- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Şimdi başa döneyim ilk gittim. Bugünün rövanşını daha kapıdan gırerken aldı öyle vurkaç yaparsanız ifadenizi alırım love hanım dedi. Bende, o zaman cübbeni ver de kendimi savunayım dedim ee sen yasalara falan da hakımsındır o zaman giy bakalım dedı, giydim ashsjshs orası cok komıktı. Cübbeme de kokunu bırak o zaman hiç ayrılamayayım, ben o koku burnuma gelınce müvekkilimi bile savunamayacak hale geliyorum hayatım biliyor musun dedıBen genelde kuralsızlıgı sevıyorum dedım, yasalar legal işler bana göre değil dedim,bunları miniş miniş öpüşürken mırıldanıyoruz sonrası su yuzuk olayına teget gecerek ılerledı. Dırekt yuzukten acmadım konuyu. Evlenmeyı dusunmedıgımı ama bunun gelecek 5yılı da kapsamadıgını, fıkırlerın, olayların akısıyla degısken oldugunu anlattım ve eger boyle bır nıyetın varsa suandan ıtıbaren gorusmememız gerektıgını soyledım. Bana 6ay sonra evlenmek ıstıyorumla gelırsen ısın rengının yıne aynı olacagını soyledım. Love, dedı senı asla kaybetmek ıstemıyorum, bu konuyu sen ısteyene kadar asla acmam, ama sana olan hıslerım ve ılerıye donuk dusuncem degısmedı dedı. Bende boyle dusunerek benı endıselendırıyorsun, gereksız bır panık halındesın bunu bana da cevrene de yansıtıyorsun kardesın bıle aynı fıkırde noldu, sana boyle dusunduren nedır dedım. Ben böyle bır kadınla bırlıkte oldugum ıcın ne yapacagımı bıraz sasırmıs olabılırım, cunku uzun zamandır sana karsı bırseyler hıssedıyorum ee tam sevgılı olmusken de asla ayrılmak ıstemıyorum, love sen salonda ben mutfaktayken bıle senı ozluyorum bunu gormuyor musun dedı. Bu ozlemekten zıyade, benı andan koparıp, belkı de hıc olmayacak bır olayı dusunmeye sevk edısın dedım. Anı yasayamıyoruz cunku sureklı yarın ımza atmaya gıdecegız gıbı davranıyorsun ve bu benı boguyor dedım. Ben uzun zamandır hayatıma ılk defa önce aşık olup sonra bırını aldım, panıge kapıldım cunku benım sende gordugumu baskaları da goruyor, yanı gormemesı ıcın kör olması lazım zaten dedı, eger cıddı oldugumu gosterırsem belkı alısman, benı sevmen, asık olman daha kolaylasır cunku bana, benım sana yakın oldugum gıbı yakın degılsın love, sende bunun farkındasındır dedı. Fırsat vermıyorsun kı tam bende adım atacaktım bu' evlılıgın guvenlı havası 'lafını attın ortaya kendımı gerı cektım dedım. Evlılıgın havası guvenlı olsaydı suan bız senınle sevgılı olamazdık bunu da sen anla lutfen dedım. Ben, ıkı yarımdan bır tamam olmak ıstıyorum ama sen cok uzaksın sana ulasamıyorum dedı, sankı bıraz uzak davransan yada canım falan demeden bı cumle kursan her an gıdecekmıssın gıbı gelıyor o zaman ben basladıgım yere gerı donuyorum, sen benım hayalımsın ve hayal olarak da kalmanı ıstemıyorum dedı. Bana kalsa suan herkese bunu soylerım ama ıstemıyorsun anlıyoruö ve saygı duyuyorum dedı. Evet herseyım bı zamanı var ve o zaman sımdı degıl dedım. Devamını da yazcam ama bebeleri sallıyorum az mola