- Konu Sahibi Swanbeauty

Denediğim işlemler sonucu size fikirlerimi ve yapılabilecek işlemleri anlatıcam.ama tamamen acemi birinin uygulamaları bunlar.ahkam kesmek gibi bir niyetim yok.sonuçta herkes kendi saçına nasıl davranması gerektiğine kendi karar vermeli

İlk olarak 2 gündür yıkanmamış olan saçınıza(temiz saç olmamalı)röfle setini kullanacaksınız.setin içinde röfle bonesi ve fırçası var ama ben onları hiç kullanmadım.çünkü bone işlemi daha zor.tek başına yapamazsınız.hem de boneden çok küçük tutamlar çıkıyor.onu daha sonra rötuşlamak çok zor olur diye düşündüm.o yüzden bu işlemi paketin içinden çıkan eldivenleri elime geçirip ellerimle istediğim yerlerden istediğim incelikte tutamlar alıp röflesi gelmiş olan kısımlara tam dipten olmamak koşuşuyla uyguladım.boyayı süürdüğüm kısımları açık bıraktım.varsın diğer yerlere temas etsin.daha iyi hatta temas etmesi zaten boya kuruyor bi süre sonra bulaşmıyor.ama isteyen krepe tarağının ucuyla ince tutamlar seçip boyayı oralara sürüp folyolara sarabilir.ancak paketin içindeki uygulama broşurunde folyo kullanmayınız yazıyor.birşey olacağını sanmıyorum ama ben o yazıya uydum.size de bunu öneririm.saçlarınızın iç kısımlarından ziyade en altlar ve üstler(yani toplayınca görünecek yerler)üzerinde bu boyama işlemlerini gerçekleştirin çünkü zaten karışım çok değil anca yetiyor.röfleli olan kısımlara karışımı sürmeyin.çok fazla açılıp zarar görebilir.sadece koyu yerlere süreceksiniz.sonra uygulama broşüründeki belirtilen sürelere uyarak açılma durumuna göre bekleyin.açıkçası ben ilk defa denediğim için tedirgin oldum fazla bekletmedim.25-30 dakikayı geçmemek lazım bence.ben 20-25 dk bekledim.tabi sonuç olarak çok istediğim tonda açılmadı.e zaten istediğim tonda açılmasını beklemiyordum.koyu saçlarınız varsa ilk boyamada istediğiniz kadar açılmayacağını sizler de biliyorsunuzdur.saç renginizin durumu önemli burada.saçlarınız koyu kestane ve siyaha yakınsa turuncu sarıı bir şekilde açılacaktır.sonuçta bu röfle setleriyle kuafördeki kadar açılmayacağını hepiniz tahmin edersiniz.(gerçi bir çok kuaför istediğimiz sarıyı yakalayamıyor.)saçların durumuna göre 20 ila 30 dk arasında beklemek size kalmış.bekleme süresiyle ilgili açıklamalar brşürde yazıyor.sonra bir güzel saçlarımı yıkadım.mis gibi bakım kremini de kullandım.ortaya çıkan sarılar dediğim gibi koyu sarıı oluyor.turuncumsu...saçlarınızı bakıma alın bir kaç gün.durulanmayan özel bakım yağlarından sürün.bu konuda da reklama girmiyordur umarım

bana göre sonuç oldukça iyi oldu.anneciğimden yardım aldım biraz arka kısımlar için.siz de birilerinden yardım alabilirsinizz.ellerinizle iyice yedireceksiniz boyayı...değişik ışıklarda çekimler yapacağım.şimdilik bunları çektim.fotolardakinden daha açık ve küllü sarı aslında...evet kızlar maceram böyle işte.çok uzun anlattım ama ayrıntıya girmeden daha açık anlatamazdım sanırım.

Eklentiler
Son düzenleme: