Saç Rengi ve Saç Boyama loreal 9.1 ve 8.1 karışırsa.. bunu kurtarır mı

hicbirseymi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
2.175
121
amaç 1. sarı röfleleri koyulaştırmadan turuncusunu almak
amaç 2. zemin rengini kırıp röfle ile keskin bir geçiş olmasını önleyip yumşak geçişler vermek
amaç 3. yavaş yavaş sarıya doğru geçmek
not : röfle bir ay önce yapıldı
evet daha öncede sordum ama sonuç olarak boyamaya karar verdim lütfen biraz daha yardımkızlar loreal den iki tane 9.1 mi alsam yoksa 9.1 ile 8.1 mi alsam yada palette mi alsam ??
yoksa komple açıcı ile açıp mı boyasam

kuaförden bıktım hiç nboyasız saçlarımı mahvetti ben kedim yapmak istiyorum olur yada olmaz onun yaptğından daha kötü de olmaz herhalde

Eklentiler

• IMG_20161023_075148.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 1.273
  • IMG_20161023_075432.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 4.508
Zeminin bayağı koyu. Turunculuk istemiyorsan 8.1 ile başla bence. Yavaştan başla.
Hatta ya 8.1'in içine fındık kadar kumral(7.0) kat, yada 8.1'in oksidan suyu %6'lık(20 volüm) olsun (bunun için koleston tüp boya alabilirsin, o zaman oksidan numarasını kendin seçebiliyorsun, set boyalarda yüksek volüm çıkıyor kutudan)

Canim bende bi ara kuaforde boyatmistim kahve tonunda bakirlik oldu sacimda. Evde kdndim boyadim. Evdeki boyalarla turunculuk oluyor. Netten gumus ve gri sac boyasini kattim sari saca kapanmisti bakirlik. Turuncu istemiyorsan gri gimus renklerini bur arastir. Kuaforlerden istersen alabilirsin belki

Yüksek volüm daha çok açmaz mı? Saçı? tamam canım o şekil de karıştırabilirim
Peki önce açıcı ile açsam röflelerim yanar mı

Canım bu dediğin silver şampuan değil di mi ?
Gümüş saç boyası diye mi geçiyor her markada bulunur mu acaba

Yüksek volüm daha çok açmaz mı? Saçı? tamam canım o şekil de karıştırabilirim
Peki önce açıcı ile açsam röflelerim yanar mı
Onu kesin bilemem canim ama röflelerin çok seyrek. Açmayı deneyebilirsin de..
Sarı istiyorsun ama baştan soylemek lazım ki, insanın hayalindeki sarı tonunu yakalamak çok zor. Ben kendim de çok deneme yapıyorum. Tam istediğim gibi olmuyor.
Senin istediğin ne renk, bi resim var mı beğendiğin tonun

Kafamdaki bunlar aynısı olmasada en azından bu tonlara yakın bir şeyler olsa çok isterim

Eklentiler

• Screenshot_20161117-234757.png
    133,3 KB · Görüntüleme: 1.114
  • Screenshot_20161117-234650.png
    162,3 KB · Görüntüleme: 1.113
  • Screenshot_20161117-234740.png
    190,9 KB · Görüntüleme: 1.029
Bana kalirsa sen hiç açıcı ile riske girme. Sarıdan tamamen vazgeçmek zorunda kalabilirsin, Allah korusun yanarsa saç bile gider. Önce kendine küllü açık kumralla bir zemin oluştur. Sonra daha açık renklere geçersin.

M Mismommy Siminru teşekürler kızlar şimdi özetle 8.1 mi alayım sadece? bu dediğiniz ön zemin için yoksa bu 8,1 in içine 9.1 in yarısını katsam da olur belki
cumartesi boyaları alırım bulursam mor şampuan ıda alırım bulamaz sam da sipariş veririm netten
Aşamaları adım adım atarım buradan hem size sorarım hemde burdan takip etmek isteyenler için de bir fırsat olur

eklemek istediğim çok önemli bir şey daha var turunculaşma karşıtı açıcılar varmış tabi daha fiyatlı diğerlerine göre onlar hakkında ne düşünüyorsunuz

Canim 8.1 koyu sari zeminin koyu 9.1 katarsan iyi olur. Ben platin sari katmistim. Mor sampuan kullanmadim duydum . İlk seferde kuaforde yaptirsan bile tam renk tutmuyor. İki uc boyada yakalarsin zaten. Turuncu acici duymadim oreak gibi mi

Canim 8.1 koyu sari zeminin koyu 9.1 katarsan iyi olur. Ben platin sari katmistim. Mor sampuan kullanmadim duydum . İlk seferde kuaforde yaptirsan bile tam renk tutmuyor. İki uc boyada yakalarsin zaten. Turuncu acici duymadim oreak gibi mi

oreak nedir bilmiyorum da wella blondor toz açıcı var açıklamasında
Yararları
  • 7 tona kadar farklı derecelerde renk açımı sağlar.
  • Özel moleküler yapısı, açılma esnasında saçın kızıllaşmasına mani olur.
  • Kremsi apısı, kolay uygulama imkanı sağlar.
  • Tüm açma teknikleri için kullanımı uygundur.
  • Saç açma işlemi profesyonel bir uygulama olduğu için sadece uzman kişilerce uygulanması tavsiye edilir.

Oksidan seçimi
  • 20 Vol: Saç derisindeki uygulamalar ve dip açmalarda kullanılmalıdır.
  • 30vol-40 Vol: Deriye temas etmeyen uygulamalarda istenilen açma derecesine göre tercih edilir.

Karışım
  • Bir doz açıcı tozu istenilen açma miktarına göre 1:1,5 veya 1:2 oranında oksidan ile karıştır
böyle yazıyor canım hiç kullanmadım ama

kople boyamaya başlarsam açma işlemini unutacağım tabiki o zaman

artı ıgora royal saç boyasında 0-22 turuncu azaltıcı tüp boyası var
bir de dün bu topikte arkadaşın bahsettiği gümüş boya var

bu turuncu azaltıcı boyadan mix de yapılabiliyor sanırım

artı ıgora royal saç boyasında 0-22 turuncu azaltıcı tüp boyası var
bir de dün bu topikte arkadaşın bahsettiği gümüş boya var

bu turuncu azaltıcı boyadan mix de yapılabiliyor sanırım
Biliyorum binu bendim gumus den bahseden. Hatta igorami gunus mu alsam tereddut etmistim. Gunus aldim. Boyanin icine katiyorsun. Kuaforlerde katiyor turunculuk gitsin diye

Bende merak ettim biraz sans isi. Netten aldim. Baska marka. İgorada ayni turuncu kapatici. Farketmez hangisini katarsan. Netten fiyatina bakta kuaforlerde bulunuyor. Almak istedigini soyle satarlar belki. Netten ayni fiyatta ise al istersen. Kozmetikcide zorbulunuyor malesef netten yada kuafore malzeme satan yerlerde var. Belki kozmetikcilerdede baslamistir satmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…