Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ona gore hamle yapardi love ne kolay olurdu hemd3 eğlenceli sey yazardi mesela yavv arkadas bi yüzük aldım az daha hersey mahvoluyordu ne zor kadinmısOlsa da gizli gizli okusak ne hain planları var diye
Aklıma ekşi geldi orda yazar olabilir mi acabaOlsa da gizli gizli okusak ne hain planları var diye
Durun yahu avukatın daha nasıl oldugunu ben test etmedım bıde ders mı verecek sızınkılereAyy hadi ınş canım, biraz avukat beyden ders alsalar ne rahat ederdik yaw
Love herkes dudiş pesindeNeler okuyorum yahu, hayır nayır nolamaz
Bizi bu yola sen sürükledin dudişNeler okuyorum yahu, hayır nayır nolamaz
Odun olmadığı kesin amaDurun yahu avukatın daha nasıl oldugunu ben test etmedım bıde ders mı verecek sızınkılere
Aklın yolu bir, herkes aynı şeyi istiyoŞarkıyı şiiri napalım yaa detay olmasa bile duruma göre renk falan verirsin hem görsel algımız gelişir fena mı kan kırmızı, vişne çürüğü, budist turuncusu, parlament mavisi falan dersin artık anlarız biz. Bize metaforlarla gel bacım.
Of onu ben sana mı yazmıstım ahdksshshsj nar kırmızısı falan dıyeŞarkıyı şiiri napalım yaa detay olmasa bile duruma göre renk falan verirsin hem görsel algımız gelişir fena mı kan kırmızı, vişne çürüğü, budist turuncusu, parlament mavisi falan dersin artık anlarız biz. Bize metaforlarla gel bacım.
Istersen kelepçe kırbaç da olsun ablacım ne fantezileriniz var gavurlar yaktınız ortalığıŞarkıyı şiiri napalım yaa detay olmasa bile duruma göre renk falan verirsin hem görsel algımız gelişir fena mı kan kırmızı, vişne çürüğü, budist turuncusu, parlament mavisi falan dersin artık anlarız biz. Bize metaforlarla gel bacım.
ZemheriPoyraz karşim su yazılana sen fantazi mi diyorsun, ben demıyorum daŞarkıyı şiiri napalım yaa detay olmasa bile duruma göre renk falan verirsin hem görsel algımız gelişir fena mı kan kırmızı, vişne çürüğü, budist turuncusu, parlament mavisi falan dersin artık anlarız biz. Bize metaforlarla gel bacım.
Işte ya reisim noktayı koydu siz onlara fantazi derken reisim zamanı oralar hep dutluktuZemheriPoyraz karşim su yazılana sen fantazi mi diyorsun, ben demıyorum da
Hey, onu yazan benım zemocanı tagledım oraya o yazmadı shdksshsj öf sen napıyosun yaIşte ya reisim noktayı koydu siz onlara fantazi derken reisim zamanı oralar hep dutluktu
love yaaaHey, onu yazan benım zemocanı tagledım oraya o yazmadı shdksshsj öf sen napıyosun ya
Shdkssnhsjash kafayı yıcem yalove yaaa
Sensiz tadı olmaz gırgırın. Tamam olmadı konu aç başlığa da dikkat çekici bişey yazma herkes gelmesin.Konu başlığı olarak Detay yaz yeter..Sevıstık dıye guncelleme atarım
O malum beklenen son olunca zaten bu topık gırgıra baglar bende detay vermeden arada kaynarım ahdlsshsj
Başlığa dırekt zemocanı etıketlerım ahdksshsh gebertır kız benıSensiz tadı olmaz gırgırın. Tamam olmadı konu aç başlığa da dikkat çekici bişey yazma herkes gelmesin.Konu başlığı olarak Detay yaz yeter..
Avukatımı arasan iyi gelirdi belkiShdkssnhsjash kafayı yıcem ya
Bizimkilerden romantik olduğu kesinDurun yahu avukatın daha nasıl oldugunu ben test etmedım bıde ders mı verecek sızınkılere