- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
-
- Konu Sahibi hicbirseymi
burda online sitenin adını yazdıgıma pişman oldum
igora 0.22 kalmamış resmen sepetimden düşmüş ben sipariş verene kadar. zalimsiniz.xdhsha
Canım ya çok üzüldüm Hakkaten ben sormuştum üstelikburda online sitenin adını yazdıgıma pişman oldum
igora 0.22 kalmamış resmen sepetimden düşmüş ben sipariş verene kadar. zalimsiniz.xdhsha
Kızlar bugün ins boyalarımı almaya gidiyorum da son bi fikir alayım dedim,Garnier 11.1 bu turunculuğu kapatıp tatlı,küllü bi sarı yapar değil mi ? başka öneri varsa da olur ,şimdiden tskler :)
Kızlar bugün ins boyalarımı almaya gidiyorum da son bi fikir alayım dedim,Garnier 11.1 bu turunculuğu kapatıp tatlı,küllü bi sarı yapar değil mi ? başka öneri varsa da olur ,şimdiden tskler :)
Oh iyi ki almamışım o zmn boyalarımı,istediğim renk aslında küllü sarı cnm ,ama böyle tatlı platin olmayan açık bi sarı da olur,benim hatam açıcıdan sonra İgora 12.2 kullanmak oldu,o zmn böyle turunçgile döndüaslında bi yandan tekrar oryel kullanıp ondan sonra mı 11.1 kullansam acaba ?
1 ay geçti üzerinden evet :) tmm önce yağ sürüp deneyeyim,istediğim renk platin değil cnm onun bir tık koyusu..ben açıcı da alıp ondan sonra boyayayım garanti olsun.
8.1 istediğin gibi açmaz ama bir ton belki açar tam emin değilim ama.. En azından 9.1 alsaydın.
Zaten koyu oldu ama turunculuk gitti hiç olmszsa,aradıklarımı bulamadım keşke Türkiye'den isteseymişim :/ bi kaç ay dinlensin tekrar açıcı+ boya yapcam.senin noldu brushlight ve mor şampuan sonucu ?
Zaten koyu oldu ama turunculuk gitti hiç olmszsa,aradıklarımı bulamadım keşke Türkiye'den isteseymişim :/ bi kaç ay dinlensin tekrar açıcı+ boya yapcam.senin noldu brushlight ve mor şampuan sonucu ?
Ürdün'deyim ben :) tmmdır iyi olur merak ettim çokSen neredeydin?
Mor şampuan bir kere kullandım öyle etkisi olmadı 2-3 kullanımda ne olur bilmem. :)
Brushlight tam istediğim gibi olmadı ama sonucu özelden atayım size.
Gün içinde çeker atarım :)evet evet 2nizde son halinizin fotolarını atsanız keşke.