Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Utanma utanma biz yazarkene utanmiyoz
Siz yapinca utaniyosunuz olmasss olamassss🤪🤪🤪🤪
Zemherinin verdiği bilgilere göre şu dis olayını denedim bu kadar yıllık evliyim ilkez dış işine girdim asla duymamıştım cidden gülmeyin☺️ deneme sonucu çok sasirildi ve tebriklerle uyutuldum☺️

İyi bari hersey iyi
Değil mi? Burada aktif olanların içinde tesettürlü var mesela, ben de tesettürlü olmasam da gayet kapalı giyinirim. Dışı seni içi beni yakar modu 😂

Enerjiyi veren olunca neler oluyor desene 😉

O konular benim de hayatımın konuları, bomba var oralarda, ben öğrendim başkalarının da işine yarasın dedim 😁
Evet o tesetturlu kişi benim :KK70:

Çok okurum derdim lakin ,hiç bir yerde yazmıyor bu anlattiklarin hakikaten🌹.Epeyce faydalandım..Teorikte şöyledir böyledir derler hep ama pratik olarak okuyup uyguluyorum.Mesela yatağın yönü aynalara döndü gibi...😄Tavana ayna takdiracagim demişti bir arkadaş burda derhal düşünüldü☺️.Dİgerlerini yazmaya utanıyorum minnoş da değilim ama .
Ben pratıgını nasıl yapacagınızı da yazıyorum aslında. Durus pozısyonu, kelımelerı nasıl kullanacagınız hepsını yazmaya calısıyorum. Eger hayatınızdakı adam dogru adamsa ve bıraz bükülmesi gerekıyorsa sırf bu yuzden kımse evlılıgını bıtırmesın ısterım, alsınlar denesınler sonucu gorsunler su sığlıktan cıksınlar dıye bıldıgım ve uyguladıgım herseyı yazmaya calısıyorum. Denemedıgım hıcbır seyı sunu da yapın dıye yazmam.

Zemherinin verdiği bilgilere göre şu dis olayını denedim bu kadar yıllık evliyim ilkez dış işine girdim asla duymamıştım cidden gülmeyin☺️ deneme sonucu çok sasirildi ve tebriklerle uyutuldum☺️
Adamı olimpiyat meşalesi gibi yaktın desene :KK66: :KK8:

Ha şunu da ekleyeyım, bana buradan tesekkur mesajları atan cok uye oldu hala daha var. Ama bunca taktıge tesekkur falan bekledıgımden degıl fakat 2 kısı sızı dınledım kocam hepten konusmuyor benımle yazdı, o zaman cok sınırlenıyorum ıste. Ben doktor degılım, ılıskılerınızı degıl sorunlarınızı yazarsınız, yazdıgınız kadarı uzerınden bıldıgım bırseyse yardımcı olmaya calısırım. Ama senın yuzunden kocam oyle boyle oldu dıyerek, yıllardır bıboku becerememıs kocalarının sorumlusu benmısım gıbı, son topragı senın onerılerın attı dıyenlere acayıp sınırlenıyorum. Yanı ben ne yasadıgınızı nerden bılebılırım bunlar genelgecer seyler, x e uyarsa y ye uymayabılır, karakterlerınızı bılmıyorum, kendı uzerımden ne ıse yaradıysa yapın yada yapmayın dıyorum sonucları bu dıyorum sadece. Kamu spotunu caktıgıma gore normale gecıs yapabılırım, es verdıgım ıcın pardonslar litfen :dondurma::halay:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X