Bu cümleye o kadar katılıyorum kiHer taktik herkese uymayabilir
Benım lağn evet,beeeeenıııııım haykırıyorum höykürüyorm, tanıyan cıkarsa da artık gormezden gelsınler
Avkatın kız bebesi gençlik iksiri serumumu kırdıktan sonra küçük çaplı bır felc gecırmıstım hatırlarsanızGüZel kadın bende konunu sessizce takip edenlerdenim vallahi aynı yaştayız ama ben resmen çöktüm şimdi güzellik sırlarını istiyorum krem olur bakım olur ne varsa kalem kağıt aldım bekliyorum hocem
Bu konularda örnekleri okudukça hep aklıma çirkin çirkin adamlar geliyor nedenseBen de özelden yazanları hep uyarıyorum ki buralara da yazıyorum ben uzman değilim diye. Herkes burada duyduğunu okuduğunu tavsiye edileni kendi hayatına uyarlamalı, bana uyan dana uymaz. Diş kullanma meselesi herkese uymadı mesela, kmi sevmedi dedi kimi erken boşaldı dedi kimi de süper taktik dedi. Bu iş biraz da zeka işi, aldığını kendinle yoğurmadan uygulamayacaksın. Sizin duş işine ben öyşe yapamam mesela, ama başka taktikler geliştirebilirim bunun üzerine.
Burada bir konu vardı cinsellikte utanam diye, kadın donunu çıkarttıramadığı adama oral yapmayı hayal ediyordu. Afamın erken boşaldığı için çamaşırını çıkarmadığı ortaya çıktı, önce bunu çöz dediler. Adama durumu nasıl aktardıysa adam temelli içine kaçtı.Sonra tekrar konu açmış sizin yüzünüzden kocam bana artık hiç dokunmuyor gibisinden. Arkadaş kocanı nasıl uyarıp ikna edeceğini sen bulacaksın. Her şeyin yolu yordamı kişiye göre değişir. Sihirli değnek değil elimizdeki, biz ancak tecrübemizi ya da fikrimizi paylaşırız. Ne bilelim adamın hamurunu ilişkinin durumunu değil mi
Sağlıklı Erkeklerin kendinden geçmesi çok zor değil canım, sen önce kendini hazırla o günlere, zevk almayan kadın zevk de veremez daha doğrusu tutkusu olmadığından şişme bebekten hallice olur ancak, gerisi sadece dene yanıl artı bir kaç taktik.
Adı üstünde öküz işte, böyle ruhu kıpraşan kadını hep çantada keklik sanacak ve hayattan soğutacak kadar öküz hem de, ben her gün daha da fazla kızıyorum. Boşanma sonrası hali nasıldı şimdi nasıl baksana farka. Ruhunu emiyormuş hayvan
Su kıtabı bulursanız alıp okuyun ya. Ozellıkle yenı baslayacak olanlarEdirneden urfaya tayinim çıktığında cosmopolitanların reklam sayfalarını yırtıp kalanı yanımda götürmüştümkargoda çok pahalıya patlayacaklardı, atmaya da içim elvermedi düşün ne kadar değerliymişler benim için. Her ay sabırsızlıkla beklerdim sırf o taktik ve fantazileri okumak için
Benim açımdan güzel olduÇok doğru tespitSadece burayı okumak bile yetiyor bazen nasıl bir topik oldu bura afrodizyak etkili topik
Ben peeling konusunda çok sıkıntı yaşıyorum ya, uymayınca cilt altı sivilce yapıyor perişan ediyor beni.Avkatın kız bebesi gençlik iksiri serumumu kırdıktan sonra küçük çaplı bır felc gecırmıstım hatırlarsanızsabah akşam yüzümü tonikle temızleyıp her dusta peelıng yapıyorum ve su kırılan serumu surup yatıyorum, su reklamlarda sıkca gordugunuz serum gercekten vaadettıklerını verıyor yahu, ama duzenlı kullanacaksınız. Peelıngımı her bıtıste degıstırıyorum cunku uzun vadede ne kullanırsam cıldım basladıgı yere gerı donuyor, aynılasmaya baslıyor, verım alamıyorum. Serum uzerıne nemlendırıcıyı unutmuyoruz ve cok bol su ıcıyoruz baska da bırsey yok
Ve kımsenın öldürmesine de ızın verme zaten. Hem savasıp hem sevısebılırsın ben yapabılecegıne ınanıyorumBenim açımdan güzel oldukendi içimde yıkamadığım tabular, yaşadığım boktan cinsel deneyim (ler bile değil bak) yüzünden travmaları erittim neredeyse. Kadın olmayı her yaşımda çok sevdim ama şimdi farklı seviyorum sanki. Önümde beni durduracak bir şey yok (boşanmam kesinleştikten sonra özellikle), kendime bu zamana kadar "kendini tuttun da ne oldu? " diyorum mesela hiç. Kocaman bir hiç. Doya doya istediğim gibi sevişsem en kötü ne olur? Adam kalbimi kırar sözleriyle, eee? Zaten kırık. O yüzden sıkıntı yok. Bundan sonra güzel bir şey yakalarsam asla kasılmam, gerilmem. Sevişmek mi istiyorum? Açarım bu hatunların cevaplarını iki üç beğendiğim taktikle hallederim.
Yazık valla geçirdiğim zamana. Peh.
Boşanma davam bile evliliği den uzun sürdü neredeyse, vallahi de değmez billahi de değmez. Öldürmeyeceğim ruhumu, kararım kesin.
Ayy benim hiç haberim yok o konulardan. Ben de okusam keşkeeİnan zem ben senin konularını okudum önce kendi içimde bunu kavradım sonra eşime yavaş yavaş anlayacağı şekilde anlattım.sonra uyguladım adam neye uğradığını şaşırdı.
Sonra hep üstüne gidip başka şekilde davranarak belki bizde de sorun olurdu.
Bence sana yazanlar yanlış yolu takip etmiş.
Bende devamlı en kucuk boyunu alıp degıstırıyorum, Baslarda bebek dötü gibi yapsada sonradan basladıgım yere gerı donuyorumBen peeling konusunda çok sıkıntı yaşıyorum ya, uymayınca cilt altı sivilce yapıyor perişan ediyor beni.
Ben geçen hafta okudum hepsini tek tek baya faydasını gördümAyy benim hiç haberim yok o konulardan. Ben de okusam keşkee
Maalesef canım gerçek hiç öyle değil.Bu konularda örnekleri okudukça hep aklıma çirkin çirkin adamalar geliyor nedense
Kendi İnternet sitesinde de var artık çoğu, dönüp dolaşıp aynı şeyleri anlatıyorlar zatenSu kıtabı bulursanız alıp okuyun ya. Ozellıkle yenı baslayacak olanlar
Evet, izin vermeyeceğim. Artık benden ötesi yok benim için.Ve kımsenın öldürmesine de ızın verme zaten. Hem savasıp hem sevısebılırsın ben yapabılecegıne ınanıyorum
Sen yine de çok deliliğe vurma, şu an savrulmaya hazır gibisin ama yine de kontrollü git. Hayvandan geçilmiyor ortalıkBenim açımdan güzel oldukendi içimde yıkamadığım tabular, yaşadığım boktan cinsel deneyim (ler bile değil bak) yüzünden travmaları erittim neredeyse. Kadın olmayı her yaşımda çok sevdim ama şimdi farklı seviyorum sanki. Önümde beni durduracak bir şey yok (boşanmam kesinleştikten sonra özellikle), kendime bu zamana kadar "kendini tuttun da ne oldu? " diyorum mesela hiç. Kocaman bir hiç. Doya doya istediğim gibi sevişsem en kötü ne olur? Adam kalbimi kırar sözleriyle, eee? Zaten kırık. O yüzden sıkıntı yok. Bundan sonra güzel bir şey yakalarsam asla kasılmam, gerilmem. Sevişmek mi istiyorum? Açarım bu hatunların cevaplarını iki üç beğendiğim taktikle hallederim.
Boşanma davam bile evliliği den uzun sürdü neredeyse, vallahi de değmez billahi de değmez. Öldürmeyeceğim ruhumu, kararım kesin.
Ne bileyim sevişmek istemiyor, erken boşalıyor falan. Düşününce aklıma çirkin çirkin bıyıklı amcalar geliyorMaalesef canım gerçek hiç öyle değil.
Kendi İnternet sitesinde de var artık çoğu, dönüp dolaşıp aynı şeyleri anlatıyorlar zaten
1 kegel egzersizi ve cinsellikAyy benim hiç haberim yok o konulardan. Ben de okusam keşkee
Hee okumuşum hatırladım ama konu kimin diye dikkat etmedim demek ki1 kegel egzersizi ve cinsellik
2 oralda diş kullanmak
Bu forumdalar arayabilirsin
Yok yok, one night stand, F*** buddy gibi müesseseler bana göre değil. Duygusal olarak bağlanmadığım kişiye ne kadar yakışıklı olursa olsun çekim hissedemiyorum.Sen yine de çok deliliğe vurma, şu an savrulmaya hazır gibisin ama yine de kontrollü git. Hayvandan geçilmiyor ortalık
Aynen öyle canım. Tabuları yıkmak lazım. Tek önerim aman yine de dikkatli ol. Bu coğrafyanın erkekleri sülük gibi yapışıyor. Medeni bir adamla yaşa kadınlığını. Kalbi kırıp kırması zaten önemli olmaz senin için çünkü sen o adamı sevmiyorsun bir kere. Ama çok dikkat et sonu şiddetle bitmesin.Benim açımdan güzel oldukendi içimde yıkamadığım tabular, yaşadığım boktan cinsel deneyim (ler bile değil bak) yüzünden travmaları erittim neredeyse. Kadın olmayı her yaşımda çok sevdim ama şimdi farklı seviyorum sanki. Önümde beni durduracak bir şey yok (boşanmam kesinleştikten sonra özellikle), kendime bu zamana kadar "kendini tuttun da ne oldu? " diyorum mesela hiç. Kocaman bir hiç. Doya doya istediğim gibi sevişsem en kötü ne olur? Adam kalbimi kırar sözleriyle, eee? Zaten kırık. O yüzden sıkıntı yok. Bundan sonra güzel bir şey yakalarsam asla kasılmam, gerilmem. Sevişmek mi istiyorum? Açarım bu hatunların cevaplarını iki üç beğendiğim taktikle hallederim.
Anladım hocam notlarımı aldım evde tekrar edeceğimAvkatın kız bebesi gençlik iksiri serumumu kırdıktan sonra küçük çaplı bır felc gecırmıstım hatırlarsanızsabah akşam yüzümü tonikle temızleyıp her dusta peelıng yapıyorum ve su kırılan serumu surup yatıyorum, su reklamlarda sıkca gordugunuz serum gercekten vaadettıklerını verıyor yahu, ama duzenlı kullanacaksınız. Peelıngımı her bıtıste degıstırıyorum cunku uzun vadede ne kullanırsam cıldım basladıgı yere gerı donuyor, aynılasmaya baslıyor, verım alamıyorum. Serum uzerıne nemlendırıcıyı unutmuyoruz ve cok bol su ıcıyoruz baska da bırsey yok