Saat iki oldu gitmiyonuz mu ne zaman gelecekHerseyın bir ilki vardır
Bende tuvaletten bildirim yollarım ancakÇok sürükleyici valla sabah ofise gelip bilgisayarı açmadan ilk burayı okudumben de tuvaletten takip edeceğim flörtönüzzz bol olsun
4te çıkarız dedi, ben işe gitmedim ama onun mükevvil görüşmesi varmış, annemler geldiler hala neden gitmedin bak akşam karanlığına kalma dıyorlar (yaş 33)Saat iki oldu gitmiyonuz mu ne zaman gelecek
Kız daha yola cıkmadık, dötümden element uyduracak halim yok yaGelişme yok mu daha lavcan
Off iki saat var daha4te çıkarız dedi, ben işe gitmedim ama onun mükevvil görüşmesi varmış, annemler geldiler hala neden gitmedin bak akşam karanlığına kalma dıyorlar (yaş 33)
Daha ıkı saat sonra yola cıkacaz benım sıze yazmam ilk çiş molası ohoooohhhoooOff iki saat var daha40a da gelsen diyecekler
Su icte üç saat sonra çiş gelsinDaha ıkı saat sonra yola cıkacaz benım sıze yazmam ilk çiş molası ohoooohhhooo
Kız çişim gelse de muhabbet gecmeden ne anlatayımSu icte üç saat sonra çiş gelsin
Taam taam yarını beklerizKız çişim gelse de muhabbet gecmeden ne anlatayım
Çok fena havaya girdim, bu kadar hava insanı Mars'a çıkaracak egoya neden olabilir, mune sen bir halk kadınısın deyip şişen egomu indirmek için derhal çarşı pazar gezmem lazım, egomun uydu görüntülerini atarım size.Munecanim hiç banlanmayan bir üye olarak yazıyorum bunu, seviyorum senihele ders veren mesajlarına beş yıldız
Ben irice olanından bir adam alayımÇok fena havaya girdim, bu kadar hava insanı Mars'a çıkaracak egoya neden olabilir, mune sen bir halk kadınısın deyip şişen egomu indirmek için derhal çarşı pazar gezmem lazım, egomun uydu görüntülerini atarım size.
Çoook öpüyorum ve alışveriş içim start veriyorum, var mı bir isteğiniz patates soğan
10 yıllık üyeyim hiç banım yokBan yemeyecem
Çık evden, çarşı pazar dolaş, hava al, lafı bitmez büyüklerin4te çıkarız dedi, ben işe gitmedim ama onun mükevvil görüşmesi varmış, annemler geldiler hala neden gitmedin bak akşam karanlığına kalma dıyorlar (yaş 33)
Lan bana bildirim gelmemiş yine çok kızdım kkyaDaha ıkı saat sonra yola cıkacaz benım sıze yazmam ilk çiş molası ohoooohhhooo
Elindekini bi deneseydinBen irice olanından bir adam alayımyeşil yapraklı ossun
Çak bi beşlik o zaman zemherim10 yıllık üyeyim hiç banım yok
Çık evden, çarşı pazar dolaş, hava al, lafı bitmez büyüklerin
Lan bana bildirim gelmemiş yine çok kızdım kkya
Elindekini bi deneseydin
Var ya bi teneBen irice olanından bir adam alayımyeşil yapraklı ossun
Canının sağlığıÇok fena havaya girdim, bu kadar hava insanı Mars'a çıkaracak egoya neden olabilir, mune sen bir halk kadınısın deyip şişen egomu indirmek için derhal çarşı pazar gezmem lazım, egomun uydu görüntülerini atarım size.
Çoook öpüyorum ve alışveriş içim start veriyorum, var mı bir isteğiniz patates soğan
Tam saati ,çok dakik bu adam aferinHoççakalın arkadaslar benim avkat geldi gidiyoring
Bu ne ponçiklik ablaÇok fena havaya girdim, bu kadar hava insanı Mars'a çıkaracak egoya neden olabilir, mune sen bir halk kadınısın deyip şişen egomu indirmek için derhal çarşı pazar gezmem lazım, egomun uydu görüntülerini atarım size.
Neşen bol olsun, iyi gezmelerHoççakalın arkadaslar benim avkat geldi gidiyoring
İyi eğlenceler... Umarım verimli geçerHoççakalın arkadaslar benim avkat geldi gidiyoring