Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca ZemheriPoyraz bana yazan bunlardan farklı bır kadındı. Bı konudakı pespese olan yorumlarımı okumus, kısısel taktık bıle degıl, baskasının konusu, bana yagdırdı mesajı, ıste SENİN yüzünden ayda ıkı kez olan sey olmamaya basladı, sıfırın altında - 5 e dustu yatak odamız, kafanızından dötünüzden uydurdugunuz taktıklerınızı kendınıze saklayın falan ahddldjks ulan duyan da sanacak kı, kocası ölse tabutu yükseltiden kapanmayacak adamı varmıs da ben köreltmişim vay be

Sen neymişsin be abi

Bak şu zamana kadar ikinizin de verdiği taktiklere kadın halimle ben yükseldim, bunlara yükselmeyen adam da sonradan uzamışını kesip atsın. Şaka gibi cidden.

Beceriksizler ya da adamlar zaten o ayda ikiyi bile zordan yapıyormuş bahane etmiş. O ilişkinin kaderi oymuş zaten. Kaç tane konu var burada ki seninki de onlardan. Adamlar içine kaçmak için kıpırtı bekliyor. Ya öyle devam ediyor ya da boşanmayla sonuçlanıyor. İstediğini suçlasın, asıl suçlu belli o görmek istemese de.

Herkesin dinamikleri farklı buradan bir bilgi aldıysan körlemeye kullanmayacaksın, ilişkine uyarlayacaksın, uygun dille anlatacaksın.

Bak şu zamana kadar ikinizin de verdiği taktiklere kadın halimle ben yükseldim, bunlara yükselmeyen adam da sonradan uzamışını kesip atsın. Şaka gibi cidden.
Çok doğru tespit Sadece burayı okumak bile yetiyor bazen nasıl bir topik oldu bura afrodizyak etkili topik

İnan zem ben senin konularını okudum önce kendi içimde bunu kavradım sonra eşime yavaş yavaş anlayacağı şekilde anlattım.sonra uyguladım adam neye uğradığını şaşırdı.
Sonra hep üstüne gidip başka şekilde davranarak belki bizde de sorun olurdu.
Bence sana yazanlar yanlış yolu takip etmiş.

Siz çekirdekten yetişen tayfa
Benim gençliğimde kk yoktu cosmopolitan okur öğrenirdim burada soru sorma şansı da var ne güzel
Bende cosmopolitan, kapkalın dergıyı hatım ederdım vallahi, o zamanların en pahalı dergısıydı

Her taktik herkese uymayabilir bu çok normal, millet doggyde kendinden geçiyor ben uzayınca bildiğin kuruyorum, bu da onun gibi.

Ben de eşime g noktasını denemek istediğimi anlatmak için iki gün düşündüm, nasıl söylenir diye. Herkesin zevk alışı da anlayış dili de birbirinden farklı

Siz çekirdekten yetişen tayfa
Benim gençliğimde kk yoktu cosmopolitan okur öğrenirdim burada soru sorma şansı da var ne güzel
Ben ilk zamanlar bdv de takılıyordum. Daha sonra cinsellik bölümünü keşfettim ve cinsel ilişkinin evlilik için ne kadar önemli olduğunu anladım. Ama öğrenmek isteyen her türlü öğreniyor. Sen dergilerden bende buradan okuyarak öğrenmeye çalışıyorum

Bende cosmopolitan, kapkalın dergıyı hatım ederdım vallahi, o zamanların en pahalı dergısıydı
Edirneden urfaya tayinim çıktığında cosmopolitanların reklam sayfalarını yırtıp kalanı yanımda götürmüştüm kargoda çok pahalıya patlayacaklardı, atmaya da içim elvermedi düşün ne kadar değerliymişler benim için. Her ay sabırsızlıkla beklerdim sırf o taktik ve fantazileri okumak için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…