- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
-
- Konu Sahibi hicbirseymi
Yüksek volüm daha çok açmaz mı? Saçı? tamam canım o şekil de karıştırabilirimZeminin bayağı koyu. Turunculuk istemiyorsan 8.1 ile başla bence. Yavaştan başla.
Hatta ya 8.1'in içine fındık kadar kumral(7.0) kat, yada 8.1'in oksidan suyu %6'lık(20 volüm) olsun (bunun için koleston tüp boya alabilirsin, o zaman oksidan numarasını kendin seçebiliyorsun, set boyalarda yüksek volüm çıkıyor kutudan)
Canım bu dediğin silver şampuan değil di mi ?Canim bende bi ara kuaforde boyatmistim kahve tonunda bakirlik oldu sacimda. Evde kdndim boyadim. Evdeki boyalarla turunculuk oluyor. Netten gumus ve gri sac boyasini kattim sari saca kapanmisti bakirlik. Turuncu istemiyorsan gri gimus renklerini bur arastir. Kuaforlerden istersen alabilirsin belki
Onu kesin bilemem canim ama röflelerin çok seyrek. Açmayı deneyebilirsin de..Yüksek volüm daha çok açmaz mı? Saçı? tamam canım o şekil de karıştırabilirim
Peki önce açıcı ile açsam röflelerim yanar mı
Kafamdaki bunlar aynısı olmasada en azından bu tonlara yakın bir şeyler olsa çok isterimOnu kesin bilemem canim ama röflelerin çok seyrek. Açmayı deneyebilirsin de..
Sarı istiyorsun ama baştan soylemek lazım ki, insanın hayalindeki sarı tonunu yakalamak çok zor. Ben kendim de çok deneme yapıyorum. Tam istediğim gibi olmuyor.
Senin istediğin ne renk, bi resim var mı beğendiğin tonun
Her markada yok. Sampuan degil canim . Tup boya. Gumus tada gri sac boyasiCanım bu dediğin silver şampuan değil di mi ?
Gümüş saç boyası diye mi geçiyor her markada bulunur mu acaba
Cok guzel renkler evde turunculuk insallah olmaz. Bu renkler kuaforde ancak ilurKafamdaki bunlar aynısı olmasada en azından bu tonlara yakın bir şeyler olsa çok isterim
Canim 8.1 koyu sari zeminin koyu 9.1 katarsan iyi olur. Ben platin sari katmistim. Mor sampuan kullanmadim duydum . İlk seferde kuaforde yaptirsan bile tam renk tutmuyor. İki uc boyada yakalarsin zaten. Turuncu acici duymadim oreak gibi miM MismommySiminru teşekürler kızlar şimdi özetle 8.1 mi alayım sadece? bu dediğiniz ön zemin için yoksa bu 8,1 in içine 9.1 in yarısını katsam da olur belki
cumartesi boyaları alırım bulursam mor şampuan ıda alırım bulamaz sam da sipariş veririm netten
Aşamaları adım adım atarım buradan hem size sorarım hemde burdan takip etmek isteyenler için de bir fırsat olur
eklemek istediğim çok önemli bir şey daha var turunculaşma karşıtı açıcılar varmış tabi daha fiyatlı diğerlerine göre onlar hakkında ne düşünüyorsunuz
Canim 8.1 koyu sari zeminin koyu 9.1 katarsan iyi olur. Ben platin sari katmistim. Mor sampuan kullanmadim duydum . İlk seferde kuaforde yaptirsan bile tam renk tutmuyor. İki uc boyada yakalarsin zaten. Turuncu acici duymadim oreak gibi mi
Biliyorum binu bendim gumus den bahseden. Hatta igorami gunus mu alsam tereddut etmistim. Gunus aldim. Boyanin icine katiyorsun. Kuaforlerde katiyor turunculuk gitsin diyeartı ıgora royal saç boyasında 0-22 turuncu azaltıcı tüp boyası var
bir de dün bu topikte arkadaşın bahsettiği gümüş boya var
bu turuncu azaltıcı boyadan mix de yapılabiliyor sanırım
Canim 8.1 koyu sari zeminin koyu 9.1 katarsan iyi olur.
senmiydin ay boya diye diye kafam döndü kusura bakmaBiliyorum binu bendim gumus den bahseden. Hatta igorami gunus mu alsam tereddut etmistim. Gunus aldim. Boyanin icine katiyorsun. Kuaforlerde katiyor turunculuk gitsin diye
igora gümüş mü aldın peki
canım ben bu sene doğuya taşındım haftasonu merkeze inip kozmetikci arayacağım umarım bulurum orada muhtemelen gümüş olur ama kozmetik yada kuaför malzemeleri satan bir yer bulamazsam mecbur sadece boyaları boyarım
gümüş boyaları da internetten sipariş veririim 15 gün sonra dipler gelmeye başladğnda ikinci boyama gümüş katarım
ya çok tesekkürler yardımcı oldun içinçok heyecanlıyım bu arada nasıl olacak acaba
Biliyorum binu bendim gumus den bahseden. Hatta igorami gunus mu alsam tereddut etmistim. Gunus aldim. Boyanin icine katiyorsun. Kuaforlerde katiyor turunculuk gitsin diye
Benim sacim kahve tonlarinda bakirlik vardi. İki sari boya aldim loreal yine uzun oldugu icin iki kutu farkli sari aldim biri kullu sarilardan birazda gunus kattim sacim cok acilmadi biraz farketti ama benim bakirlik azalmisti bayagi.sen hangi boyanın içine platin ve gümüş kattın canım
nevacolorda var en ucuz olan boya ama ben seviyorum hep saçımı boyarım bu markaylaCanım bu dediğin silver şampuan değil di mi ?
Gümüş saç boyası diye mi geçiyor her markada bulunur mu acaba