Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yoooo 12 yillik artik o Doç Dr Zemheri oldu.. O hepimizin hocasi . Bunlar yabana atilmaz şeyler. Madalya taktim ben Zemocani okurken. Iki konusu var maaaasallah...

"Tırmanmak çok zordur ama manzara da en iyi zirveden izlenir" o halde
Kimse için kariyeri yakmaya kesinlikle değmez. Belki yanına donanımlı birini bulursan hafiflersin.

"Tırmanmak çok zordur ama manzara da en iyi zirveden izlenir" o halde
Kimse için kariyeri yakmaya kesinlikle değmez. Belki yanına donanımlı birini bulursan hafiflersin.
Müdür aldık işte doğumdan sonra, onunla baya toparladık, kadın da özel okuldan gelme herseye hakım ama yıne de gıtmeden olmuyor

Ben yüksek lısansımı yapalı cok oldu, seksologlugu zemocana verecekler ben ancak yamak olurum, 12 yılın adı var onda
İkimizin uzmanlık alanı farklı tatlım, ben teknik konuları çalışıyorum sen fantazi konusunda profsun, o kulvarda seninle kimse yarışamaz bu işin si sensin

İkimizin uzmanlık alanı farklı tatlım, ben teknik konuları çalışıyorum sen fantazi konusunda profsun, o kulvarda seninle kimse yarışamaz bu işin si sensin
Şu iki hatuna kitap yazdırıp bastırmayan matbaaya da yazzzıklar ossun bu halk bilgiye açç aç

Yaniii, dibine kadar amme hızmetı, boylesını kıtaplarda falan bulamazsın
Çok okurum derdim lakin ,hiç bir yerde yazmıyor bu anlattiklarin hakikaten.Epeyce faydalandım..Teorikte şöyledir böyledir derler hep ama pratik olarak okuyup uyguluyorum.Mesela yatağın yönü aynalara döndü gibi...Tavana ayna takdiracagim demişti bir arkadaş burda derhal düşünüldü.Dİgerlerini yazmaya utanıyorum minnoş da değilim ama .

Yargılamayınız efenim yargılamayınız. Neden rahibe gibi giyinenlerin cinsel hazlsrı olamaz mı yani?
Değil mi? Burada aktif olanların içinde tesettürlü var mesela, ben de tesettürlü olmasam da gayet kapalı giyinirim. Dışı seni içi beni yakar modu
Enerjiyi veren olunca neler oluyor desene
Yoooo 12 yillik artik o Doç Dr Zemheri oldu.. O hepimizin hocasi . Bunlar yabana atilmaz şeyler. Madalya taktim ben Zemocani okurken. Iki konusu var maaaasallah...
O konular benim de hayatımın konuları, bomba var oralarda, ben öğrendim başkalarının da işine yarasın dedim

Ayna işini söyleyen bendim ama adam istemedi

Kk da takılsınlar çok malzeme var burada.
Mesela ben üzerimdeki ölü toprağını attım. Libidom öyle ölüydü ki çomakla uzaktan dürtüyordum hahahah. Şimdi meselem bunları pratiğe dökeceğim cıvır bir bey bulmak, zamana yaydım onu da haddi bakalımmm

Utanma utanma biz yazarkene utanmiyoz
Siz yapinca utaniyosunuz olmasss olamassss

Okuldan çıkmaz mı diyeceğim ama yüz yüze eğitim yok değil mi, sen ne okuyorsun şimdi, yaşın da küçüktü galiba,değil mi

Okuldan çıkmaz mı diyeceğim ama yüz yüze eğitim yok değil mi, sen ne okuyorsun şimdi, yaşın da küçüktü galiba,değil mi
Benim 2.üniversite bu. Asıl istediğim meslek için sil baştan yaptım herrrşeyi.
Okuldan bana uygun ancak hocalardan olabilir haha. Sınıf arkadaşlarımla aramda yaklaşık en az 5 6 yaş var. Ben 27 yaşındayım. Sorana 22'ye dün girdim diyorum

Daha çıtır olur

Değil mi? Burada aktif olanların içinde tesettürlü var mesela, ben de tesettürlü olmasam da gayet kapalı giyinirim. Dışı seni içi beni yakar modu
Bende tesettürlüyüm. Ve rahibe kelimesini o anlamda yazmamıştım ama benim hatam yanlış bir benzetme yapmışım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…