Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şarkıyı şiiri napalım yaa detay olmasa bile duruma göre renk falan verirsin hem görsel algımız gelişir fena mı :KK70: kan kırmızı, vişne çürüğü, budist turuncusu, parlament mavisi falan dersin artık anlarız biz. Bize metaforlarla gel bacım.
Of onu ben sana mı yazmıstım ahdksshshsj nar kırmızısı falan dıye :KK70: :KK70: :KK53: :KK53: :KK53:

Şarkıyı şiiri napalım yaa detay olmasa bile duruma göre renk falan verirsin hem görsel algımız gelişir fena mı :KK70: kan kırmızı, vişne çürüğü, budist turuncusu, parlament mavisi falan dersin artık anlarız biz. Bize metaforlarla gel bacım.
Istersen kelepçe kırbaç da olsun ablacım ne fantezileriniz var gavurlar 😂😂😂yaktınız ortalığı

ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz karşim su yazılana sen fantazi mi diyorsun, ben demıyorum da :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK53: :KK8:

Sevıstık dıye guncelleme atarım:KK53:
O malum beklenen son olunca zaten bu topık gırgıra baglar bende detay vermeden arada kaynarım ahdlsshsj:KK53::KK70:
Sensiz tadı olmaz gırgırın. Tamam olmadı konu aç başlığa da dikkat çekici bişey yazma herkes gelmesin.Konu başlığı olarak Detay yaz yeter.. :KK53: :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X