- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- Konu Sahibi hicbirseymi
Açık renk istiyorsan ya kuaföre boyayatacaksın ya da bunu alıp boyayacaksın bence mor şampuan da al sonrasında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim11.1Mi boyayayım yani ?
Bunu bi alıp deneyeyim,ben evde yaptım mor şampuan ama sadece braz rengimi koyulttu. hazır almak lzm şampuanı belki deAçık renk istiyorsan ya kuaföre boyayatacaksın ya da bunu alıp boyayacaksın bence mor şampuan da al sonrasında
Senin rengin hicbirseymi kadar açılmamış.Evet umudum var hala da Garnier 11.1 mi kullanayım, başka bir renk mi bilemedim
Benim bu turunculuk açıcıdan sonra oldu ,o yüzden de emin olamıyorum 11.1 daha çok turuncu yaparsa diye ,kınalı kuzu gibiyim şu an zatenSenin rengin hicbirseymi kadar açılmamış.
Bende küllü açık sarılarla boyamaya devam ediyorum ama hep aynı ton. Yani senin gibi
Küllü renkler açmıyor. Saçı açıcıyla açmadan uygularsan turunculuğa da bi faydası yok.
Ben küllüden vazgeçicem.
Hatta şu anda elimde garnier 11.1 var.
Onu değiştiricem 110 elmas sarısıyla.
Neden burada satılmıyor mu
Çok üzücü bu sektöre bir el atmaları lazım acayip tutar
Birileri Türk kadınlarının güzellik Sarı saçlara sahip olmasını istemiyor öhö höö
Bence de bu arada ben hala 11.1 mi kullanacağıma emin olamadım,fildişi rengi varmış onu da mı katsam ? bu sefer yapmam lzm turuncusuz tatlıı bi sarı
Oo profigy serisinin güzle olduğunu duymuştum burda da o yok. :/Loreal Prodigy 9.0 yazıyo burdakiler de,açık doğal bej sarısı Türkçesi