Saç Rengi ve Saç Boyama loreal 9.1 ve 8.1 karışırsa.. bunu kurtarır mı

Sonuç kötü oldu maalesef yani dışarı çıkılamayacak kadar kötü değil evet ama yine de çok kötü oldu yaaa
Çok üzgünüm bakır kızıl bir saçın içine yeşil röfle atmış gibi oldu
Küllü yansımaların yeşil yansımaların olduğu bakır kızıl bir saç iştee
Yarın gün ışığında da atarım resim şimdi geç oldu

Eklentiler

• IMG_20161126_010146~2.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 273
evde o renklere geçiş yapamazsın ya kuaförde yaptır ama en az 300 400 istiyorlar ya da evde kapatacak bir renge boya

Bende açıcdan sonraki turunculuğu kapatmak için kullanacaktım Garnier 11.1 gümüş sarısı..vazgeçmek üzereyim daha da turuncu yapacaksa,kafam çok karıştı

Şu an diplerimden kendi saçım gelmeye başladı bu şekilde aizin gibi açtığım yerler çok hafif ışıktı gibi oldu. Sizinkini baya açmış saç renginiz benden açık demek ki bana bu kadar etki etmedi boyalar. Uçlarımı daha önce açtığım için uç kısımlarım daha açık turuncu gibi birşey. Şimdi açıcı aldım brushlight gibi açıcı ile açacağım saçımı. En son paraya kıyarsam manic panic sen gümüş saç boyası alıp tüm saçımı boyayacağım.

Gerçekten baya açmış saçını. Aslında röflelerin rengi çok iyi olmuş ama dip ister istrmrz turuncu oluyor ya bunun sebebi saçımızın kendisinde kırmızı pigmentler olması. Uçları nasıl acaba? Bu kadar tutuncu ve açık değildir. Dipler hep daha çok açılıyor. Tüm saçın nasıl duruyor bilmiyorum ama bu röflelere değdirmeden küllü ya da gri ile cila yapabilrisin diplerine.
Önceki attığon fotoğraflarda röflelerin bu kadar küllü görünmüyordu yani normalde zaten küllü olan bir saça küllü bir boyama yapınca yeşerir. Ancak seninkiler öyle görünmüyordu o yüzden tam yardımcı olamamış olabiliriz. Ama korkma o kadar kötü görünmüyoe yani halledilir.

Her açıdan çekmeye çalıştım ben yeşil. renkten çok rahatsız değilim açıkçası bakir kızıl bir tonun içine gitmiyor yikandıkça nasıl olur acaba
Aslında boya gerçekten çok açtı bende günü boyayı çok sıktım yeşil o yüzden oldu

Eklentiler

• IMG_20161126_084305.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 222
  • IMG_20161126_083242.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 199
  • Screenshot_20161126-090019.png
    326,6 KB · Görüntüleme: 188
İlk attığın gibi çok rahatsız edici değil. Hatta son attığında hoş bile duruyor. Ama dediğin gibi küllü yeşil olan yerler gün ışığında turuncu olanlarla sırıtıyordur.

Şöyle birşey var saçı yıkayınca biraz koyulaşıyor eğer koyulaşmasınınistemiyorsan bir hafta dinlendiridkten sonra küllü olmayan ama çok da turunculuğu olmayan (bu nasıl bir renk ise ^^') bir boya ile tümünü boya.
küllü bir tenge tümünü boyarsan röfleler daha yeşillenir. Kardeşim gibi saçların biz 7.1 ile tümünü cila yapmıştık turuncular soldu ama röfleleri çok açıktı baya grileşmişti o da çok iyi olmuyor.
Ya da istersen bir iki yıkama kadar dokunma dibi vs biraz daha koyulaşıp tam renk ortaya çıktıktan sonra düşün ne yapacağını.

Canım şimdi kalır böyle sanırım en acil şekilde silver şampuan deneyeceğim dip gelene kadar, dip geldiğinde de sanıyorum 15 güne gelir o zaman bakarız burada tekrar haberleşiriz burada olursanız
Beni çok rahatsız etmiyor aslında sadece diplerdeki kızıllık can sıkıcı onu da şampuan halleder umarım

Gerçekten güzel olmuş canım. Dediğim gibi tekrar boyaman gerekecek ama o zamana kadar rahat kullanabilirsin.
O yeşil tutamlar bir-iki yıkamaya gider yesilliği.
Hatta kepek şampuanı varsa o daha çok akıtıyor.

Gerçekten güzel olmuş canım. Dediğim gibi tekrar boyaman gerekecek ama o zamana kadar rahat kullanabilirsin.
O yeşil tutamlar bir-iki yıkamaya gider yesilliği.
Hatta kepek şampuanı varsa o daha çok akıtıyor.

Teşekkürler ben de eski halinden daha çok sevdim aslında

Evet umudum var hala da Garnier 11.1 mi kullanayım, başka bir renk mi bilemedim

Uçların yeşillenebilir bende öyle oldu uğraşırım dersen röfle gibi yerlerine saç kremi sür de boya boyayacağın hey küllü de bu risk var zaten çok istersen benim gibi gözünü karart ve boya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…