Saç Rengi ve Saç Boyama loreal 9.1 ve 8.1 karışırsa.. bunu kurtarır mı

ben şimdi schwarzkopf'un bonacure gümüş sampuanını aldım. o turunculukları komple siliyor çok güçlü bir şampuan bu konuda. o yüzden onla devam etcem. daha sonra boyamak gerekirse sonra boyıcam. üst üste boyamıyım hiç

Bioblas düşünmüştüm bende bir ara kapak renkleri güzel görünüyor.. Ancak etkisi düşüktür diye kullanmamıştım tahmin ettiğim gibi olmuş. :/
O kadar açıcı kullanıp üstüne 8.1 kullanman iyi olmamış ya. 8.1 daha önce kullandım turunculuğu almayan bir renk yani bir kaç farklı marka da denedim ama diğerlerine göre (9.1-7.1) küllü tonu daha az etkili.
Hmm tam bilmiyorum ama karışkmlarda genelde bir ana bir küllü kullanıyorlar yeşillenme falan olmasın diye. Son hali nasıl acaba saçının ona göre tavsiye edelim. Açıldıysa 7.1 de koyu olur.

Ama dediğin gibi üst üste boyama az dinlensin illa ki yıpranıyor olaplex falan kullanmadığımızdan. Bir müddet bakım yapıp mor şampuana devam. ^^

Öyle oldu evet,yeni boyaymış çok açık buz sarısı küllü yazıyodu.11.1 bulamayınca onu aldım,neyse tekrar açıcı kullanacağım için sorun yok,biraz dinlensin yeter :)

fotoğraf atarım canım aktarıp. çektim çünkü dün. ama gün ışığında nasıl duruyo bilmiyorum tabi. Bana göre turunculuğu kapatmadı açıcıdan gelen. O da boya için kullandıgım lanet marka sebebiyle sanırım. Şuan o dünkü yıpranma biraz geçti bakım kremleriyle. Ördüm bir de saçımı. Buz gibi su tuttum uçlarına. Her gün boylara buz gibi su tutup yıkıycam. Etkili olduğunu okumuştum onarmaya. Bakalım şampuanım gelsin başlıycam gelir gelmez kullanmaya . ♡♡

:) ins güzel sonuç alırsın cnm

Zaten koyu oldu ama turunculuk gitti hiç olmszsa,aradıklarımı bulamadım keşke Türkiye'den isteseymişim :/ bi kaç ay dinlensin tekrar açıcı+ boya yapcam.senin noldu brushlight ve mor şampuan sonucu ?

kızlar bir kaç gün bakamamıştım son hallerini merak ettim saçlarınızın buraya ya da özelden resim atarsanız bende merakmı gidermiş olurum benim saçlarımın son durumu ise yarım cm kadar dip çıktı 15 gün oldu galiba yeşiller gitti yeşiller tatlı bir sarı oldu 11.1 in açtığı ana renk ise açık kahveye döndü ben beğendim ikinci üçüncü boyamalarımda nasıl sonuç olacak merak ediyorum yani 111 i iki veya üç kere boyayınca nasıl açılır merak içindeyim saçım biraz sert tabi uçlarına 5 günde bir ( yaklaşık olarak) badem yağı veya saç bakım yağı sürdüm son halini foto olarak atarım kaçlarımda 3 5 dk bekletmiştim çok hafif ton açıldı o da şu an belli belirsiz ama simsiyah değil artık saçımla uyumlu oldu

Beğenmene sevindim saçını:)bugün çekerim ben ins,aklımda yei fikirler benim de ama şu an yapamıyorum

Resim gün ışığında, cam kenarında çekildi,normalde böyle değil ,resimde bakır çıkmış resmen

fotoğrafta saç rengin kötü değil yanım. bunun üzerine kaç numara boyamayı planlıyorsun? Çünkü 10.1 veya sadece 9.1 açmazmış gibi geliyor.

ben de yarın son halini çekip atayım saç rengimin. saçhaneden sipariş ettiğim şampuanı göndermediler. stokta yokmuş yanlışlıkla eklenmiş vs vs. Çok sinirlendim çok saygısızca bir tutumla. aynı ürünün 250 ml.lik olanıyla bile değiştirmediler. diyorum 1000 ml madem stokta yok 250lik gönderin 4 adet. hayır yapamayız dediler. bana sormadan bir de paramı iade etceklerini başka birşey ellerinden gelmediğini falan söylediler. Sadece reklammış demek ki net üzerinde o siteyi övmeleri. Neyse o yüzden canlarım ben de tekrar saç boyası düşünmeye başladım. Bonacure silver şampuanı başka bir kuaförden temin etcem artık mecbur.

Şampuan için üzüldüm cnm.ins bulursun başka bir yerden.ben biraz zaman geçsin ya açıcı kullanıp ya da kullanmadan karar veremedim 11.0 ve İgora 9.5/1 kullanmayı düşünüyorum. pastel küllü sarıymış çok beğendim ben :)

öyle mi canım merak ettim rengi varsa atar mısın? Benim ombreli yerlerde 8.1 yeşil yansımalar yaptı. diplerimdeki aşıcıdan gelem turunculuğu da kapatamadı. Ben ne yapsam bilemiyorum.

Kızlar benim uçlarda yeşillenme, diplerde turunculuk var. Ne kullanayım ben?
Gümüş bir boyayla tekrar 8.1 i (bu sefer bu ikisini) karıştırıp kullansam diplerdeki turunculuk gider ama uçlardaki yeşillenme artar mı? ya da sadece 8.0 veya 9.0 ile karışım yapsam uçlardaki yeşillenme gider ama diplerdeki turunculuk kalır mı? Bir tecrübeli bana akıl versin bendekini kaybettim çünkü ben

Resmi bu cnm ,toner olarak geçiyomuş ,demek ki sarı,turuncu ne varsa kapatıyo,yani umarım deneyince görcem ins

canım güzel renk ama yaştan yaşa da değişir. bu biraz middle age için daha uygun bir saç rengi. Igoranın hangi serisinde geçiyor? Nerden bulabiliriz? Cila olarak kullanılabilir belki. Direkt bu renk bana olgun kalır ama eğer cila ile sırf turunculuk kapatmak için kullanırsam güzel olabilir. Bir umut işte .d

Valla cnm ben İngilizce site de okudum ,kusur örtme için falan diye,hem benim yaş middle age already Garnier 10.0 falanla kullanayım diye düşündüm kendi adıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…