- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 24
Çok büyük de olmayacak çok küçükte 5 10 yaş iyidirKesinlikle . Zaten erkekler geç olgunlaşan varlıklar olduğu için düşüncene katılıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok büyük de olmayacak çok küçükte 5 10 yaş iyidirKesinlikle . Zaten erkekler geç olgunlaşan varlıklar olduğu için düşüncene katılıyorum.
10 çok geliyor bana ya 5ten fazla da olmamalı sankiÇok büyük de olmayacak çok küçükte 5 10 yaş iyidir
10 yaş sıkıntı evet. O da fazla olgun oluyor, sen hoppidi o ağır abi. O da olmuyor ya.10 çok geliyor bana ya 5ten fazla da olmamalı sanki
Valla yaş sınırlaması için rakam veremem ama biraz yaş farkı olmalıÇok büyük de olmayacak çok küçükte 5 10 yaş iyidir
Ama nedense 7 yaş iyi gibi geliyor ama kesin konuşmak da istemiyorum10 yaş sıkıntı evet. O da fazla olgun oluyor, sen hoppidi o ağır abi. O da olmuyor ya.
Teomanında da dediği. Gibi sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilirValla yaş sınırlaması için rakam veremem ama biraz yaş farkı olmalı
7 çok denk düşüyor hojam10 çok geliyor bana ya 5ten fazla da olmamalı sanki
Zemherinin verdiği bilgilere göre şu dis olayını denedim bu kadar yıllık evliyim ilkez dış işine girdim asla duymamıştım cidden gülmeyin deneme sonucu çok sasirildi ve tebriklerle uyutuldumUtanma utanma biz yazarkene utanmiyoz
Siz yapinca utaniyosunuz olmasss olamassss
Benım lağn evet,beeeeenıııııım haykırıyorum höykürüyorm, tanıyan cıkarsa da artık gormezden gelsınler
Evet o tesetturlu kişi benimDeğil mi? Burada aktif olanların içinde tesettürlü var mesela, ben de tesettürlü olmasam da gayet kapalı giyinirim. Dışı seni içi beni yakar modu
Enerjiyi veren olunca neler oluyor desene
O konular benim de hayatımın konuları, bomba var oralarda, ben öğrendim başkalarının da işine yarasın dedim
Daha önce paylaştığın fotoğraflarına hiç benzemiyor. Sanırım kızıl farkıBenım lağn evet,beeeeenıııııım haykırıyorum höykürüyorm, tanıyan cıkarsa da artık gormezden gelsınler
Thanx böbişim, her zaman alısırız verısırız fıkırlerımızıİkimizin uzmanlık alanı farklı tatlım, ben teknik konuları çalışıyorum sen fantazi konusunda profsun, o kulvarda seninle kimse yarışamaz bu işin si sensin
Foto kızıldan oncekı halımde cekıldıgınden olabılır mı acabaDaha önce paylaştığın fotoğraflarına hiç benzemiyor. Sanırım kızıl farkı
Yukarıyi yanlışlıklaİyi bari hersey iyi
Evet o tesetturlu kişi benim
Evet evetFoto kızıldan oncekı halımde cekıldıgınden olabılır mı acaba
Ben pratıgını nasıl yapacagınızı da yazıyorum aslında. Durus pozısyonu, kelımelerı nasıl kullanacagınız hepsını yazmaya calısıyorum. Eger hayatınızdakı adam dogru adamsa ve bıraz bükülmesi gerekıyorsa sırf bu yuzden kımse evlılıgını bıtırmesın ısterım, alsınlar denesınler sonucu gorsunler su sığlıktan cıksınlar dıye bıldıgım ve uyguladıgım herseyı yazmaya calısıyorum. Denemedıgım hıcbır seyı sunu da yapın dıye yazmam.Çok okurum derdim lakin ,hiç bir yerde yazmıyor bu anlattiklarin hakikaten.Epeyce faydalandım..Teorikte şöyledir böyledir derler hep ama pratik olarak okuyup uyguluyorum.Mesela yatağın yönü aynalara döndü gibi...Tavana ayna takdiracagim demişti bir arkadaş burda derhal düşünüldü.Dİgerlerini yazmaya utanıyorum minnoş da değilim ama .
Adamı olimpiyat meşalesi gibi yaktın deseneZemherinin verdiği bilgilere göre şu dis olayını denedim bu kadar yıllık evliyim ilkez dış işine girdim asla duymamıştım cidden gülmeyin deneme sonucu çok sasirildi ve tebriklerle uyutuldum
Deneyimsiz olduğum için bazı şeyler çok ütopik geliyorAdamı olimpiyat meşalesi gibi yaktın desene
Senın daha yasın kac be yavrum, deneyecek cok zaman olacak onunde. Aceleye getırmeye gerek yokDeneyimsiz olduğum için bazı şeyler çok ütopik geliyor