- 27 Şubat 2021
- 219
- 379
Bi güzellik yapsana gece bende kalsana kılıfına uydur gel uysada uymasa daOf yarın da dünya işim var ama bi güzellik yapcam artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi güzellik yapsana gece bende kalsana kılıfına uydur gel uysada uymasa daOf yarın da dünya işim var ama bi güzellik yapcam artık
Tövbe est.Bi güzellik yapsana gece bende kalsana kılıfına uydur gel uysada uymasa da
Şarkı sözü yazmış kız, bir şey yokTövbe est.
Bılıyorum be devamı aklıma geldı de bı an ondan şaaptımŞarkı sözü yazmış kız, bir şey yok
Anlayışlı Reisim yaaŞarkı sözü yazmış kız, bir şey yok
Kızdın mi yoksaTövbe est.
Bİr gün sıra gerisine de gelecek, avukat kendini şaşırmazsa tabiBılıyorum be devamı aklıma geldı de bı an ondan şaaptım
Senin yazdigindan aklıma o geldi ne gelseydi aklıma müslüm babadan bunca gami bunca derdi mi aklıma gelseydi bu satten sonra bu şarki avukatın aklına gelsinBılıyorum be devamı aklıma geldı de bı an ondan şaaptım
Yok yaw nıye kızayımKızdın mi yoksa
Ben minik bi ayar verdim gerisini o düşünsünHazırladım şarkıyı birazdan dinleyeceğim
Hangisi ReisimHazırladım şarkıyı birazdan dinleyeceğim
Çok fena gaz veriyor yalnız şarkı, libido tavanMurat dalkılıç acil durum
Neyse senden yana olsun sıkıntı değil. Ama adamı ele almışsın ipler elinde gibi. Maşallah maşallahTeşekkürler böbişim. Onun değil benim niyetim bozuk shdkshsj
Dur daha ip mip yok beni tanıdıgını sanması cok hoş degıl mıNeyse senden yana olsun sıkıntı değil. Ama adamı ele almışsın ipler elinde gibi. Maşallah maşallah
beline kuvvet reisimÇok fena gaz veriyor yalnız şarkı, libido tavan
Yani baya hoş hem de.. Adam korkudan ileri gidemiyor ama bilmiyor ki karşısında 'yanıyorum söndürelim mi' diye düşününen biri var. İpler oluşmaya başlamış, ele geçiren sen oluyorsun gibi görünüyor.Dur daha ip mip yok beni tanıdıgını sanması cok hoş degıl mı
Başka planlarım var diyelim, akışına bırakalım ne diyeyim olmamış seye don bıcmeyelım, olursa oldu yazacam yahu tamam, sizde orasını burasını kurcalamayacaksınız ama söz müYani baya hoş hem de.. Adam korkudan ileri gidemiyor ama bilmiyor ki karşısında 'yanıyorum söndürelim mi' diye düşününen biri var. İpler oluşmaya başlamış, ele geçiren sen oluyorsun gibi görünüyor.
Söz değilBaşka planlarım var diyelim, akışına bırakalım ne diyeyim olmamış seye don bıcmeyelım, olursa oldu yazacam yahu tamam, sizde orasını burasını kurcalamayacaksınız ama söz mü