Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam ben de katıldım aranıza o zaman :) ama ne yapıyorsunuz burada? Ne tür bir eğlence? Hangi konulardan konuşuluyor, sadece konu sahibi mi olay anlatıyor? Kafamda deli sorular...
Burclardan konusuruz
Buradaki guzide uyelerimizin dudis gunlugunu konusuruz
Guncel konularda konusuruz konusulan cok konu var

Ben sana dedim kilo verme diye laf dinlemedin 😡

Ke dine bakan bir kadınsın kalırsın merak etme, güzel yaşlanmak da güzeldir.

Burnundan aşağısını görüyoruz canımm

Ben de söyşedim aynı şeyi, bende yüz tamam artık

Bunu sormayacaksın işte, burada kimse 700 sayfayı özet geçemez, ya yakaladığın yerden gir ya da baştan aç oku, istersen ikisi aynı anda olur
Stresten yeme bozuklugu basladı, tuvalet duzenım bıle degıstı artık, taam be vermıcem artık kılo falan, pırasaya dönmeyeyım sonra :KK53: :KK70:

Ben sana dedim kilo verme diye laf dinlemedin 😡

Ke dine bakan bir kadınsın kalırsın merak etme, güzel yaşlanmak da güzeldir.

Burnundan aşağısını görüyoruz canımm

Ben de söyşedim aynı şeyi, bende yüz tamam artık

Bunu sormayacaksın işte, burada kimse 700 sayfayı özet geçemez, ya yakaladığın yerden gir ya da baştan aç oku, istersen ikisi aynı anda olur
Ben sayfa sayfa ne olduğunu sormadım ki. Topic konusu nedir diye sordum. Arada fark var. Zaten konu sahibi yazdı ne olduğunu.

ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz bu arada belın sırtın nasıl hayatım?
Geçmiyor canım ya, kıza ödev yaptırıyorum onu sepetleyeyim sıcak suyun altına gireceğim belki o açar biraz. Bu son taktik artık, bu da olmazsa sabırla çekeceğim acımı. Dün akşam sauna belti (ısıtmalı zayıflama kemeri) sırtıma bağlayıp iki saat yattım sırtım 1.derece yanık olmuş, bana mısın demedi. Nasıl inatçı bir tutulma anlamadım.

Geçmiyor canım ya, kıza ödev yaptırıyorum onu sepetleyeyim sıcak suyun altına gireceğim belki o açar biraz. Bu son taktik artık, bu da olmazsa sabırla çekeceğim acımı. Dün akşam sauna belti (ısıtmalı zayıflama kemeri) sırtıma bağlayıp iki saat yattım sırtım 1.derece yanık olmuş, bana mısın demedi. Nasıl inatçı bir tutulma anlamadım.
Soguk almissindir yel girmis denir bizde bu tam onun havasi cunku
Insan ne giyecegni bilemiyor ama carpiyor hava gecms olsun ona pek dis mudahale ise yaramiyor kas gevswtici icebilirsin varsa

Soguk almissindir yel girmis denir bizde bu tam onun havasi cunku
Insan ne giyecegni bilemiyor ama carpiyor hava gecms olsun ona pek dis mudahale ise yaramiyor kas gevswtici icebilirsin varsa
Ağrı kesiciyi kontrollü kullanmaya çalışıyorum, zaman zaman migren benzeri ataklar yaşıyorum o yüzden direnç geliştirmemem lazım. Son çare öyle yaparım artık. Evde kas gevşetici var mı onu bile bilmiyorum 😂

Ağrı kesiciyi kontrollü kullanmaya çalışıyorum, zaman zaman migren benzeri ataklar yaşıyorum o yüzden direnç geliştirmemem lazım. Son çare öyle yaparım artık. Evde kas gevşetici var mı onu bile bilmiyorum 😂
Insallah gecer cok zordur bende sklikla yasarim

Bu arada az evvel gelen arzucan a kk ca bay bay demisiz fake cikti galba

Dostum sen ifsa olmak mi istiyorsun O Osirius
Bu fotodan nasıl ıfsa olcam ya, gozum gozukmuyo bıle. Ayrıca bu halımden tanıyıp bana sız su kısı mısınız dıyen cıkarsa bebesını 1 yıl beles okul sozu verıyorum 4-6yas arasında:KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X