• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal excell10 6.41 amber brown

of cok koyu oldu kizlar ya :(
resimle tamamen alakasiz, koyu kahve oldu yaaaaaaaaaaaakannehir

resim ekleyevbilirmisin canım bende saçımı ne zman boyasam hep koyu renk çıkar benimde

hangi boyayı kullandın cnm fındık kahvesimi?

resim atarmısın işin bitinceyerimseniben

isim bitti, resim atmaya calisirim.

loreal excell 6.41 boyasini kullandim
acik karamel diye geciyodu ismi

ne karamelle ne acikla uzaktan yakindan alakasi yok :(
resmen kizilli bi kahve oldu ya

evet kizlar pek net degil ama sonuc böyle

saclarim böyleydi
89164006.jpg

simdi böyle oldu "acik karamel"den sonra

50738628.jpg

Son düzenleme:
sahiden boyanın açık karamelle ilgisi yok çok koyu girmiş
senin içine sinmemiş belli ki ama ben bu rengi daha çok beğendim
keşke benim saçımda da kızıl yansımalar olsa..boshayallersmile

sahiden boyanın açık karamelle ilgisi yok çok koyu girmiş
senin içine sinmemiş belli ki ama ben bu rengi daha çok beğendim
keşke benim saçımda da kızıl yansımalar olsa..boshayallersmile

ya renk güzelde, bu kdr koyu olmasini beklemiyordum o yüzden hafif capli bi sok gecirdim
bana koyu pek yakismiyor
yada ben kendime yakistiramiyorum bilmiyorum

renk fena degil ama resme aldanip almayin bence...

bence çok güzel olmuş bende hep loreal ile boyuyorum ilk bir hafta cok koyu ama 2 hafta sonra rengin çok güzel oturacak göreceksin. o yüzden hiç üzülme.boyalı saçlara uygun şampuanla yıka zamanla renk daha da güzelleşecektir a.s

bence çok güzel olmuş bende hep loreal ile boyuyorum ilk bir hafta cok koyu ama 2 hafta sonra rengin çok güzel oturacak göreceksin. o yüzden hiç üzülme.boyalı saçlara uygun şampuanla yıka zamanla renk daha da güzelleşecektir a.s

insallah canim, bende acilacagini düsünüyorum...
altinda acik röfleler oldugu icin ister istemez boya aciliyor zaten zamanla.

zaten gelecek ay tekrar röfle yaptircaktim kuaförde, canim kuaförüm yine süper yapar renginiopuyorumnanaktan o konuda ona güvenim sonsuz, o yüzden rahatim...

loreal benim boya konusunda güvendigim tek marka, o yüzden cok sasirdim böylesine ters bi sonuc cikinca...

merak ettim basligi acan arkadasin rengi nasil oldu acaba?

PALETTE Amber kahvesini kullanıyorum bende normalde kızıl, bakır tonlar kullanırdım. Keskin bir dönüş oldu benim için ama iyide oldu. Harika bir renk ilk kullanımda saç siyah duruyor ama bir kaç yıkamadan sonra renk açılıp koyu,kızılımsı kahveye dönüşüyor. Çok doğal duran bir renk merak eden olursa fotografını eklerim. Esmerim bende hoş duruyor, beyaz tenlilerde de fena durmayacağını düşünüyorum. Megan Fox'un saç rengide bu renge benzer birşey zaten ( hatun beyaz ya onun için söyledim :) )

Back