Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen aşırı bir özgüven gelmiş kadına. E paylasilamayan olunca.. Ama çok itici geldi yaptıkları. Kadına kocana baksaydın demesi, torunları için ben kendi keyfime bakarım torun bakamam demesi ama yeni kocanın çocuklarına bakmayı kabul etmesi... :kızgın:
50yasında neyın ozguvenı anlamadım. Bunun dötünü kaldıran adam tam bi salakmıs

Eklentiler

• IMG_20210301_174818.jpg
    IMG_20210301_174818.jpg
    149,2 KB · Görüntüleme: 63
Ha iyi bari, manşet olmayayım gerçi gözlerim görükmüyo ama yine de tanıyan olabiler :KK8: :KK59:
Hepimizin tanınma riski vardır, benim profil resmim instağramımda var, boyayıp boyayıp oraya koyuyorum, mutfağı da instagrama atmıştım, iyi tanıyan birinin bulmaması mümkün değil. Ama 500bin üyenin içinde kim denk gelecek

Hepimizin tanınma riski vardır, benim profil resmim instağramımda var, boyayıp boyayıp oraya koyuyorum, mutfağı da instagrama atmıştım, iyi tanıyan birinin bulmaması mümkün değil. Ama 500bin üyenin içinde kim denk gelecek
Ben bu anlattıklarımla bulunursam benı yaşatmazlar ahsjskshdkasksh :KK70: :KK53:

Bir şey dicem ama vurmayın 🙄 hemen aceleylen ev açmaya çalışması falan biraz işkillendirmedi mi sizi de? Yaniii şimdi birazcık dışarda görüşülse daha iyi değil mi?

Bir de adam çocukları haftasonu alıyor siz haftasonu babasına gönderiyorsunuz. Burada bir koordinasyon problemi yaşanacak gibi. Bunu çözüp nasıl görüşeceksiniz?

Bir şey dicem ama vurmayın 🙄 hemen aceleylen ev açmaya çalışması falan biraz işkillendirmedi mi sizi de? Yaniii şimdi birazcık dışarda görüşülse daha iyi değil mi?

Bir de adam çocukları haftasonu alıyor siz haftasonu babasına gönderiyorsunuz. Burada bir koordinasyon problemi yaşanacak gibi. Bunu çözüp nasıl görüşeceksiniz?
Ben atlayayım mı ilk soruna 😅
pandemiden dolayı her yer kapalı ya, sanırım rahat görüşmek için böyle hızlı davrandı.
Çocukları nasıl ayarlayacaklar onu ben de çok merak ediyorum

Ben atlayayım mı ilk soruna 😅
pandemiden dolayı her yer kapalı ya, sanırım rahat görüşmek için böyle hızlı davrandı.
Çocukları nasıl ayarlayacaklar onu ben de çok merak ediyorum
Bir de ex öküzün tepkisini merak ediyorum. İçimin yağları eriyecek çünkü ona. Bi 5 kilo veririm artık 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X