Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senın daha yasın kac be yavrum, deneyecek cok zaman olacak onunde. Aceleye getırmeye gerek yok
Erkeklerin zevk alması hele hele kendinden geçecek kadar zevk alması bunlar bana ütopik gelen şeyler . Yoksa acele ettiğim yada aceleye getirmek istediğim bir durum yok ortada.

Oha. O toprak atılalı çok olmuş zaten haberleri yok.

Adamı olimpiyat meşalesi gibi yaktın desene
Aslında oturmuş düzenli ilişkin olsada yada evliliğin diyelim,yaptıkların ve düzenin oturmuş zannediyorsun karşılıklı yapilanlardan mutlu olduğun düşüncesinde devam ediyorsun. İşte klişe devam ediyorsun ee öylede mutluyum diyosun oda mutlu.Ama olay şu herşey yolunda da olsa da değişik deneyimler farklılıklar nasil addederseniz edin,denedikten sonra karşılaştırma şansını bulabiliyorsunuz.yoksa bundan haberdar olmayacak iki tarafta hele karşındaki de buna açıksa ki bizim öyle, standardın üstüne çıkma şansı yakalamak tan kimseye zarar gelmez.uzun vadede diye başlayıp finansor gibi konuşmaya başlarmışım

Erkeklerin zevk alması hele hele kendinden geçecek kadar zevk alması bunlar bana ütopik gelen şeyler . Yoksa acele ettiğim yada aceleye getirmek istediğim bir durum yok ortada.
Daha once opusmekten ılerı goturemedıgın duygular belkıde. Bunların tasları zamanla oturur, yasayarak ogrenırsın. Dılerım yanlıs ınsanlarla yasamazsın. Ayrıca ütopik degıl fıtrat böyle, okuyan arastıran bırısın, bunlar hayatın yapıtasları, eger yukarılarda bı oynama varsa muhakkak once buraya bakacaksın cunku kesın burda da oynama vardır.

Bir tık yukarıya tasıyabılmenıze sevındım ve bunun ayrımını yapabılmenıze de

Benım lağn evet,beeeeenıııııım haykırıyorum höykürüyorm, tanıyan cıkarsa da artık gormezden gelsınler
Offf çok güzelsin bee,
Avukatı elden kaçırırım korkusunu şimdi daha iyi anlıyorum,
Peki ya x öküze ne demeli, bu güzellik karşısında köle olması gerekirdi

7 çok denk düşüyor hojam
Gönüller bir olsun, daha önce 9 denedim olmadı.Bana 5 yakışıyormuş
Zemherinin verdiği bilgilere göre şu dis olayını denedim bu kadar yıllık evliyim ilkez dış işine girdim asla duymamıştım cidden gülmeyin deneme sonucu çok sasirildi ve tebriklerle uyutuldum
Ben de tesadüfen keşfettim, deneme yanılma

Dedim ya tecrübe olmadığı için böyle düşünüyorum . Evet fıtrat olayına inanıyorum . Ve teşekkür ediyorum

Ya bişey sorcam ama benim erkek arkadaşım görsellikten pek etkilenmiyor galba. Yani bir havaya giriyor tabii ama diğer erkekler gibi akıl kayması gibi değil. Kıyafetin güzel olmasa da paspal olsan bile olur nasıl olsa çıplak kalıcaksın diyo. Onu daha çok etkileyen şey benim ona olan davranışlarım, sözlerim falan. Bir de ereksiyon problemi yok ama çok hızlı ereksiyon olmuyor çoğu zaman o da biraz önsevişmeye ihtiyaç duyuyor. Tutku heyecan konusunda hiç sıkıntı yok tabii çok istekliyiz ikimiz de. Böyle eşi-partneri olan var mı aranızda ? Normal mi?

Ben de özelden yazanları hep uyarıyorum ki buralara da yazıyorum ben uzman değilim diye. Herkes burada duyduğunu okuduğunu tavsiye edileni kendi hayatına uyarlamalı, bana uyan dana uymaz. Diş kullanma meselesi herkese uymadı mesela, kmi sevmedi dedi kimi erken boşaldı dedi kimi de süper taktik dedi. Bu iş biraz da zeka işi, aldığını kendinle yoğurmadan uygulamayacaksın. Sizin duş işine ben öyşe yapamam mesela, ama başka taktikler geliştirebilirim bunun üzerine.

Burada bir konu vardı cinsellikte utanam diye, kadın donunu çıkarttıramadığı adama oral yapmayı hayal ediyordu. Afamın erken boşaldığı için çamaşırını çıkarmadığı ortaya çıktı, önce bunu çöz dediler. Adama durumu nasıl aktardıysa adam temelli içine kaçtı.Sonra tekrar konu açmış sizin yüzünüzden kocam bana artık hiç dokunmuyor gibisinden. Arkadaş kocanı nasıl uyarıp ikna edeceğini sen bulacaksın. Her şeyin yolu yordamı kişiye göre değişir. Sihirli değnek değil elimizdeki, biz ancak tecrübemizi ya da fikrimizi paylaşırız. Ne bilelim adamın hamurunu ilişkinin durumunu değil mi
Sağlıklı Erkeklerin kendinden geçmesi çok zor değil canım, sen önce kendini hazırla o günlere, zevk almayan kadın zevk de veremez daha doğrusu tutkusu olmadığından şişme bebekten hallice olur ancak, gerisi sadece dene yanıl artı bir kaç taktik.
Offf çok güzelsin bee,
Avukatı elden kaçırırım korkusunu şimdi daha iyi anlıyorum,
Peki ya x öküze ne demeli, bu güzellik karşısında köle olması gerekirdi
Adı üstünde öküz işte, böyle ruhu kıpraşan kadını hep çantada keklik sanacak ve hayattan soğutacak kadar öküz hem de, ben her gün daha da fazla kızıyorum. Boşanma sonrası hali nasıldı şimdi nasıl baksana farka. Ruhunu emiyormuş hayvan

Lovecan kusura bakma ağır kaçtı galiba son yorum

Normali yavaş yavaş olması zaten, olağan seyir o benim bildiğim. Uyarın artrıkça odaklandıkça ereksiyon da artar

Bir arada erkeklerin gerçekten bir kadını sevebileceğine imkan vermiyordum. Bazen böyle değişik düşüncelere kapılıyorum.

Kıyafet cazip hale getirir dokunuşlar devamını getirir, kıyafeti görür görmez erekte olması şart değil, dikkati çekmek önemli, havaya giriyorsa etkili demektir.

Bir arada erkeklerin gerçekten bir kadını sevebileceğine imkan vermiyordum. Bazen böyle değişik düşüncelere kapılıyorum.
Bdvde takılırsan inanmaman çok normal. Ama hayat bdvden ibaret değil, güzel evlilikler gerçek aşklar da var. Benim evliliğim gayet gerçek mesela

Kıyafet cazip hale getirir dokunuşlar devamını getirir, kıyafeti görür görmez erekte olması şart değil, dikkati çekmek önemli, havaya giriyorsa etkili demektir.
Orası öyle doğru. Ben genel abaza erkek profiline alışmışım sanırım ondan öyle geliyor.. Tabi böyle olması çok çok iyi o ayrı mesele

Bdvde takılırsan inanmaman çok normal. Ama hayat bdvden ibaret değil, güzel evlilikler gerçek aşklar da var. Benim evliliğim gayet gerçek mesela
Aslında tam tersi. Kk üyesi olmadan bu kafadaydım, ve gerçekten seven erkek gördükten sonra,evet erkeklerde sevebiliyormuş dedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…