- 21 Ekim 2012
- 359
- 67
-
- Konu Sahibi hicbirseymi
Tmmdır,önce bi Garnier 111 deneyeyim,bi ara da Palette 10.1 turuncuyu kapatır diye okumuştum ama.bu işe girdi mi insan seçenek çkbi ara tekrar oryel kullansam mı bile dedim kendi kendime,daha turuncu olur diye de korktum sonra,hala kararsızım yani been :)
Tekrar açıcı kullansam daha da turuncu olma ihtimali mi var yani ? O zmn gerek yok açmaya,Garnier ya da Palette alayım ben,deneyeyim bi :) bir de şey soracaktım,açıcı sürünce çok sarı olması iyi açıldığı,turuncu olması yeterli açılmadığı anlamına mı geliyo?O iş öyle oluyor ya. Rengini sçmsk istiyorsan açıcı kullan. Zaten açıcı kullanınca turuncu olsa ds önemli değil illa boya sürmen gerekecek üstüne.
Palette dsha iyi diye biliyorum. 11.1 daha açık işte 10.1 den.. Ama bazı numaralsr dediğiin gibi dsha etkili olabiliyor. 8.1 çok etkili değil mesela küllendirmede.
Tekrar açıcı kullansam daha da turuncu olma ihtimali mi var yani ? O zmn gerek yok açmaya,Garnier ya da Palette alayım ben,deneyeyim bi :) bir de şey soracaktım,açıcı sürünce çok sarı olması iyi açıldığı,turuncu olması yeterli açılmadığı anlamına mı geliyo?
Saçın açılma aşamalarını da öğrendim çok sağol valla :) korktum ilk kez açıyorum evde diye,erken yıkadım biraz üstleri,üstüne boya vurmak sorun değil,önce bu kızıllık mı gitseydi dedim.çok yardımcı oluyorsun tsk ederim çok çok :)Yani şöyle açıcı kullanırsan daha turuncu olmaz ama mesela dediğin gibi yeterince açmazsan turuncu olur
( ben sana yaptığım bir saçı da atayım özelden de)
Saçın açılma evreleri var siyah - kahve - kızılımsı kahve - turuncumsu kahve - turuncu - turuncumsu sarı - sarı - platin gibi..
Yani açıcıyı saçta tutma sürene göre değişiyor.
Kahve siyah bir saçta illaki turunculuk oluyor. Platine kadar açmayıp sarıya kadar açtın diyelim bende açmıştım illa ki turunculuk olacka ama şu an ki gibi değil doremsi tarzda. Yani küllü istiyorsan illa üstüne bıya yapacaksın. Genelde platin yaparken bile açtıkları saça boya vururlar. Açıcıdan sonra saç boya şstiyor yani.
Saçın açılma aşamalarını da öğrendim çok sağol valla :) korktum ilk kez açıyorum evde diye,erken yıkadım biraz üstleri,üstüne boya vurmak sorun değil,önce bu kızıllık mı gitseydi dedim.çok yardımcı oluyorsun tsk ederim çok çok :)
O sarı efsane oluyo sormaAynen bende açarken öyle yaptım.
Genelde platine kadar açmayıp sarı bırakınca da çingene sarısı oluyor ondan sonra işte küllü boya kullanmalısın çok koyu kullanma ama sonuçta açıcı kullanıp o kadar saçını açacaksın.
Yani şöyle açıcı kullanırsan daha turuncu olmaz ama mesela dediğin gibi yeterince açmazsan turuncu olur
( ben sana yaptığım bir saçı da atayım özelden de)
Saçın açılma evreleri var siyah - kahve - kızılımsı kahve - turuncumsu kahve - turuncu - turuncumsu sarı - sarı - platin gibi..
Yani açıcıyı saçta tutma sürene göre değişiyor.
Kahve siyah bir saçta illaki turunculuk oluyor. Platine kadar açmayıp sarıya kadar açtın diyelim bende açmıştım illa ki turunculuk olacka ama şu an ki gibi değil doremsi tarzda. Yani küllü istiyorsan illa üstüne bıya yapacaksın. Genelde platin yaparken bile açtıkları saça boya vururlar. Açıcıdan sonra saç boya şstiyor yani.
Aynen bende açarken öyle yaptım.
Genelde platine kadar açmayıp sarı bırakınca da çingene sarısı oluyor ondan sonra işte küllü boya kullanmalısın çok koyu kullanma ama sonuçta açıcı kullanıp o kadar saçını açacaksın.
O sarı efsane oluyo sormayok yok azmettim ins sarı olana kadar durmak yok
Kızlar bu saç rengini elde etmeye karar verdim. Bebek kumralı. Çok güzel duruyor. Hayalimdeki rengi buldum.Ama bunu nasıl elde edicem net bir fikrim yok. Şuanki saç rengin de şu şekilde. Daha önce de paylaşmıştım. Önce palette açıcıyla açıp sonra mı üstüne uygulamalıyım açık kumral şeklinde? Ne dersiniz? uçları gördüğünüz gibi açık dipleri koyu renk ve boyalı değil. Yorumlarınızı bekliyoru.
Saçını en son boyadıktan sonra boyadın mı ? üstler turunculu altlar yeşil olmuştu yaCanım direk resimdeki gibi olur mu bilmem dipler farklı uçları farklı açılır gibime geliyor ama emin değilim belki de olmaz önce ona karar vermelisiniz belki dibe yakın olduğu için önce de sararabilir
Sarılarım benim yeşermişti üçüncü boyamadan sonra açılmaya başladı yeşiller
Canım yeşiller küllüye döndü turuncu da biraz azaldı ben sonucu eskiye göre daha çok beğendimSaçını en son boyadıktan sonra boyadın mı ? üstler turunculu altlar yeşil olmuştu ya
Canım yeşiller küllüye döndü turuncu da biraz azaldı ben sonucu eskiye göre daha çok beğendim
Çok hoş olmuş bence de cnm :)Canım yeşiller küllüye döndü turuncu da biraz azaldı ben sonucu eskiye göre daha çok beğendim
Çok hoş olmuş bence de cnm :)
İgora 0.22 ve Garnier 11.1 cnm,bi ara tekrar oryel kullanıp sonra boyayayım dedim ama vazgeçtimMor şampuanla henüz denemedim
Sen nereye kayar verdin canım
Burada her yerde var,Türkiye'de zor mu bulunuyor ki ? gümüş boya da işe yarıyormuş diye okumuştum,Nevacolor'un gümüşü meselaburda online sitenin adını yazdıgıma pişman oldum
igora 0.22 kalmamış resmen sepetimden düşmüş ben sipariş verene kadar. zalimsiniz.xdhsha