yerine iş yerinde bana fantazik fantazik girip çıkıyorlar şuan
Tatil
Tatil
Tatilllllll
Uysssss sevmem mi gizzz...Benim her halımı sevmedın mı niloşi sen
Ya vallahi çalışkan bi insanım öyle yormasalar yoruldum demem ama dün çalan telefon yüzünden duştan 3 kez çıkıp geri girdim inanabiliyor musun?Ne şikayet ettin be
Ahh zemo ahh, su konuyu actıgımdan berı bdv ve +18de sınırlı konulara bakıp kacıyorum, cok yorum ıyı degıl aşkitomUysssss sevmem mi gizzz...
Arzucani okuyodum.. bdv de nisanlisi wc rulosuna mali sokusturup atmis buna bu da nisanlim sapik mi deyo... Zemocanim da yavrim ciddi ciddi cevap vermis kiz fake çıkmış vinlamislar...
Haklısındır ama bunu sen sectın ayrıca getırısı senı tatmın etmese bı dk kalmazdın dogru mu?Ya vallahi çalışkan bi insanım öyle yormasalar yoruldum demem ama dün çalan telefon yüzünden duştan 3 kez çıkıp geri girdim inanabiliyor musun?
Dudiş arası bir telefon daha.
Sabah 7'de başka bir telefon daha.
Hepsinin işlemlik şeyler olduğunu düşün...
Bak bulurum seni ama bende sana berecek bebe kalmadı aman allah korusun, ifşa olma, sensizbiz ne yaparızBu fotodan nasıl ıfsa olcam ya, gozum gozukmuyo bıle. Ayrıca bu halımden tanıyıp bana sız su kısı mısınız dıyen cıkarsa bebesını 1 yıl beles okul sozu verıyorum 4-6yas arasında
Lorkmasın diye sansürleyip atmıştır Manyak dolu memleket her şey çıkar. Çok fena saldırmışlar, tedbir amaçlı uzaklaştırma da olabilir.Çük çapını tuvalet kağıdı rulosu ile ölçmeyen de ne bileyim
Senelik iznin yok mu yavrum senin al 5 günO değil de ben fantezik tatile çıkmak istiyorum yaaa....
Tatil
Tatil
Tatilllllll
Çok fena iş yüklemişler belliNe şikayet ettin be
Tabi canım mutluyum ben severek yapıyorum.Haklısındır ama bunu sen sectın ayrıca getırısı senı tatmın etmese bı dk kalmazdın dogru mu?
Uysssss sevmem mi gizzz...
Arzucani okuyodum.. bdv de nisanlisi wc rulosuna mali sokusturup atmis buna bu da nisanlim sapik mi deyo... Zemocanim da yavrim ciddi ciddi cevap vermis kiz fake çıkmış vinlamislar...
Tedbir amaçlı ban olabilir bence, ben insanlığımı yaptım, dönerse bizimdir dönmezse bye bye mahmut abiAhh zemo ahh, su konuyu actıgımdan berı bdv ve +18de sınırlı konulara bakıp kacıyorum, cok yorum ıyı degıl aşkitom
O zaman kaç yani, ınsan doluyu bosaltmadan daha ds doldurmaya kalkmamalı benım gıbı apışırsın bı sure sonra, şöyan androit gibiyim mesela. Ortada yapılan ıs yok ama cok sey yapmısım gıbı hıssedıyorumTabi canım mutluyum ben severek yapıyorum.
Getirisi beni tatmin etmese de kalırdım çünkü direk yaptığım şeyin kendisini seviyorum. Hep hayalimdi gerçek oldu.
Ama bi 3 güncük tatili de bana çok görmesinler yani. O kadar da değil. Yenilenip dönmek gerek temiz kafayla.
40 günlük iznim duruyor.Bak bulurum seni ama bende sana berecek bebe kalmadı aman allah korusun, ifşa olma, sensizbiz ne yaparız
Lorkmasın diye sansürleyip atmıştır Manyak dolu memleket her şey çıkar. Çok fena saldırmışlar, tedbir amaçlı uzaklaştırma da olabilir.
Senelik iznin yok mu yavrum senin al 5 gün
Çok fena iş yüklemişler belli
Ciddiyim ben sen bu deveyi güdeceksin belli bari çareler arayalımValla aklıma yatmadı değil
O değil de ben fantezik tatile çıkmak istiyorum yaaa....
Tatil
Tatil
Tatilllllll
Ahmetten yazlıklarının anahtarını ısteyesım var benımde fantaağzik için degıl, hayvansı sekılde yayılıp ıyot kokusu eslıgınde ıcebılmek ıcınBende şöyle bayira karsi koşasım var... Malak malak yatasım var. Bi hamak bulup hoplayasim var... Kitap okuyup elimde şarap şişesi içip içip nara atasim var...Tatil anlayışım
Hahahaha, hiç sanmıyorum sansürlediğini. Her fırsatta beğendin mi diye sormuşKorkmasın diye sansürleyip atmıştır Manyak dolu memleket her şey çıkar. Çok fena saldırmışlar, tedbir amaçlı uzaklaştırma da olabilir.
Hahahaha, hiç sanmıyorum sansürlediğini. Her fırsatta beğendin mi diye sormuş
Ben olsam fotoğrafın ışığı güzel değil hayatım, farklı açılardan çek bakayım derdim sanırım salak herif ya. Doğruysa gerçekten salak bir hareket, istemeden ne diye atıyorsun sen çavuş fotosu. Bu erkeklerdeki açıp gezme hevesini hiiiç mantığa oturamıyorum
şaka maka eğer gerçekten o kadar kalınsa iki normal doğumu olan ben bile duraksarım bu ne lan diye. Hilkat garibesi mübarekNerden bilmiyoruz adamin Türkiye Istatistik Kurumunda çalışmadığını?
Istatik iyidir eyi.. Ortalama Türkiye pipi haritası 2021 yakında sinemalarda
Valla mı anaInsallah gecer cok zordur bende sklikla yasarim
Bu arada az evvel gelen arzucan a kk ca bay bay demisiz fake cikti galba
Bı gün izin istedim sen olmazsan olmaz dediler40 günlük iznim duruyor.
Alamıyorum, yerimi dolduracak biri yok çünkü.