- 4 Şubat 2021
- 502
- 806
- 35
Hiç renkli bi hayatım yok malesef lovecan olsa tukkan seninodun var bende yontulmamis
Avukat beyin romantik yaklaşımlarını anlatırsın ,şarkı söyler gene belki gerisi detsy olsun hadiSeviştim diye topıkte konu mu accam, aa yok artıkvalla bsstan dıyeyım detay yok ha
Bende işlemiyor sen başarırsan sevinirim bebekimBen yontmaya çalışıyorum da bakalım. Çıkmadık candan umut kesilmezmiş..
Canım benim herşeyin en güzelini hakediyorsun. Herşey dilediğince olsun..Seviştim diye topıkte konu mu accam, aa yok artıkvalla bsstan dıyeyım detay yok ha
Ha bak bu acıklanabılır bırsey oldu, böyle olurAvukat beyin romantik yaklaşımlarını anlatırsın ,şarkı söyler gene belki gerisi detsy olsun hadi
Günahlara girdik dedin ya onun için dedim hiç okumadım nasıl günaha girdinizInan anlamadım su cumleyı
Sevıstık dıye guncelleme atarımCanım benim herşeyin en güzelini hakediyorsun. Herşey dilediğince olsun..Ama arada de
ASSOSyal'e katılıyorum azıcık ucundan söylemelisin ucundan pembe dizi gibi olduk zatenAma burası +18 degıl, banlanırım ayrıca ben sıze soruyor muyum yehu nasıl sevıstınız dıye
Belki vardırSimdi varya avukatin da vardir planları ev esya bahanesiyle garibimin bi erkekler klubü de yokki paylaşsn
Deniyorum bakalım ama arada öküz işte diyip kendi haline bırakıyorum.Bende işlemiyor sen başarırsan sevinirim bebekim
Gırgıra doncez burda yaw, konunun adı adım adım dudıs gunlugu yanı yazar burda dıyor kı dudıs oldugu an konu gecerlılıgını yıtırırAy tamamlayamadım ama arada detay ver sen dicektim
Toplanın kızlar başaracağızASSOSyal'e katılıyorum azıcık ucundan söylemelisin ucundan pembe dizi gibi olduk zaten
Ayyy vallaha mı fake hesaptan okumak nasil keyifli olurdu yaaa fikri bile yettiBelki vardır
Dudiş bir kere olmaz kiGırgıra doncez burda yaw, konunun adı adım adım dudıs gunlugu yanı yazar burda dıyor kı dudıs oldugu an konu gecerlılıgını yıtırır
Olsa da gizli gizli okusak ne hain planları var diyeSimdi varya avukatin da vardir planları ev esya bahanesiyle garibimin bi erkekler klubü de yokki paylaşsn
Ayy hadi ınş canım, biraz avukat beyden ders alsalar ne rahat ederdik yawDeniyorum bakalım ama arada öküz işte diyip kendi haline bırakıyorum.
Gırgıra doncez burda yaw, konunun adı adım adım dudıs gunlugu yanı yazar burda dıyor kı dudıs oldugu an konu gecerlılıgını yıtırır