Saç Rengi ve Saç Boyama loreal 9.1 ve 8.1 karışırsa.. bunu kurtarır mı

Açık renk istiyorsan ya kuaföre boyayatacaksın ya da bunu alıp boyayacaksın bence mor şampuan da al sonrasında

Açık renk istiyorsan ya kuaföre boyayatacaksın ya da bunu alıp boyayacaksın bence mor şampuan da al sonrasında

Evet umudum var hala da Garnier 11.1 mi kullanayım, başka bir renk mi bilemedim
Senin rengin hicbirseymi kadar açılmamış.
Bende küllü açık sarılarla boyamaya devam ediyorum ama hep aynı ton. Yani senin gibi
Küllü renkler açmıyor. Saçı açıcıyla açmadan uygularsan turunculuğa da bi faydası yok.
Ben küllüden vazgeçicem.
Hatta şu anda elimde garnier 11.1 var.
Onu değiştiricem 110 elmas sarısıyla.

Benim bu turunculuk açıcıdan sonra oldu ,o yüzden de emin olamıyorum 11.1 daha çok turuncu yaparsa diye ,kınalı kuzu gibiyim şu an zaten

Açıcı da olsa boya da olsa tsbsn eengin kahve tonundan ötürü turunculuk bırakıyor illa ki. İkisini de denedim :)
Platin gibi istiyorsan açıcı ile en açık tona kadar açabilirsin o zaman turunculuk az oluyor işte.

Yok yok platin değil ,hadi küllü sarı da olmasın,doğal,tatlı bi sarı olsun.turuncu olmasın tmm :) bi bulsam şu wella color charm t18 ,tüm dertlerim bitecek

Ya evet wellanın tonerleri çok iyi ama işte bulamıyotuz onun yerine gümüş ve mor şampuan kullanabiliriz işte.

Çok üzücü bu sektöre bir el atmaları lazım acayip tutar
Birileri Türk kadınlarının güzellik Sarı saçlara sahip olmasını istemiyor öhö höö

Çok üzücü bu sektöre bir el atmaları lazım acayip tutar
Birileri Türk kadınlarının güzellik Sarı saçlara sahip olmasını istemiyor öhö höö

İstanbulda çok iyi kuaförler var iyi ürün kullanan ama tabii ki pahalıdır. Hadi paraya kıydın diyelim ben kapalıyım iyi kuaförlerin hrpsi de erkek :/ gndlsşsşsş
Yürkiyr'de yoktu ama şimdi baktım Blonde Me serisi gelmiş kozmoya da falan var biraz pahalı ama güzle bir seri bir bakabilirsiniz.

Bence de bu arada ben hala 11.1 mi kullanacağıma emin olamadım,fildişi rengi varmış onu da mı katsam ? bu sefer yapmam lzm turuncusuz tatlıı bi sarı

Bence de bu arada ben hala 11.1 mi kullanacağıma emin olamadım,fildişi rengi varmış onu da mı katsam ? bu sefer yapmam lzm turuncusuz tatlıı bi sarı

Saçın resmini de attın ama tam algılayamadım üstler buraya attığın gibi koyu turuncumsu uçlar küllü dimi?
Hmm o zaman 11.1 kullan ama uçlara en son sür.. Yani oralsr yeşermesin. Fildişi kaç numars oluyordu?

Fildişi numarasını bilmiyorum ,burda da Nevacolor yok zaten,Lorealde var sanırım bi bakayım...üstler turuncumsu evet

Loreal Prodigy 9.0 yazıyo burdakiler de,açık doğal bej sarısı Türkçesi
Oo profigy serisinin güzle olduğunu duymuştum burda da o yok. :/
Ama 9.0 turunculuğu almaz. Sadece tonunu açar heralde. Çünkü küllü bir renk değil. 9.1 olsaymış küllendirirdi. Yani bence 9.0 hiç karıştırma.
Bak saçlarını boyarken küllü olan uç kısımları boyama tüm saçı boya uçlar kalsın. 40-45dk bekletcen ya 25-30dk ilk boyadığın yerler duraun sonra uçlara da sür 15 dk falan da öyle beklet.
Oralar küllü ya zaten.

Tmmdır,önce bi Garnier 111 deneyeyim,bi ara da Palette 10.1 turuncuyu kapatır diye okumuştum ama.bu işe girdi mi insan seçenek çk bi ara tekrar oryel kullansam mı bile dedim kendi kendime,daha turuncu olur diye de korktum sonra,hala kararsızım yani been :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…