Saç Rengi ve Saç Boyama loreal 9.1 ve 8.1 karışırsa.. bunu kurtarır mı

Başka siteden alamaz mısın igora her yerde var nerdeyse..
Mavi boya da oranı önemli bende kullandım küllü yapıyor ama bazı çok açık yerler mavimsi olmuştu bi zaman sonra akıyor ama dikkatli kullsnın. Dahs çok küllü yapsın diye çok koymayın.

Kızlar bugün ins boyalarımı almaya gidiyorum da son bi fikir alayım dedim,Garnier 11.1 bu turunculuğu kapatıp tatlı,küllü bi sarı yapar değil mi ? başka öneri varsa da olur ,şimdiden tskler :)

istediğin renk ne canım? ona göre öneri yapalım çünkü garnier şuanki saçın koyu olduğu için vr saçına o renk açık kaldıgı için turunculuk mutlaka yapar. aşama aşama açsan renklerini çok daha iyi bir sonuç alırsın. bizim en büyük hatamız koyu kahrçverenginden direkt istediğimiz açık renkleri beklemek. Sen açtıgında saçını cok turunculu bir sonuc olmuştu. 0.22 o kadar açık boyaların içinde turunculugu komple alıp götürmez. Saçın tam açılmadı çünkü. yumurta sarısına kadar açılmış bir saçın üstüne garnier 11.1 + 0.22 ile sonuç alabilirsin.

Oh iyi ki almamışım o zmn boyalarımı,istediğim renk aslında küllü sarı cnm ,ama böyle tatlı platin olmayan açık bi sarı da olur,benim hatam açıcıdan sonra İgora 12.2 kullanmak oldu,o zmn böyle turunçgile döndü aslında bi yandan tekrar oryel kullanıp ondan sonra mı 11.1 kullansam acaba ?

canım açık küllü bir sarı hele ki platin istiyorsan ve bunu direkt elde etmek istiyorsan tekrar açıcı gerekir. Bir önceki açıcı kullanma işleminin üstünden ne kadar geçti? 1 ay ara vermen iyi olur saçların yanmasın diye. Igoranın açıcılarını kullanabilirsin kuaför malzemeleri satan yerlerde bulursun. Uğraşamam dersen palette de aynı markaya ait. Onun açıcısını kullanırsın ama 2 açıcı uygulaması arasında en azından bi 1 ay olsun ve o dönemde bol bol yağ bakımı yap saçlarına. Açıcıyı saçına uygulamadan önce de yine saçlarının heryerine güzelce yağ sür. 20 dk sonra yağın üzerine sür açıcıyı. Hiç yakmıyor saçı.

1 ay geçti üzerinden evet :) tmm önce yağ sürüp deneyeyim,istediğim renk platin değil cnm onun bir tık koyusu..ben açıcı da alıp ondan sonra boyayayım garanti olsun.

1 ay geçti üzerinden evet :) tmm önce yağ sürüp deneyeyim,istediğim renk platin değil cnm onun bir tık koyusu..ben açıcı da alıp ondan sonra boyayayım garanti olsun.

evet canım palette yogun açıcı ile garnier 'nin 11.1 ini karıştır. Ve bu iki karışımın içine 0.22 bir tatlı kaşığı kadar ekleyip saçlarına önce boylara, 20 dk sonra da diplere sürerek geri kalan zamanı da kendin ton kontrolü yaparak uygula. Onun üzerine aynı gün veya 1 2 gün arayla bu sefer istediğin küllü açık sarı 9.1 veya 10.1 ile uygulama yapabilirsin. Bu şekilde çok daha sağlıklı istediğin renge ulaşacağını düşünüyorum. Umarım saçlarını yakmazsın.

Cnm ben aldım boyayı ama Garnier 8.1... bulunduğum ülkede 11.1 yokmuş ,satıcı kıza dedim tekrar açıcı alayım gerek yok dedi,0.22 ve Garnier aldım geldim bakalım :)

Zaten koyu oldu ama turunculuk gitti hiç olmszsa,aradıklarımı bulamadım keşke Türkiye'den isteseymişim :/ bi kaç ay dinlensin tekrar açıcı+ boya yapcam.senin noldu brushlight ve mor şampuan sonucu ?

8.1 istediğin gibi açmaz ama bir ton belki açar tam emin değilim ama.. En azından 9.1 alsaydın.

Zaten koyu oldu ama turunculuk gitti hiç olmszsa,aradıklarımı bulamadım keşke Türkiye'den isteseymişim :/ bi kaç ay dinlensin tekrar açıcı+ boya yapcam.senin noldu brushlight ve mor şampuan sonucu ?

evet evet 2nizde son halinizin fotolarını atsanız keşke.

Sen neredeydin?
Mor şampuan bir kere kullandım öyle etkisi olmadı 2-3 kullanımda ne olur bilmem. :)
Brushlight tam istediğim gibi olmadı ama sonucu özelden atayım size.

kızlar ben bugün palette yogun renk açıcıyla garnier 11.1 karıştırıp 45 dk beklettim saçımda. daha önce zaten açıcıyla ombreli olduğu için yıprandı saçlarım malesef. uçları lastik gibi. çok pişmanım yani açıcı kullandığım in. ama moralimi bozmıcam. bakımlarla toparlamaya çalışıcam. kızıl bir açık turuncu renk oldu üzerine de bioblas'ın 8.1 inden 2 kutu aldım uyguladım. Şuan saçımda bekliyor hala. Bakalım bi 10 dk.sı daha var. yıkayıp kurutup bakıcam son duruma ama şuan gayet koyu gibi duruyor saçımda. 8.1 nasıl böyle koyu durur acaba ıslak diye mi öyle görünüyor bilemedm.

Bioblas markasını tercih ettiğime çok pişman oldum. Asla kapatmıyor alttaki açıcıyı. Benim eski ombrelerimi de kapatmadı. Başımın üstünde birkaç beyazım vardı onları da kapatmadı. O yüzden hardal kumral karışımı bir renk oldu saçım. Bu sefer loreal excellence 9.1 + 8.1 karışımı mı yoksa 7.1 mi alsam bilemedim.

8.1 Garnier bende de koyu oldu,yıkanınca açıldı biraz ama sarıyla alakası yok,Biobas hiç denemedim ben onu bilmiyorum. biri yazmıştı onu yapmaya düşünüyorum ben,kızılsız küllü sarı oldu diye yazmış,ama biraz beklemem lzm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…